Как се справяте с гнева си?

• 6 821
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
Не,не, просто ти отговарям на въпроса. Simple Smile Иначе твърдо си отстоявам мотото, че няма нещо, заради което си струва да се гневиш. Peace Да седна да се ядосам, та да вдигна кръвно, как ли не, с ниско кръвно съм си таман. Simple Smile И какво, ако се разгневя, не наказвам друг освен себе си с гнева си.

# 76
Много полезно мото.
 Peace

# 77
Много често , даже абсолютно редовно се изнервям крайно , но съм се ЯДОСВАЛА сериозно само няколко пъти.
Това е защото трудно ме ядосват , но за да се случи това значи трябва въпросният човек много ама МНОГО да е прекалил. Ако това стане - крещя , псувам , обиждам  , блъскам с цялата си ярост - въобще не се контролирам докато не го навра въпросния човек в кучи г*з и не го направя на 5 стотинки и да съжалява че се е родил , за дето си е позволил до толкова да прекали , че дори да ме ядоса. Но това се е случвало в живота ми 2-3 пъти.

# 78
Ами аз сядам да свиря на синтезатора или почвам да рисувам,или в краен случай започвам да плача и се успокоявам newsm45 а иначе като бях по малка блъсках вратата на асансьора и после ходих с подута ръка smile3511

# 79
  • София
При мъжете явно е по-лесно..   Laughing
Аз си го задържам в мен, не избухвам... контролирам се. Вечерта пия една-две ракии, паля една цигара (рядко пуша, само когато съм под напрежение) и всичко отминава.  Simple Smile

# 80
и аз паля цигара, макар че нищо не променям с нея ,ама.... Confused понякога плача или както някои мадами тук слушам любима музика. ако вече съм на ръба на нервна криза колкото и да се стискам започвам да крещя #Cussing out

# 81
...Моята врата към хармонията се нарича лечение с прана. Знам, че това изречение ще отприщи всякакви реплики!   bouquet
Честита Коледа, да е светла и щастлива за всички!

Не те разбрах. Какво е "прана"?
Извинявай за късния отговор.
Прана е жизнената сила, която е в основата на всичко. Има техника да се ползва съзнателно за лечение, за изчистване на стреса, за хармонизация на отношенията и т.н.
Системата е на основата на древни източни учения, нарича се още вътрешен ( лечителски) ци гун.
В гугъл : Лечение с прана на Мастър Чоа Кок Сюи ( за да не се счете за реклама).

Или мога да дам линкове на лични.

# 82
как се справям с гнева? Ами по най-баналния начин-ако няма нещо под ръка за хвърляне и потрошаване, то си отварям едно шише бира или си сипвам ракия или уйски.

# 83
  • Ямбол
Това, ако го прочета така, както си го написала, му трябва едно "х" отпред.
Няма "й' в думата уиски.

# 84
Лиляна, не можеш да се справиш с гнева си при вида на правописна грешка Crazy

# 85
  • Ямбол
Лиляна, не можеш да се справиш с гнева си при вида на правописна грешка Crazy
Зависи от грешката. Тази, която съм цитирала - да, ужасна е.

Общи условия

Активация на акаунт