Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 694
  • 396
  •   1
Отговори
# 255
Браво, Вълк. Започваш да влизаш в час. Забрави за вратоврьзка, не е за теб, а и изобщо не е задьлжителна. Теб те виждам в поло и сако, като Дончо Цончев, Бог да го прости, Светлин Русев...  Тази интэлектуална така да кажа элегантност би ти подхождала.

Аре са черпи едно черно.

# 256
Марадона, големо дрънкало си...

Ай земи се плесни в една тема, че да си кажем реално мнението....хелегантен ли си, марков ли си, лале ли си, зюмбюл ли си и 18-те санта хевентуално  Mr. Green

Ми така де  Laughing

# 257

Аре са черпи едно черно.
Егати Тузара, дето крънка безработен за почерпка.
Мога да ти сипя 100гр джибромицин, не ми свиди.

# 258
В София, естествено. Peace
Казват, че мъжа се познава по колата, жената и часовника. Сори, ама още не съм виждала каспичанец с Франк Мюлер Confused
Да не искаш да кажеш, че ако един мъж напазарува яко, и ще стане елегантен?
Може, ама надали
Вълк, не става дума за мъж, който е напазарувал яко в Кауфланд и тъпче бегежника на ван-а /някакво Ренде, примерно/ с торби със съдържание на евтино месо и вафли на промоция.
Мъж, купуващ  малка кутия Картие е елегантен. Не ми казвай, че няма връзка, в Картие не пускат зле облечени хора, освен охрана, има и фейс контрол Peace

# 259
В София, естествено. Peace
Казват, че мъжа се познава по колата, жената и часовника. Сори, ама още не съм виждала каспичанец с Франк Мюлер Confused
Да не искаш да кажеш, че ако един мъж напазарува яко, и ще стане елегантен?
Може, ама надали
Вълк, не става дума за мъж, който е напазарувал яко в Кауфланд и тъпче бегежника на ван-а /някакво Ренде, примерно/ с торби със съдържание на евтино месо и вафли на промоция.
Мъж, купуващ  малка кутия Картие е елегантен. Не ми казвай, че няма връзка, в Картие не пускат зле облечени хора, освен охрана, има и фейс контрол Peace
Ти от къде знаеш за вафлите на промоция,а Mr. GreenБързо те разконспирирах Crossing Arms

# 260
Хахаха  Макаронке, все пак не живея на друга планета, а Кауфланд и подобни са известни, не к качествените стоки, а с промоциите.
Вафли не ям, даже в момента нищо не ям, а само пия от розовото Mое Шандон и слушам това, дори те поздравявам Hug

# 261
Гос`жа Мафани, да не бъдем толкова взискателни в стила на "пардон, оцапах ви бохчата" Simple Smile
Все пак, няма нищо по-елегантно от стройния къпан мъж, пък бил той и без Армани Simple Smile
Ако нашите мъже и жени не ти се струват с фасон, трябва да отидеш на запад да видиш там пък какви са парцаланковци и повлекани  Simple Smile

# 262

Да, знам, нашите познати и приятели правят изключение.
Аз пък да кажа най-чистосърдечно, че моите приятели, които правят изключение лекинко ме плашат Laughing В интерес на истината в България стереотипът е, че добре облечен господин=капризен надувко с ограничен мироглед. Поне моите впечатления са такива. Ето, Марадона и той е все недоволен- в случая, че костюма Дзеня не предизвиква спонтанни аплодисменти и ахкания от кръшните селски девойки в Каспичан Mr. Green Сещам се и за един лаф, който баба ми пуска винаги, когато ме види да се прибирам с някакви покупки-``цялата Мара втасала``... За мен е достатъчно ризата да е чиста, изгладена и в цвят, който отива на господина+ дънките/панталона да отиват на телосложението и също да са чисти Simple Smile Няма нужда и от щампи на D&G и напращели мускули даже Whistling

# 263
АлоУУУ!!!
Първо, Каспичан е ГРАД! Вярно, има и село Каспичан, но то там са 100-ина човека и то все пенсионери, моми нЕмааа!
Второ, к'во е това "черното" бе Марадона? У наше село, в хоремага карат само едно червено, верно мноооо скъпо, ама ний за това го разреждаме с кола и сърбаме със сламка, да на изкара цяла вечер.
Някои хора или се самозабравят, увлечени в илюзорния си свят, или просто са 0–9 см....
Елегантен мъж (според моите разбирания) е човек, който поддържа добра физическа и телесна хигиена и се чувства сигурен в себе си, независимо в какво е облечен.
Гротеска картинка е намъкналия нам си к'ва марка и цяла вечер ходи като паун, в чиято интимна анатомия е забит наръч пера.

# 264
Защо пък олигарси?
Ъъъ, Баневи и Барбукови винаги са ми били идоли по отношение на дрешки и стил. А елегантно ли е да ти лъщи всичко, включително и кожата?

а тези http://www.slava.bg/galleries/3064/3074.html
като сватбарски оркестър са.

# 265
Гос`жа Мафани, да не бъдем толкова взискателни в стила на "пардон, оцапах ви бохчата" Simple Smile
Все пак, няма нищо по-елегантно от стройния къпан мъж, пък бил той и без Армани Simple Smile
Ако нашите мъже и жени не ти се струват с фасон, трябва да отидеш на запад да видиш там пък какви са парцаланковци и повлекани  Simple Smile

Замолвам, не бъркайте фасон с елегантност.
Младите хора в България /и мъже и жени/ до към 35-40 са и с фасон и доста от тях елегантни с или без Армани, без значение от пол. След 40-така настава трагедията. Писах вече за онова поколение на бели якички и сини престилки, за които дънките бяха лукс.

# 266
Младите хора в България /и мъже и жени/ до към 35-40 са и с фасон и доста от тях елегантни с или без Армани, без значение от пол.
Поне 70% от младите хора в България слушат чалга и се придържат към съответния стайлинг. За каква елегантност изобщо говорим?

# 267
Младите хора в България /и мъже и жени/ до към 35-40 са и с фасон и доста от тях елегантни с или без Армани, без значение от пол.
Поне 70% от младите хора в България слушат чалга и се придържат към съответния стайлинг. За каква елегантност изобщо говорим?

Наистина ли? От "моите" млади хора никой не слуша чалга.
Жалко, ако процентът е толкова висок. Зная, че наистина поп фолкът е популярен, но чак пък 70% да са почитатели на този ъъъ стил?

П.П. Под млади визирам хора на възраст 20-35 г.

# 268
Работя с МНОГО млади хора, Дона, 80% от тях са под 30 години. На последното ни парти забелязах обратното - повечето знаят НАИЗУСТ класическите рок текстове.

# 269
Не става въпрос за "моите", "вашите" и т.н. млади хора, които все пак са подбрани по някакви критерии, но уви, са малцинство.

Общи условия

Активация на акаунт