Как се справяте с гнева си?

• 6 831
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
...Моята врата към хармонията се нарича лечение с прана. Знам, че това изречение ще отприщи всякакви реплики!   bouquet
Честита Коледа, да е светла и щастлива за всички!

Не те разбрах. Какво е "прана"?

# 31
Когато съм ядосана, гледам да се занимавам с нещо Simple Smile Чистя, пера, ,мия, ако имам и работа от офиса, започвам и нея да вържа. Не ми допада варианта да почвам да крещя и да викам  #2gunfire #2gunfire, така като май повече се натоварвам и после се чувствам виновна  Sad

# 32
Все по-трудно.

# 33
Понеже в момента този, който най-много ме ядосва (а и радва) е на разстояние, му спретвам грандиозни скандали в ума си. Мислено си говоря с него, по-точно изнасям впечатляващи монолози, сразявам го със земята... Mr. Green

После излизам на балкона и си паля една съвсем реална цигара. И обикновено после още една - докато забележа плодотворен ефект.

# 34
Като шофирам  дирекно  #Cussing out и веднага забравям за ситуацията.
Иначе се опитвам да "отложа" гнева за по-късно. Трудно е в началото, но с повечко практика взе да ми се получава.

# 35
  • Ямбол
А "дирекно" какво значи?

Възрастта ми се справя сама, колкото по-дърта ставам, толкова съм по-малко гневна и по-бързо ми минава.

# 36
  • на майната си
Млъквам и разчиствам яростно, след това гардероба е наполовина празен Simple Smile.
Чистя, надувам си музика, която само аз мога да изтърпя, може и да покрещя малко или да посъскам.

# 37
Това ми е голям проблем-не мога да си сдържам гнева. Ама хич.Крещя като обезумяла,чупя даже и така...5 мин. След това съм ок,звучи страшно и е-ако си до мен,ама по-добре така си мисля,отколкото да го тая и после..не знам.

# 38
Като се ядосам си казвам всичко,което ми е на сърце(за което в повечето случаи после съжалявам)и докато не проведа смислен разговор по темата не мога да се успокоя.Много съм зле в това отношение. Crossing Arms

# 39
Не се справям.  Не правя никакви опити вече да го задържам. Пускам го на воля да беснее. В себе си не го искам. С годините усещам, как все по-големи поразии ми стоварва.
И си мечтая за състоянието, в което никой и нищо не би могъл/могло да ме разгневи. Де, късмет де...

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 11:52 от luna

# 40
това беше запомняща се реплика от Мълчанието на агнетата -

"Как се справяш с гнева си , Кларис ?"

# 41
Крещя. Това обаче не е панацеята за справяне.
Ако съм бясна започвам да чистя. Тогава чистя и беснея.
А ако съм толкова ужасяващо бясна, единственото нещо, което ме успокоява е изхвърлянето. Отварям я гардероб, я шкаф и започвам да мятам в пликове. После подарявам или изхвърлям.
За някои неща после ме е яд. Като почти чисто новия пасатор, който оставих до контейнера.

Но бяс, какво да го правиш.

# 42
Разревавам се.
Лягам и се завивам през глава и изключвам. Мисля си за нещо хубаво.

# 43
  • Galaxy 13197853088
да се справят другите.
аз гнева си го харесвам.

# 44
  • София
Едно време събирах, събирах ... погрешно и то много.
Сега не оставам длъжна ... никому !
Като отмине бурята се смея, много се смея - няма такава терапия Simple Smile
Смехът заличава всичко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт