Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 708
  • 396
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Е кво, няма ли уникален собствен стил?  Joy

# 242
Има го и в обратен, но все пак брандиран вариант- тениска с лого на плейбой и сако. Както и с умопомрачителна оранжева риза. Но все пак темата е за добе облечени мъже:)

# 243
Е добре облечени нали се оказа, че няма, поне в Бг.

# 244

Хм, всички в темата дават за модели и илюстрация само възрастни мъже, задължително с бели коси, отиващи към половиния век поне. Какво излиза, че млад мъж и елегантност трябва да е някакво рядко съчетание ли?  newsm78

# 245
Анаморф, с Благо  си приличаме по само по това, че и двамата си падаме по курви и по некои други екстри, ако се сещаш. Wink

# 246
Анаморф, с Благо  си приличаме по само по това, че и двамата си падаме по курви и по некои други екстри, ако се сещаш. Wink
Не се сещам,шъ мъ открехнеш ли дет съ вика ха ха:)?

# 247

Хм, всички в темата дават за модели и илюстрация само възрастни мъже, задължително с бели коси, отиващи към половиния век поне. Какво излиза, че млад мъж и елегантност трябва да е някакво рядко съчетание ли?  newsm78

Е то и елегантни жени на 20 няма, общо взето  Simple Smile

# 248

Dona, не се бях замисляла, но май си права за жените.
Ама те мъжете май не ценят истински елегантността и даже смятам, че им е общо взето все тая.
А се оказва и че жените кой знае колко не я ценят у мъжете. 
Явно елегантността е предимно нива, на която орат и сеят гейовете  Thinking

# 249
  • България-Швейцария
Аз си имам една теория, че принудената елегантност (дрес код и т.н.) на 20 те прави разпасан в по-зряла възраст, а и в свободното време.
И за жени, и за мъже важи, но за последните с особена сила.
По никакъв начин не мога да накарам миУото да се сложи в костюм, трябва да има някакъв изключителен повод, за да го направи.
И е едно пъшкане и пуфтене, все едно на заколение ще ходи. А му отива.

# 250
# 251
Явно за да е небрежно елегантен един човек трябва да е наясно със себе си, да е изградил характер, да е в мир с тялото, в частност с външността си, а за това 20 години не стигат.
Под небрежно елегантен имам предвид един нов, скъпарски, добре изгладен костюм да не го прави скован, да не променя поведението и жестовете му.
С костюм се примирявам, но вратовръзката ми идва нагорно. Чувствам се като уличен пес, на който зоополицай е нахлузил примка на врата.

# 252

Ама те мъжете май не ценят истински елегантността и даже смятам, че им е общо взето все тая.
А се оказва и че жените кой знае колко не я ценят у мъжете. 
Явно елегантността е предимно нива, на която орат и сеят гейовете  Thinking

Да, права си по всички точки.
Българският мъж не се интересува от мода. Как тогава да бъде елегантен. Да, знам, нашите познати и приятели правят изключение.
Малката част от интересуващите се от мода, се интересуват предимно от последните колекции на Илиенци фешън. Единици са тези, които наистина знаят какво е модерното в момента и дали изобщо е подходящо за тях. В това число спадат един доста голям брой заможни гейове, което говори само добро за тях.
За да си елегантен, ти трябват що годе прилични доходи, нагласа да изглеждаш добре и чувство за естетика, което в годините на мираж, че дънките са върхът, няма как да бъде изградено. Българинът е пословично смачкан, угнетен и чувстващ се кофти с шкебме на 30 и средни доходи. Да, знам, нашите познати и приятели правят изключение.
Българската жена не се интересува, дали мъжът до нея е елегантен. Когато той разполага с джобни колкото 5-10, а защо не и 100-на средни работни заплати, винаги може да си го представи облечен стилно и изглеждащ добре....и офуфки и офуфки...
Какво да се прави. Съдба. Да, знам, нашите познати и приятели правят изключение.

# 253
pina - моля те! Тия патоци с жълто по устата изобщо не могат да впечатлят който и да било. Нека се избръснат първо, че боцка тази брада по нежната ви кожа. Нека се научат, че палто върху тениска си е баш "махмурлия закъснява за влака за Чирпан"...а да, и недей публикува една снимка повече от един път - ще си помисля, че си като една моя съученичка, която спеше със снимката на Антъни Делон под сутиена си...

# 254
А мен със слим фит костюма Дзеня (не е реклама и без това не можете да си го позволите) със скъсен крачол до върха на обувката (класически оксфорд) , навсякъде в провинцията ме гледат като изпаднал германец...
Дали пък проблемът да те гледат така, не е случайно, че костюмът ти е от разпродажба? newsm78
Навремето една много умна жена ми каза, че ако искам да направя впечатление с облекло по никакъв начин не трябва да залагам на известна и позната марка. Може пък някой да е разпознал нещо в облеклото ти - Дзеня, Дзеня, ама и там има размери.....
Трети вариант е да си се оцапал или да ти е бил разкопчан ципа.  newsm78
Изобщо варианти бол. Но пък ти предполагам, че си ги премислил всичките. Просто си представих съжалителната нотка в погледа на хората и се опитах да локализирам проблема. Дано съм била полезна! Peace

Общи условия

Активация на акаунт