Как се справяте с гнева си?

• 6 824
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
Не се справям - хвърлям, чупя, крещя Close Crazy
Цонна, бях го забравила този филм. И двамата ги харесвам като артисти Peace

# 16
  • Стара Загора
ПОнякога хапя, съскайки през зъби.
Понякога крещя #Cussing out, случвало се е и да хвърлям първото попаднало ми в ръцете нещо.  Mr. Green

# 17
случвало се е и да хвърлям първото попаднало ми в ръцете нещо.  Mr. Green

Даа, не се гордея, но веднъж замерих малкият си син със салам Rolling Eyes ooooh! Whistling
Сега му е смешно и го разказва като виц( ама е голям дразнител келеша му с келеш)

# 18
  • Варна
У нас сме се замеряли и с филии с лютеница.
Гневът трябва да се изкарва навън, крещя и аз.

# 19
Баш с лютеница ли намерихте?Simple Smile
Веднъж пометох всичко от масата- чиния от салата и две кристални чаши за вино. След това съжалих сто пъти докато събирах остатъците. Рядко ми се случват подобни изблици де, този, и едно разкрещяване на колежка.
Иначе традиционно се опитвам да си насоча мисълта в правилна посока, да се поставя в обувките на другия, да се сетя за нещо три пъти по лошо/ядосващо.

# 20
 Joy   Спомних си нещо : Преди повече от 20 години замерих човек с лак за нокти. Много бавно и сдържано завинтих капачето, докато се уверя, че е затворено ... и метнах шишето!

Моята врата към хармонията се нарича лечение с прана. Знам, че това изречение ще отприщи всякакви реплики!   bouquet
Честита Коледа, да е светла и щастлива за всички!

# 21
Майка ми, когато беше много ядосана, започваше да тупа килимите.
Аз, понеже не тупам, започвам да чистя. Мразя да чистя, ама като съм ядосана, много ми спори - като цяло стадо чистачки съм ефективна. И още три допълнително.
Мислете екологично и природоотговорно, хора! Не бива да хабите енергията си напразно, вложете я в работа с повишен КПД.  Mr. Green
Поне една крушка вържете на велоергометъра...   Laughing

# 22
  • София
Зависи.
У дома си фуча на воля.
При работни обстоятелства изливам спокоен, но злобно-саркастичен словесен поток.
Действа вгадяващо на подразнилия ме.

# 23
Майка ми, когато беше много ядосана, започваше да тупа килимите.

А, да. Става. На мен още по добре ми действа да цепя дърва.
Лошото е, че рядко има дърва за цепене.

# 24
Гнева не трябва да се подтиска, като съм ядосана го показвам или казвам.............не е необходимо да крещя и чупя/макар, че и това се е случвало/ за мен по-важното е негативните емоции да не се натрупват, а да излизат навреме   bouquet

# 25
Викам и хвърлям и аз,  ама на тях им става смешно , което още повече ме вбесява.Ама как ми олеква...Най-често блъскам вратата.
Ако  от семейството  не са  виновни за гнева ми- и аз чистя из дома си като фурия.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 10:34 от Ламбрина

# 26
Преди го потисках,но установих,че така тровя себе си.Сега викам,и най -често не по този който е трябвало.

# 27
  • София, център
Лея го. Ако го задържам, се натрупва в колосални размери и води след себе си пагубни последици.

# 28
Когато съм ядосана, лягам да спя. Колкото повече съм ядосана, толкова по-бързо заспивам....

Няма никакъв начин да заспя, напротив точно обртното, ядосвам се все повече и повече, в резултат на мислите и самонавиването си.

Мъжът ми беше като теб - независимо колко се караме, той си ляга  - аз викам, крещя и намилам, той заспива и даже захърква. Пък това как ме ядосвашее...  #Crazy

Тъй че как се справям - ми не се справям. Чакам да ми мине, междувременно всячески избягвам дразнителя. Намирам си приятни занимания, ако има и отдушник  - най- добре...

# 29
  • Талант на 2012,2013 г.
Мия в мивката де що ми попадне... Laughing Става идеално чисто. Ма през това време съм решила какво точно трябва да кажа, за да му разкажа играта на този дето ме е докарал до тоя хал... В работата...там иронично си казвам това, което ме е наранило - не мълча... Wink

Общи условия

Активация на акаунт