Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 691
  • 396
  •   1
Отговори
# 300
Ламбрева, аз съм срещала и французи банкери. Ами какво да ти кажа, единия беше със светъл костюм, все едно не е банкер, ами шеф на звукозаписно студио Rolling Eyes

# 301
  • София
Ламбрева, аз съм срещала и французи банкери. Ами какво да ти кажа, единия беше със светъл костюм, все едно не е банкер, ами шеф на звукозаписно студио Rolling Eyes
То не аз твърдя, че французите са елегантни, но предположих, че в банка или адвокатска кантора е по- вероятно да се срещне някой елегантен.
Виж в студиата, звукозаписни, да не говорим за филмови, далеч не са костюми. В последното студио, в което ходих рецепциониста беше двойник на Боб Марли.  За останалите след рецепциониста не говорим, но дрес кода им е такъв.

# 302
Почнахме да се надцакваме кой познаваме ли?

# 303
  • Пловдив
Аз си направих списък с трима елегантни мъже, които познавам, ама са общо взето неизвестни. И НЕ са софиянци, съжалявам Simple Smile

# 304

КОГО, простете, Мафани, но...не е елегантно. Laughing

# 305
  • София

Към моя милост ли е това? Не виждам каква тежест би имало едно познанство, за да се цакаме с такива неща.

# 306
Наистина, грам елуеганстност не прояви.
Кой, кого...важното е друго. Аз познавам само един наистина елегантен, но и така и не разбрах дали и в дрехи, е такъв.

Не, Бояна, към никого не се обръщам персонално.

Весели празници!

# 307
Франсетата са дребни мьжлета, които карат колела и носят прашки.

Еее, не е съвсем така. Жан Рено, Жерар Депардийо все пак са французи.  Peace
Но понеже си отворил темата за елегантността, бих казала, че част от елегантността е финото тяло. Примерно, Арни и Стивън Сийгал хич не биха ми се класирали в нито една класация за елегантност, каквито и дзени да навлекат, докато Робърт де Ниро, Ал Пачино - обратното - стил, класа, чар, въпреки ниския си ръст.
При жените е същото - по-ниските и фини жени са по-красиви, високите изглеждат кобилести и груби, колкото и да са хубави.
Глупости:)   Напомпаните мускули, които даваш за пример, нямат нищо общо с ръста.  Всичко явно фалшиво в човешкото тяло се разминава с елегантност. Без значение дали са цици до брадичката или бицепс като котарак.

# 308
Франсетата са дребни мьжлета, които карат колела и носят прашки.

Еее, не е съвсем така. Жан Рено, Жерар Депардийо все пак са французи.  Peace
Но понеже си отворил темата за елегантността, бих казала, че част от елегантността е финото тяло. Примерно, Арни и Стивън Сийгал хич не биха ми се класирали в нито една класация за елегантност, каквито и дзени да навлекат, докато Робърт де Ниро, Ал Пачино - обратното - стил, класа, чар, въпреки ниския си ръст.
При жените е същото - по-ниските и фини жени са по-красиви, високите изглеждат кобилести и груби, колкото и да са хубави.
Глупости:)

Това е моята гледна точка. Не ангажирам никого с нея.

# 309
То не аз твърдя, че французите са елегантни, но предположих, че в банка или адвокатска кантора е по- вероятно да се срещне някой елегантен.
А у нас и там не можеш да ги видиш...все са едни борсуци....

Единственият  наистина елегантен мъж в Бг беше царя...ама и него прогониха.
Не им понесе...     Laughing  

# 310
Баща му, лека му пръст, беше елегантен. Дори и на лов.

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 21:42 от Вълкът с дълъг ник

# 311
  • Варна/Лондон
Баща му, лека му пръст, беше елегантен. Дори и на лов.
Малей, на колко си години?! Пардон, лета?

# 312
Що?
Преди 80 год. е нямало елегантни мъже ли?
Извинявайте (особено ти Марадона), ама ако не сте от този род, не ми се пишете аристократи.

# 313
Не познавам нито един елегантен мъж, включително собствения ми. Повечето около мен не слушат чалга и от това по- елегантни не са станали. Аз слушам чалга, но не мисля, че по дрехите ми личи.

# 314

Общи условия

Активация на акаунт