Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 780
  • 396
  •   1
Отговори
# 90
А аз пък не мога да разбера защо някой като се намъкне с Версаче, Готие, Габана и Пиер Карден, то той непременно се смята за елегантен. Можеш да се издокараш също толкова нелепо и безвкусно с маркови дрешки както и с такива от Илиенци. Всичко е в усета за подбор на цветове и материи, кройки и стилове... а с такъв могат да се похвалят малко хора, независимо дали могат да си позволят Дзеня или не.

Принципно е така, и аз никога не съм твърдял, че всеки, който носи споменатите марки е елегантен.  Но все пак доста по-трудно е да изглеждаш елегантен в Парушев или Теодор, отколколкото в Дзеня, Пол Смит и тн... Нали?

# 91
Бързо пишете и не мога да Ви смогна. Явно се вълнувате. Момент да си отворя втората бутилка Soetto на Логодаж ( нашенско е от югозападна България, не си правете труда да ровите в гугъл).  Богиня, какво ще каже професионалист като теб за това вино? Знам , че разбираш от вино, а преди малко  видях, че разбираш и от костюми. Наздраве  Hug

# 92
А ти що си мислиш, че като се намъкнеш в Дзеня и ставаш ядрен физик и с няколко сантиметра по дълъг?!

Виж сега, аз мога да си позволя и да си го намаля на половина до 9 сантиметра и пак пичките ще ме харесват, дори повече, защото няма да им причинявам болка. Стопляш ли? Ако не  ще ти помогна с един виц -  върви си един пич, целият в Дзеня, по Царя и вижда срещу него идва супер красива млада дам. "Тази трябва да е моя" , казва си той и тръгва след нея. Настига я и й казва:" Госпожице, бихте ли ми направили един минет, тук и сега, посред бял ден в центъра на София?". "Простак, как не ви е срам!! Аз не съм такава...." Мъжът спокоен отново казва: " ГОспожице, опасявам се , че не ме разбрахте...БИхте ли ми направили минет, тук, сега , на пъпа на софия, посред бял ден, а след това, да отидем с частния ми самолет до Милано на шопинг, да пазаруваме бижута, чанти, рокли...." И в това време от долу се чува: " ....и оФуФки и оФуфки!"

Ми, като не можеш с друго, плащай! ooooh!

# 93
Пипи, като не можеш да плащаш, пробвай с "друго"... Wink

# 94
  • Варна
Бързо пишете и не мога да Ви смогна. Явно се вълнувате. Момент да си отворя втората бутилка Soetto на Логодаж ( нашенско е от югозападна България, не си правете труда да ровите в гугъл).  Богиня, какво ще каже професионалист като теб за това вино? Знам , че разбираш от вино, а преди малко  видях, че разбираш и от костюми. Наздраве  Hug

Ееее, веднъж да ме оценят в този форум Simple Smile, въпреки, че не съм професионалист, а прост пияница, ми е приятно това ласкателство.
Каберне фран по принцип не е любимият ми сорт, но Стойчо /енологът/ е много добър професионалист. Моята оценка е: става за пиене, но не е зашеметяващо. Не обвързвам никого с мнението си. На Лагодаж ти препоръчвам Hypnose 2006.

# 95
Богиня, благодаря ти. Ще го пробвам.  Peace

Сега по темата. КОлкото и малко да са отговорите на въпроса ми, до момента от тях става ясно, че най-елегантни, СПОРЕД ВАС, са мъжете във Варна. Дали да не пусна анкета, след като очевидно няма да може да решим въпроса чрез нормален разговор...  Thinking

# 96
Марадона, доста селско! Пиеш вино от промоция "две на цената на едно", че и с коркова тапа, която е подгизнала и е тръгнала да се разваля. Не се излагай!

# 97
  • Варна
Пусни анкета, и аз ще гласувам за Варна. За ММ - все пак съм пристрастна, а и доста елегантна Simple Smile , та го прехвърлям и върху него.

# 98
  • Варна
Марадона, доста селско! Пиеш вино от промоция "две на цената на едно", че и с коркова тапа, която е подгизнала и е тръгнала да се разваля. Не се излагай!
Темата е за елегантността. Мъжката такава. Това изказване не попада в графата.

# 99
Марадона не знам кой търси в google,но 100% половината от нещата,които пишеш там си ги видял.

# 100
Марадона не знам кой търси в google,но 100% половината от нещата,които пишеш там си ги видял.

Ееее, ама как ме разкри.... Мислех, че само аз знам за тайната секция в Гугъл "как да дразним бг маммите"  #Cussing out

# 101

Ти пък...От къде да знам колко струва и дали е на промоция. На мен ми го носят, вместо мед, сещаш се, нали Wink Народна благодарност един вид.  Peace

# 102
  • Насред хаоса
Аз пък подозирам, че Марадона вече и на себе си леко почва да доскучава с тези теми.
Нек'ви теми бъзици за кю седмици, а "женките" скачат възмутени.
Ама понеже сценарият вече е отегчително идентичен, авторовият кеф вече не е пълен, струва ми се.

Ред, аз задавам един най- най нормален въпрос - къде СПОРЕД ВАС са най-елегантните мъже? Толкова.
Не мога да разбера защо онази ми работа не излиза от устата на  агро-фройдистките? Не разбират въпроса ли, нещо ги притеснява ли, проблеми ли имат...???? На какъв диалект да им го кажа, за да ме разберат?
Кой ти каза, че само за онази ти работа става въпрос?! И тя ли е маркова? За размерите на много неща говорим, далеч не така тривиални ... Аз своя най-елегантен мъж вече съм го срещнала, така че имам представа за елегантност и размер, свързан с нея ...

# 103
Ла Сомбра я пак, моля те, че май не ти се получи...

# 104
  • Насред хаоса
А ти що си мислиш, че като се намъкнеш в Дзеня и ставаш ядрен физик и с няколко сантиметра по дълъг?!

Виж сега, аз мога да си позволя и да си го намаля на половина до 9 сантиметра и пак пичките ще ме харесват, дори повече, защото няма да им причинявам болка. Стопляш ли? Ако не  ще ти помогна с един виц -  върви си един пич, целият в Дзеня, по Царя и вижда срещу него идва супер красива млада дам. "Тази трябва да е моя" , казва си той и тръгва след нея. Настига я и й казва:" Госпожице, бихте ли ми направили един минет, тук и сега, посред бял ден в центъра на София?". "Простак, как не ви е срам!! Аз не съм такава...." Мъжът спокоен отново казва: " ГОспожице, опасявам се , че не ме разбрахте...БИхте ли ми направили минет, тук, сега , на пъпа на софия, посред бял ден, а след това, да отидем с частния ми самолет до Милано на шопинг, да пазаруваме бижута, чанти, рокли...." И в това време от долу се чува: " ....и оФуФки и оФуфки!"

Ми, като не можеш с друго, плащай! ooooh!
newsm10 Понякога плащането е част от "класата". Демек, мога да имам почти всяка, което не е трудно при наличието на толкоз златотърсачки днес. Но не и стойностна жена, на която не й пука за шопинг, бижута, чанти и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт