Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 778
  • 396
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Много съм съгласна с Вълкът. Силно подкрепям предложението за една бутикова темичка, посветена лично на размислите и страстите Марадонови и да се свършва. Че нЕма такава досада! Почти сигурно е, че сам на себе си е скучен. Даже вече не се старае провокациите да са елегантни и стилни, а кара мърляво, през пръсти.

И тоз потник........ емблематичен станал, бе.   Laughing Много вътрешно си го поел. Темата не е ли от преди три години?

# 76
Аз пък подозирам, че Марадона вече и на себе си леко почва да доскучава с тези теми.
Нек'ви теми бъзици за кю седмици, а "женките" скачат възмутени.
Ама понеже сценарият вече е отегчително идентичен, авторовият кеф вече не е пълен, струва ми се.

Ред, аз задавам един най- най нормален въпрос - къде СПОРЕД ВАС са най-елегантните мъже? Толкова.
Не мога да разбера защо онази ми работа не излиза от устата на  агро-фройдистките? Не разбират въпроса ли, нещо ги притеснява ли, проблеми ли имат...???? На какъв диалект да им го кажа, за да ме разберат?

# 77
А ти що си мислиш, че като се намъкнеш в Дзеня и ставаш ядрен физик и с няколко сантиметра по-дълъг?!

Не мога да разбера защо онази ми работа не излиза от устата на  агро-фройдистките? Не разбират въпроса ли, нещо ги притеснява ли, проблеми ли имат...???? На какъв диалект да им го кажа, за да ме разберат?
Тук вече не позна - устата ми е голяма и ще си личи, че е малък. Виж, с ръчичките номерът можеше да мине. Mr. Green
Въпросът ти е зададен селяндурски и съответно, отговорите са в този дух - елементарно, Уотсън!

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 22:59 от Pipi_Dalgoto_Chorapche

# 78
Големи сте сладури цялата група с "дълги" неща (чорапчета, никове, цици и тн...) !  Hug  Остава само да осъзнаете, че това, че не можете да си позволите да носите Дзеня, не ви прави по-интелигентни.    Wink

Ееее, и ти ся кво Whistling, на умряло куче нож ще вадиш, а Laughing.... Освен това, това, че някой не може да си позволи прословутото чудо Дзеня, не означава, че е по малко умен от оня, който евентуално може...и ми изниква въпроса: "Правят ли дрехите човека?" или да продължим да се придържаме към народната поговорка: "По дрехите посрещат, по ума изпращат!"... Thinking

# 79
..... "Официален или за всеки ден да бъде анцуга?".

Това почти изчерпва темата.

# 80
Много съм съгласна с Вълкът. Силно подкрепям предложението за една бутикова темичка, посветена лично на размислите и страстите Марадонови и да се свършва.

Северенче,  дори и да пусна такава тема, пак ще направите там опашка като безработни пред лидл, че дори и до бой ще стигнете.  Оправия няма. Като видите моя тема, просто не влизайте и готово  Hug Ама не можете, нали? Що така? Wink

# 81
  • Варна
Не мога да ги позиционирам географски, но е факт, че в България е доста по-трудно да се открият. Има единични бройки във всеки по-голям град.
И за справка - най-добрите костюми са тези, шити по поръчка. Но не е от леля Марче от съседния блок, а там,където му е редът. Naughty

# 82
  • София
А аз пък не мога да разбера защо някой като се намъкне с Версаче, Готие, Габана и Пиер Карден, то той непременно се смята за елегантен. Можеш да се издокараш също толкова нелепо и безвкусно с маркови дрешки както и с такива от Илиенци. Всичко е в усета за подбор на цветове и материи, кройки и стилове... а с такъв могат да се похвалят малко хора, независимо дали могат да си позволят Дзеня или не.

# 83
  • Варна
Марадона Да знаеш, че май си прав! ВЕрно кацаме като мухи на мед, нищо че са ти плитко скроени темите.
Тва скуката какво ли не прави с хората!?  ooooh!

# 84
  • Варна
Като мухи, ама не на мед...

# 85
Или хормоните? Simple Smile

# 86
Големи сте сладури цялата група с "дълги" неща (чорапчета, никове, цици и тн...) !  Hug  Остава само да осъзнаете, че това, че не можете да си позволите да носите Дзеня, не ви прави по-интелигентни.    Wink
Нито пък теб ,че  можеш Tired

# 87
А ти що си мислиш, че като се намъкнеш в Дзеня и ставаш ядрен физик и с няколко сантиметра по дълъг?!

Виж сега, аз мога да си позволя и да си го намаля на половина до 9 сантиметра и пак пичките ще ме харесват, дори повече, защото няма да им причинявам болка. Стопляш ли? Ако не,  ще ти помогна с един виц -  върви си един пич, целият в Дзеня, по Царя и вижда срещу него идва супер красива млада дама. "Тази трябва да е моя" , казва си той и тръгва след нея. Настига я и й казва:" Госпожице, бихте ли ми направили един минет, тук и сега, посред бял ден в центъра на София?". "Простак, как не ви е срам!! Аз не съм такава...." Мъжът спокоен отново казва: " ГОспожице, опасявам се , че не ме разбрахте...БИхте ли ми направили минет, тук, сега , на пъпа на София, посред бял ден, а след това, да отидем с частния ми самолет до Милано на шопинг, да пазаруваме бижута, чанти, рокли...." И в това време от долу се чува: " ....и оФуФки и оФуфки!"

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 23:14 от Марадона

# 88

Ред, аз задавам един най- най нормален въпрос - къде СПОРЕД ВАС са най-елегантните мъже?
Какво значи къде са?
Къде най-голям процент от мъжете са елегантни?
Къде има най-голям брой елегантни мъже?
Кои най-елегантните - най-елегантните 10, 100, 1000? Къде са те ли?

# 89
Най-елегантните български мъже срещнах в Париж.
У нас само моя ми се вижда елегантен, но когато е по натура, иначе и той ми селянее въпреки костюмите от по 2000 лв. и на горе.

Общи условия

Активация на акаунт