Отговори
# 420
Здравейте мами  !  Simple Smile

Ние от вчера сме си вкъщи   Simple Smile малко повече постояхме в болницата ,но се наложи заради бебка  .

Весело посрещане на Новата Година  Tada  ura

# 421
Честито на всички новородили мами! Бъдете здрави с бебчетата си и само  радости ви желая!
На всички, които още чакат най-щастливия момент стискам палци скоро да се радват на здрави бебчета! thumbsup
Весело посрещане на Новата Година и усмихнато изпращане на старата, която ще помни всяка една от нас, надявам се само със хубави и мили моменти!

# 422
mama Iva от сърце ти желая събитието да се случи скоро и да мине бързо и безболезнено със страхотен резултат разбира се - ЕДНО МАЛКО ЧУДО  Hug Hug Hug

Аз искам да попитам как стои въпроса с оригването .. ние вече сме на 10 дни и не мога и не мога да го оригна след ядене..чувала съм го 2-3 пъти , но се е случвало случайно.Ако може ЛЛЛ да ми даде съвет  Hug newsm78

Весело посрещане на всички ! Нека новата година ви донесе много радости , здраве любов и късмет !

# 423

Аз искам да попитам как стои въпроса с оригването .. ние вече сме на 10 дни и не мога и не мога да го оригна след ядене..чувала съм го 2-3 пъти , но се е случвало случайно.Ако може ЛЛЛ да ми даде съвет  Hug newsm78
и ние сме така...

# 424
Шаманката, благодаря ти много! При нас положението обаче е все същото. Цедя, слагам на гърда, но не и не. Не съм се отказала обаче.

Весело посрещане на Новата 2011 година!

# 425
чЕСТИТА ДА НИ Е  НОВАТА 2011 ГОДИНА!!!!         

Най-искрени благопожелания за здраве и сили;
за ползотворни дела; за топлота и доброта – дарявани
и получавани; за дни на радостс усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти.

# 426
Време е за Ново начало!
Време е за Нови надежди!
Време е за Нови хоризонти!
Пожелавам Ви много Здраве, нестихваща любов и много късмет!!!

ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

# 427
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ И НЕКА НОВАТА ГОДИНА СБЪДНЕ ВСИЧКИТЕ ВИ МЕЧТИ  newsm10

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ Simple Smile

# 428
Честита нова година! Да е спорна , успешна и благодатна за всички!

# 429
Честита нова година на всички  newsm51 smile3525 newsm03 newsm44 txtloves newsm30 !Нека бъдем много здрави , обичани и щасливи !

# 430
  • Нюрнберг, под високото небе!
Честита Нова 2011, момичета!Бъдете здрави, обичани и много, много сълзи от радост през годината!
Vilkoni,  Hug Пожелавам на семейството ви здраве и сили, вие сте страхотни хора и заслужавате безкрайно много щастие, знам, че ще ви се случи!
Честито на всички именници! Ако можете да минете на празничната трапеза без петел- направете го. Петлите са по-готини като кукуригат!
И на ЛЛЛ да честитя Новата година, все така да са отзивчиви, да си обичат призванието и да ни помагат!
Mama Iva   bouquet Направи още една баница с късмети, ако се зараждате днес- да има за бебчето, и за екипа по едно късметче!
Направих сурвакничка за беба, ще бъде забавно с гостите днес Simple Smile
Целувки за всички!

# 431
Честита Нова Година, момичета и момчета  Hug

и ние сме така...
Не е задължително бебето да оригне след кърмене, в идеалния случай то просто суче добре и не гълта въздух. Има и не малко бебета, които просто не се оригват лесно, при други става без особени упражнения. Можете просто след хранене да погушкате бебетата си няколко минутки във вертикално положение, с главичка на рамото ви примерно и ако имат нужда да оригнат. Имате ли някакви конкретни притеснения свързани с неоригването на бебетата ви?

# 432
Честита Нова година, мили момичета Simple Smile Да сме живи и здрави, и много щастливи! Дано тази година ни донесе само радости и много прекрасни моменти с малките човечета Simple Smile

На мамите, които още чакат, стискам мноооооооооооооооооооого силно палци всичко да мине леко и успешно!

Мама Ива, всеки път като вляза все за теб си мисля, мила! Много те мисля и дано наистина е скоро събитието!  Hug

Стас, Ава, честити бебенца! Бъдете здрави и само положителни емоции с новия човек Simple Smile

Anich, и на мен ми беше много драго да си поговорим и споделим опит Wink Надявам се, момичета, да можем и да се видим наживо нейде по градинките на пролет! Направо ви чувствам толкова близки, че не мога да повярвам как става това...

Как мина Новогодишната ви нощ, милички? Ние поне нямахме толкова колики Simple Smile Бяхме си вкъщи пред ТВ-то и така... По чашка винце сипахме, накрая две глътки шампанско... и хайде... памперси... цедене... приспиване... Дано по-скоро минат тези първи месеци и тези колики, че ми се къса сърцето... постоянно съм готова да ревна... много ми е мъчно как не можем нищо да направим...

Сега ще пробвам да чета назад, че не мога да изчета нищо тези дни. Хубав празничен ден Simple Smile

# 433
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА!!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА Е ЕДНА МНОГО ЩАСТЛИВА И ИЗПЪЛНЕНА С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ГОДИНА!ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!!!
Вилкони, специално ти пожелавам сбъдване на всичките ти мечти през тази година Hug

# 434
Честита нова 2011 година!!! Нека новата година да е още по-щастлива от отминалата, изпълнена с безброй радостни емоции за всички нас, бебоците ни да растат живи и здрави!!!

На всички чакащи все още своите подаръци, момичета стискам палци събитието да е съвсем скоро и да е едно прекрасно изживяване за вас!!!

Вилкони и аз искам да се присъединя към пожеланията на момичетата и дано 2011 година да е най-прекрасната и щастлива година за теб и семейството ти!!!

Ние посрещнахме новата година както си трябва, малката се събуди точно на речта на президента и изчака да се отвори шампанското, а след това и за нея имаше почерпка  Wink А първото нещо, което аз направих през новата година е да сменя един доста пълен пъмперс  Grinning Hug, явно на това ще ми върви през цялата година  Grinning

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 11:30 от ceci88

Общи условия

Активация на акаунт