Отговори
# 435
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Да е мирна, здрава и щастлива за всички!

# 436
Честита нова 2011 година! Дано е по-хубава от 2010, макар че за да е трябва отново да гушнем новородени бебоци  Grinning Бъдете здрави и щастливи!

# 437
  • Ямбол
На всички майчета,бебчета и семействата околко  тях да им е Честита Новата 2011 Година.
Нека тя донесе много щастие ,здраве,мир и любов на всички.
Малката снощи се събуди в 23:45,мирна, кротка и послушна беше.
Надвесихме я над баницата с късмети и с ръчичка избра парчето с Парата,айде дано да и върви все така.
А иначе получих пожелание за още 1 бебче през тази година,но ще се постарая да си запазя и поотложа малко пожеланието.   Laughing
Ама защо,нали ми била много кротка,ами да,такава си ни е малката,като нея вярно 2 бих могла да изгледам сама наведнъж,ноооооооо,1 по 1,не се знае утре каква ще е тя,а и второто може да не е кротко.
Хайде неродилите мами,скоро ще си получите новогодишните подаръци,явно щъркелчетата са се омотали в пътя и затова се бавят.
И да ви покажа моя подарък за бубата,лично изработен от мен

# 438
Честита Нова Година  Heart Eyes
Желая ви да сте най-обичаните, най-щастливите и да се наслаждавате спокойно на всеки миг от майчинството!

Честита малка принцеска на мама Stas    bouquet

# 439
  • София
Честита Нова Година , мили дами Simple Smile

Пожелавам на всички много успешна и изпълнена с щастливи моменти 2011година.

Честити бебоци на мамите AVA и Stas   bouquet

# 440
  • Ямбол
Е май от нашите майчета нямаме бебе на годината,или поне не сме научили за появата му. ?

# 441
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ МАЙЧЕТА,МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ЕДНИ ЗДРАВИ БЕБЧЕТА ДА ВИ РАДВАТ!!!!

# 442
ЛЛЛ  Бабите ми се месят непрекъснато , че трябва да го оригна , но не се получава..Аз си го държа на гърда 15-20 минути , след това го полагам на коленете си поизправен за 7-8 минути и пак го слагам на гърда ако е още гладен .. но повечето пъти се е насукал достатъчно.Това с изправянето след хранене го правя след съвет от педиатърката , защото винаги връщаше по мъничко след хранене , сега да чукам на дърво не връща ..

Kalina Z и аз всеки момент съм на ръба да се разплача , но определено при мен е нещо като след родилна депресия..Добре , че майка ми е при мен , да си поплаквам на нейното рамо , че и да искам не мога да обясня на съпруга си как точно се чувствам , защото не би ме разбрал ( колкото и да е любящ и грижовен).Иначе се справяме добре , днес ще ни е първото "излизане"- ще обличаме бебчо и ще го оставим на отворен прозорец  Grinning Подготвяме го за консултацията във вторник !

# 443
ЧЕСТИТА НОВА 2011 нека са ни живи и здрави малките бобончета!

Мама Ива всеки път като влизам се сещам за теб, търпение нещата вече трябва да се случат, ако не естествено- то с малко помощ.СТИСКАМ ПАЛЦИ!
За кожичката- нашата се бели Cry ужасно, мажа с олиото на Нивея, а от 2 дни и с дефламол по препоръка на педи. За хранене ние сме почти изцяло на АМ аз цедя по 10 мл общо от гърди и го смесвам с млякото- незнам дали е правилно, но се опитвам макар и малко , но да му давам кърма.

# 444
Моля дайте ми съвет какво олио да взема за бебо-явно това не върши работа. Вече сме на Инфакол за коликите, но оставам с впечатление, че нямат голям ефект, все  още е неспокоен след хранене и не иска да заспи по 1-1 и половина. Чувам добри отзиви за Колив- моля някой да сподели мнение Thinking

# 445
За много години, момичета! Желая много здраве, любов и късмет на вас и семействата ви! И прекрасна 2011 година със сладките ни подаръчета!

Вилкони, желая от сърце на теб и мъжът ти 2011 да бъде най-вълшебната и щастлива година и да прегърнете здраво/и бебе/та, които да изпълнят душите ви с радост!!!

Честити бебчета на stas и ava77! Желая им здраве и приказно детство!

Имам въпрос към Шаманката: Родих на 21 декември и не се справям много успешно с кърменето, ползвам силиконови зърна и се цедя с помпа, но много ми се разраниха зърната /от помпата явно повече/ и в последните 2 дни се цедих по-рядко и кърмата ми намаля значително /вследствие на което включих АМ/. Преди това бяхме изцяло на кърма. Та въпроса ми е, понеже се понаучих да цедя на ръка и позакрепих положението със зърната, възможно ли е с често слагане на гърда и цедене на ръка да подобря лактацията и да се върнем само на кърма? Бебка е на 11 дни и се надявам, че количеството кърма все още се регулира. Моля те за съвет колко често да я слагам на гърда, независимо колко изсуква и да цедя ли след това? Всеки съвет в тази посока е добре дошъл. А ако имаш идея дали на някой консултант от ЛЛЛ би му било удобно да дойде на място /живея в Борово/ ще ти бъда много благодарна. Големият ми проблем е плоски/вдлъбнати зърна и невъзможност да закача бебето без силиконови зърна. Благодаря ти предварително!

# 446
Моля дайте ми съвет какво олио да взема за бебо-явно това не върши работа. Вече сме на Инфакол за коликите, но оставам с впечатление, че нямат голям ефект, все  още е неспокоен след хранене и не иска да заспи по 1-1 и половина. Чувам добри отзиви за Колив- моля някой да сподели мнение Thinking

Нашата кожичка се лющеше така. Само преварен зехтин и то студенопресован. Сега нямаме никакъв проблем  Hug

# 447

Naughtyпри нас пък само костилките помагат, никакви капки, след като пъпчаса от Саб Симплекса...

# 448
Честита Нова Година!

Ние изкарахме много приятна новогодишна вечер - малката беше сравнително спокойна и се будеше само за хранене, а на гости ни бяха 3 семейства с бебета под 1 годинка и така съчетахме гледането с празнуването.

anich88, моята дъщеричка като беше около вашите дни също не се оригваше или само от време на време, инцидентно. Но постепенно започна по-често да се оригва, не знам дали аз станах по-опитна или тя. А сега дори има нужда да я оригвам по няколко пъти на хранене - просто дететo си го търси - спира да суче и почва да хленчи, вдигам я, оригвам я и пак продължава да си цока.

wondergirl, да ти вдъхна надежда и моята кърма беше намаляла, но при нас около 15-я ден, но благодарение на съветите на консултантите от ЛЛЛ успях пак да я увелича и сега "добивът ни е около 750 - 800мл на денонощие (имам кантарче и меря бебка преди и след кърмене).

# 449
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2011! НЕКА ТЯ БЪДЕ ЗДРАВА, МИРНА И ПЛОДОТВОРНА!

Днес ни изписаха, изкарах много специална нова година и получих  най-хубавия подарък. На всички мамчета, които чакат рожбите си, желая търпение и късмет! Hug
Скоро ще пиша повече и ще разкажа за моето раждане!

Общи условия

Активация на акаунт