Резултат при болест на Даун?

• 128 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Рени, не останало Hug
Стискам палци Hug

# 541
  • Малта
БХС не се прави без определени показатели на плода- големина на нухална гънка, дължина на плода и др.
Ти се бъркаш, освен кръвните показатели се взимат и физически показатели на самия плод. Демек, БХС + ФМ, за да се изчисли рискът.
ТОЧНО ТАКА  Peace

Рени Praynig Успех мила.

Благодаря ви за хубавитте думи миличчки, дай  боже всяка  рискова бременност да е с успеешен финал, като при нас!  Praynig  И разбира се да   е успешеен и стартът за всяко новородено бебче  Hug

# 542
medimed, тогава все се оглеждах за теб, да кажеш какво е станало. Беше изправена пред голяма дилема! Много се радвам, че всичко при вас се е развило добре! Да са ви живи и здрави сладурковците и това да са били последните ти притеснения покрай тях!

# 543
  • Малта
Благодаря  Джун, аз вв един момент  не смеех да пиша, че последващите 2 и 3 ФМ лекариите казаха че няма нищо притеснително и бебета са съвсем нормални, но както знаем УЗД не меродавна и аз се притеснявах до последно!

# 544
  • на земята
момичета резултата мо от БХС,моля споделете,да се притеснявам или не на 37 год.               БХС 11-14 седмица 

12 г.с. (11+4 - 12+3) 

***** РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА *****   1) 

ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e  1 от 3500 бременни 

ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e 1 от 100000 бременни 

ВАШИЯТ РИСК за болест на ПАТАУ e  1 от 100000 бременни 

ВАШИЯТ РИСК за болест на ТЪРНЕР e 1 от 100000 бременни 

ВАШИЯТ РИСК за ТРИПЛОИДИЯ e  1 от 100000 бременни 

*ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР * 

Биохимичен риск за болест на ДАУН (Т21) e 1 от 880  бременни 

Възрастовият риск за болест на ДАУН (T21) е 1 от 180  бременни  H 

Възрастовият риск за болест на ЕДУАРДС (Т18) е 1 от 1600 бременни 

Възрастовият риск за болест на ПАТАУ (Т13) е 1 от 4800 бременни 

Възрастовият риск за болест на ТЪРНЕР е 1 от 7200 бременни 

Възрастовият риск за ТРИПЛОИДИЯ (немоларна) е  1 от 100000 бременни 

***** Биохимични и УЗ показатели ***** 

PAPP-A(плацентарен протеин) MoM 0.77  част от медианата (Mo) 

Free - bCG(бета-хорионгонадотропин) MoM 0.62  част от медианата (Mo) 

NT (нухална транслусенция) =<3  1.3  mm 

NT(нухална транслусенция) MoM 0.89  част от медианата (Mo) 

Брой изследвания: 15

# 545
Според мен резултатите ти няма как да са по-идеални!  Grinning

# 546
  • на земята
Kalifornia,много ти благодаря ,че ми отговори..))))Успокоих се,че до среща с доки има 2 седмици..))БЛАГОДАРЯ

# 547
лаленце 74, според мен са си напълно ок! Да не говорим, че ако някоя стойност не е ок при БХС, пак не би трябвало да се притесняваш ... Продължавам да се чудя защо всички си пускаме това тото  newsm78 !

# 548
Защото предварително нямаме информация, а и струва пари. Сега като гледам са увеличили броя на заболяванияат срещу, които предлагат да приложат теорията на вероятностите.  Tired

# 549
Защото предварително нямаме информация, а и струва пари. Сега като гледам са увеличили броя на заболяванияат срещу, които предлагат да приложат теорията на вероятностите.  Tired
споделям напълно мнението
И спорем мен резултатът е добър, можеш да пишеш и във форума на Национална генетична лаборатория, там че ти ги прочете и коментира лекар-генетик.

# 550
Защото предварително нямаме информация, а и струва пари.

Предполагам, че рано или късно и в България ще го направят рутинно и покрито от касата.  Simple Smile

# 551
Защото предварително нямаме информация, а и струва пари.

Предполагам, че рано или късно и в България ще го направят рутинно и покрито от касата.  Simple Smile
То и сега може да бъде такова, което не е пречка за лекарите да те пратят на частно да си го платиш.

# 552
Много са сладки близначетата ,да са ви живи и здрави.Стискаме палци и за Рени ,всичко да мине като по мед и масло ,и скоро да чуя благата вест .
Краси и ти напредваш в бременноста  Grinning мадамата рита ли ?
На всички майки желая щастлив финал на бременноста и вярвам ,че ще е такъв  Praynig HugДнес е денят на детето ,честит празник и на коремчетата. Laughing Hug

# 553
Честит празник на всички неродени още бебета, както и на всички вече родени.
kroelahai, напредвам, влязох в седми месец, а госпожицата рита, най-често в ребрата ми вечер, денем по-й се спи, да се надяваме, че като се роди ще обърне режима, щото да не ми се налага аз да обърна моя  Grinning. Тъкмо днес я гледахме с док каква е смръщена, такава като мене била  Grinning. К'во да правиш - жени...

# 554
 Joy HugСамо така ,браво на госпожицата . Hug

Общи условия

Активация на акаунт