Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 700
  • 396
  •   1
Отговори
# 375
Чат No More, плийз!
Благодаря. Peace

Че аз от самото начало чакам да преминем към същината на темата, но освен гениалното агро-фройдостка, /което апропо го изработиха пак момичета/ нищо друго не ме впечатли....Не е ли време да станеш поне малко полезен за темата си,  освен ако целта й не се изчерпа с първия пост? Thinking
Те темите на Марадона са все с цел да съ пофали....   Mr. Green
Явно около него приближените не отбират от марки и убави парцалки...та поне тук да му се порадваме ...на притежанията!    Laughing

# 376
Краси.мира, а ти си врьзката на ЦК на Агро-фройдистките със структурите в прованса. Нещо като Вела Пеева. 

# 377
Краси.мира, а ти си врьзката на ЦК на Агро-фройдистките със структурите в прованса. Нещо като Вела Пеева. 
Бреей,издигнах се в ранг......    Joy
Малко в очите на слепите,ама нейсе...      Laughing   

# 378
Вълк, ти си нещо като мьжката Клара Цеткин за партията на агро-фройдистките. Успех Wink
Пич, два пъти те питах какъв ти е въпроса, не ми отговори Подсказка - един от следните
В кое населено място концентрацията на елегантни мъже е най-висока?
В кое населено място у нас има най-голям брой елегантни мъже?
Къде са най-елегантните 10, 100, или 1000 мъже в България *поименно кой къде е в момента?

# 379
По коридорите?

За трансевропейските красавци и някои местни наемни работници сигурно е темата.

# 380
"Трансевропейски красавци" ми прозвуча като транссексуални такива... Rolling Eyes

# 381
Абе аз друго да питам... как ти стои слим фит-а на Дзеня? Щото тоя вид панталони стои на високи слаби мъже с идеално прави тънки крака ( ммммммм в Австрия съм виждала доста - наистина стои страхотно), но в родината на Дзеня при ниските късокраки италианчета случаят не е същия. Та - средностатистическият български мъж не е висок, краката му са по - скоро здрави, отколкото слаби, и много често леко криви ( по прабългарски - нали не са слизали от коня). Та как ти стои слим фит-а?

# 382
Перфектно ми стои, защото е шит по поръчка.

Иначе си права. Примерно на Босс, не всички модели ми стоят добре, именно защото краката са  ми много мусколести.

# 383
И пак всичко към Шопландия води... Mr. Green
Като в онази натрапчива песен "Всички пътища водят към тебееее....бееее" Laughing

# 384
Перфектно ми стои, защото е шит по поръчка.

По поръчка за кого? newsm78

# 385
За баба ти на село... Wink Майтап. За мен много ясно. Нещо не вярваш ли или кво? Мога да ти обясня. Всъщност кво да ти обяснявам... Заведи мьжа си в бутика на Дзеня на Витошка и там ще ви обяснят всичко. Костюми на Дзеня може да намериш и в Тренд Бокс , в Шератон, както и в Уикенд в Мол Сэрдика, но там избора е силно ограничен. 

# 386
Брей, Марадона, ти си можел да бъдеш и свестен?! Shocked Толкова услужлив  и изпълнен с добри намерения. bowuu
Благодаря ти за инфото, но мъжът ми е добре сложен и  строен, така че нямаме проблеми със стандартните размери. А това значително ни улеснява при избора да дрехи, магазини, търговски центрове.....

# 387
Шев, нищо стандартно не може да се мери с костюм ушит по поръчка. Grinning

# 388
И аз сьм  строен и добре сложен (и добре го слагам) , но Смарти е права. Все пак прижнавам, че това е единствения ми костюм, щит по порьчка. За сега.

# 389
Стига с тая Дзеня, за реклама не се ли плаща в този форум?
Марадона, другия път да си искаш отстъпка, като отидеш в магазина им.

Общи условия

Активация на акаунт