Имате ли скайп?

• 11 819
  • 187
  •   1
Отговори
# 90
Офффф, съдрах се да рестартирам и да преинсталирам, като последна патка!  ooooh!
Вместо да си бях влязла тук и да се "ослушам", та да съм в час с нещата Mr. Green, аз щракам ли, щракам по скайпа...  Tired
И сега к'во?  Rolling Eyes
Шъ го бъде ли или няма да го бъде СкайпО?
Някой има ли вече или още не?
  newsm78

# 91
Вписва се и след малко пак никакъв го няма. Добре че вече не съм пристрастен  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=550184.0

# 92
Вписва се и след малко пак никакъв го няма. Добре че вече не съм пристрастен  Simple Smile

Мале, Наско, и твоята не е лесна.  Laughing

# 93
А аз нахоках детето  ooooh!
Хайде, успокойте се! Не си пребивайте децата, те милите изобщо не са виновни! Просто скайпа се счупи и кво?!!
ША УмирГаме ли?
Алтернативи нямате ли? Каква е тази истерия, не разбирам!

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 02:57 от Ejika

# 94

Мале, Наско, и твоята не е лесна.  Laughing
Не бе  Simple Smile лесна е:)

# 95
Аз изтръсках ICQ-то от прахоляка и сега то си живее 2ри живот... не го бях пускала от година поне Simple Smile)

# 96
  • Tам през Атлантическия океан
Аз изтръсках ICQ-то от прахоляка и сега то си живее 2ри живот... не го бях пускала от година поне Simple Smile)

Аз от 5  Crazy и сЯ ни пароли помня ни нищо  Crossing Arms

# 97

И аз нямам все още. Цял ден е така. На нас това ни е основната комуникация с всички близки, приятели и роднини..

# 98
И ние сме без скайп.  #Cussing out

# 99
Вижте какво намерих  Shocked
Цитат
rabotq obrazno kazano za skype podrujkata v bg s nqkolko kolegi zna4i problem nqma prosto sme spreli skype sistemata ot linux programa za da pokajem na abonatite kakvo e da NQMASH skype poneje sled 01.01.2011g skype stava platen 12$mesechno.

# 100
Кога ше оправят скайпа? smile3511

"Скайп" обеща да се върне до няколко часа коментари/1
22 декември 2010, 22:19

София, България
изпрати на приятел   Компанията опита да успокои чатърите със специално изявление
От няколко часа безплатната онлайн комуникационна услуга "Скайп" не работи. Духовете по цял свят се разбуниха за отрицателно време. Току-що компанията "Скайп" направи изявление за проблема на сайта си и обеща, че скоро нормалното функциониране ще бъде възстановено.

ИЗЯВЛЕНИЕТО:

"По-рано днес забелязахме, че броят на хората онлайн в "Скайп" е паднал, което не е типично или очаквано, така че ние започнахме да разследваме. "Скайп" не е мрежа, като обикновените телефони или IM мрежите. Вместо това той разчита на милиони индивидуални връзки между компютри и телефони, за да вървят нещата.

Някои от тези компютри са това, което ние наричаме "supernodes" (супервъзли) - те действат донякъде като телефонен указател за "Скайп".

Ако искате да поговорите с някого и вашият "Скайп" не може да го намери веднага (например, защото другият е свързан от друго място, или от друго устройство), вашият компютър или телефон първо ще се опита да намери supernode, за да разбере как да достигне до търсения ви контакт.

При нормални обстоятелства съществуват голям брой супервъзли на разположение. За съжаление, днес много от тях имат проблем и са извън линия, което засяга някои версии на "Скайп". Както обяснихме, "Скайп" е в състояние да поддържа контактите, чрез тези супервъзли и може някои от вас да не могат да се свържат.

Какво правим, за да помогнем?

Нашите инженери създават нов "мега-супервъзел" толкова бързо, колкото могат, който трябва постепенно да върне нещата към нормалното. Това може да отнеме няколко часа и ние искрено се извиняваме за нарушаването на вашите разговори. Някои функции, като групов видео разговор, може да отнемат повече време, за да се върнат към нормалното.

Останете на линия на @skype в Twitter за последните промени в положението - и много благодарим за проявеното търпение междувременно."

# 101
  • на правилното място, в точното време
Бойко Борисов се извинява на потребителите,за срива на Скайп и обеща до час да го включи,просто до сега е нямал достъп до компютър и телефон с бутони.Пробвал е от кабинета ,но от шайба става по-бавно. Mr. Green
Споко, иде. ББ има грижата.

# 102
То тези няколко часа са си втори ден при мен....

# 103
  • София
При мен вече има скайп. PeaceАбонатите ми също са на линия.

# 104
Странно е всичко това. Аз не съм спирала да имам скайп, както вече писах. Единствено ме кънектва малко по-бавно в началото около минута. Дори си помислих, че е от нета ми. Днес вече имам доста повече хора онлайн от снощи, но всички се намират в същия град.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт