Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време обикновено суче бебето по време на хранене?
Какво представлява 3-часовият режим на хранене за бебета?
Как да се справя с болката при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време обикновено суче бебето по време на хранене?
-
Какво представлява 3-часовият режим на хранене за бебета?
-
Как да се справя с болката при кърмене?
-
Какво представлява системата за дохранване на гърда?
-
Какво представлява духането в лицето на бебето?
-mas:-надявам се да си останала доволна от болницата 
,другата още нямам време да я чета
: Краченцата нагоре, главичката надолу, тоест хващаме го за крачетата и го обръщаме... тръсваме 2-3 пъти нежно до разплакване на бебето. Между другото така една позната направо си спаси бебето.
Нещо не е наред... ама ще видим... Сега спи, така че се надявам да е яла все пак нещо... 

. Сега ме боли дупето, ама и то ще мине

Ужас!!! Всичко друго съм си представяла, но че има вероятност да пренося - не... Тъй като от самото начало ни откриха изолирана вродена аномалия - единична пъпна артерия и аз попрочетох това-онова, на всякъде пишат, че това е възможна причина за евентуално преждевременно раждане.. признавам си - понякога припалвам дори и цигара
(което също може да доведе до преждеверменно раждане), в 4-ти месец ми поставиха диагноза "чувствителна матка", тъпчех се с магнезий - още една причина за по-ранно раждане - и какво?!?!? Ще вземем да си прескочим датата...
а така вече искам да си прегръщам малкото слънчице...