90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №120

• 32 105
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МИЛИ МОМИЧЕТА  bouquet
бЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА ВИНАГИ ИМА ЛюБОВ,ТОПЛИНА И УюТ В СЕМЕИСТВАТА ВИ Hug Heart Eyes
сега за режима,размених си белтъчния с бобовия за да ми паснат и днес съм на въглехидрати Embarassed реших че това е по-малкото зло,отколкото да ги омешам,но ще видим какво мисли кантара,засега нямам нито + нито - Mr. Green
Весели празници на всички Heart Eyes Hug  bouquet

# 61
  • На топло...
Пък аз омешах на вечерята на Бъдни вечер (планувано прегрешение - ден въглехидратен) белтъци и въглехидрати. За пръв път от доста време имам тлъст за мен си минус Laughing.

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 11:08 от nanunana

# 62
ДУ момичета! Надявам се хубаво да сте изкарали празниците и много подаръци да е имало! Laughing Laughing При мен тези два дни падна стабилно ядене уж режимно но на бъдни вечер оплесках с 2 пърчета баклава но както и да е!Утре ще се премеря да видим какво се е получило за 1 цикъл! Пожелавам на всички много минуси  2011 да я посрещнат с много усмивки и веселие!

Искам да помола някое от момичетата ако може да качи някаква снимка на човек и да отбележи кое трябва да  меря за талия ханш бедро знам че е глупаво но като си говориме с мойте приятелки и те всички имат разлиични мнения и се обърках а утре трябва да се измеря!

Приятен ден на всички и много минусииии!   bouquet  bouquet  bouquet

# 63
  • Стара Загора
Белтъчен
Закуската пропусната
О: 2 лъжички млечна купешка
В: гювече със зеленчуци, топено сирене и яйце

Днес отново + имах

# 64
  • на малък остров в океана
Desuto, първо закуската е важна, не я пропускай. И второ - основното ядене е на обяд, не на вечеря. 2 лъжички млечна (салата предполагам) са крайно недостатъчни. А вечерята трябва да е наполовината на обяда.

АЗ на бъдни вечер изкарах един напълно режимен воден ден. Дори не успях да изпитам глад докато готвих питки и капами. Но на самата Коледа направо откровено си преядох. Режимно режимно, ама добре си хапнах. Днес съм на чушки с боб и зеле с ориз от капамата.

# 65
здравейте моми4ета днес съм плодова
з=ябълка
о-2 кивита и орехи
в-пак 6те е плодове

# 66
Здравейте,

аз се завръщам на линия преди да са свършили 3те месеца почивка, защото положението нещо се влошава и ми трябват малко правила, иначе ако се разчита на мен...нищо не става. Първият път почнах август и сега дефакто трябва да почивам да януари включително, бях свалила 6кг (от 66 на 60), но ето че си върнах 2 и малко, а това е трагично. Плановете са ми от 2ри да съм с вас. Искам да си върна теглото от преди 5 години, а именно 54/55кг, та мисля да не чакам повече. Даже си говорихме с една приятелка и май ще почваме този път заедно, но дори и тя да се откаже, аз съм твърдо решена,че не искам да съм повече на тези кила. Край! Надявам се на подкрепа ви! Hug

# 67
  • на малък остров в океана
Изчакай още 1 месец. Аз така започнах втория път след 2 месеца почивка и освен че свалих 3те килограма, които бях качила през почивката нищо друго не свалих.

# 68
  • София
За да правиш 90-дневната диета се изисква усилие за спазване на режим.
90 дни режим, 90 дни диета.
Всичко останало е компромис, който не води до добри резултати.

# 69
честита коледа. нека всички бъдем живи и здрави и щастливи с любимите си хора

В тези чудесни дни малко компромис не вреди! Аз направих 2 бобови защото на бъдни вечер ми се падна белтъчен. След това ги карам по режима. На 28 ми е воден и тогава май е лунната диетка.

# 70
Нека сиянието на тези светли празници
озари Вашите сърца и Ви донесе здраве,
удовлетворение и сили за бъдните дни.
Честита Коледа

# 71
Момичета да похваля моето момче за 20 дни е свалил 5 кг.Единствено то му изкушение беше парче питка на плодовия(Бъдни вечер)иначе си спазва режима.

# 72
Честита Коледа! Hug

# 73
Добро утро мили момичета  bouquet
такааа,кантара ме наказа заслужено след вчерашното ми буквално уливане с храна/предимно коледна питка/ и днес имам тлъст +1кг Sad затова днес по график съм плодова и мисля да заложа на фрешове и ябълки с мнооооого вода пък да видим дали ще поправя пораженията Praynig
Много минуси на всички и не правете като мен Naughty
 Hug

# 74
ДУ момичета! Е приключих първият цикъл!Само да уточня , че не спазвах строктно диетата и въпреки това мисля , че не са лоши резултати те ми !
Начало 28,11,2010                                 1 цикъл- 26,12,2010
Талия :  78-9 см                                       сега : 73см ( - 5-6 см ) 
Килограми: 67 кг                                     сега: 62 кг ( - 5 кг )
Ханш: 106-7 см                                        сега: 101 см ( - 5-6 см )

Пожелавач успех на всички!Ще сее постарая 2 цикъл д ми е по стриктен!Много минуси на всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт