Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време обикновено суче бебето по време на хранене?
Какво представлява 3-часовият режим на хранене за бебета?
Как да се справя с болката при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време обикновено суче бебето по време на хранене?
-
Какво представлява 3-часовият режим на хранене за бебета?
-
Как да се справя с болката при кърмене?
-
Какво представлява системата за дохранване на гърда?
-
Какво представлява духането в лицето на бебето?

Съвет от
и съм в голяма чуденка как да се справя със ситуацията. Наложи се дохранване /Скреч ми помогна много със съвети и материали, има ги по-назад в предходната тема/, заради това, че Мишето наддава малко за седмица /според кантара на педиатъра за една седмица само на кърма бе наддал 0.080 кг./и включихме дохранване с АМ; като първо слагам на гърда /давам и от двете/ и след това дохранвам. Но малкото човече е хитро и започна да се сърди и да не иска да суче от гърда, да плаче. Аз спокойно прекъсвам кърменето, за да се успокои и пак предлагам гърда, но за сега нямам голям успех. Така вече имаме цяло кърмене изместено само АМ от шише 

Казвам на докторката, че се храним само по 5 пъти на ден, а тя
Дано за нова година се появи човека, че да внесе малко еуфория и настроение най- вече в мойта душа.
Посъветвай ме как да постъпя-доста по-лесно ще е със шишето,но ако недай боже се отбие много ще съжелявам,защото имам много кърма за сега-направо ми тече сама по краката и по дрехите.Благодаря предварително