90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №120

• 32 117
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и Весела Коледа на всички! Виждам, че уж се дух с воля, ама и аз омотах дните заради празниците, т.е. поредността... От днес съм сериозна и пак белтъчен и хубавото е че и на НГ се пада белтъчен.... Някой ме беше посъветвал тук да започна на 3-ти, ама аз като една овца реших, че съм по-инат:) Ако не друго поне свикнах да не смесвам храните и да се храня разделно...

днес:

з: две мандарини
о: има останала задушена пържолка с лук и моркови
в: за вечер ще задуша зеленчуци

# 76
  • на малък остров в океана

з: две мандарини
о: има останала задушена пържолка с лук и моркови
в: за вечер ще задуша зеленчуци

Прибави към зеленчуците за вечеря и половин пържола, щом на обяд ще ядеш цяла.

# 77
Здравейте фиданки
 Честито Рождество ХРистово.
Да сте живи и здрави.
Аз след оливането през тези три дни мисля днес да му направя един плодов.
На кантар не съм се качвала, че ако се кача може да се окаже, че 90-ти дни са били напразни.
Шефа тази сутрин каза, че за трите дни е +4
Весело посрещане на Новата Година.
Ще влизам пак да Ви наглеждам.
П.С. Честит имен ден на всички именници днес

# 78
  • Стара Загора
Честит имен ден на именниците и от мен
З: 1 портокал
О: задушени зеленчуци ( картофи, моркови, гъби и др.)
В: същото, но по-малко

# 79
Здравейте на всички!
Четох два дни и не ми трябваше много да я започна още днес!Все още кърмя детето си сутрин и вечер и се страхувах да започна каквато и да е диета.Този режим ми се строи най-подходящ да отслабна плавно и без драми.Прочетох секцията за кърмачки и се реших.
Е,влюбена съм в бисквити Tutku,но ще ги жертвам в името на доброто самочуствие! Laughing
Поздравявам sisiii за отличните резултати и се надявам скоро и аз да се впиша  Grinning

# 80
  • на малък остров в океана
Не знам какви са тия бисквити Тутку, ама предполагам можеш да ги ядеш за вечеря във въглехидратния ден вместо сладкиш. Добре дошла и успех!

# 81
Така лиии?За вечеря... smile3521
До тук съм с една пържола и чай от невен.

# 82
zebra мерси много мила и добре дошла в редиците на отслабващите А колко си висока колко тежиш и колко искаш да станеш?   bouquet  bouquet  bouquet

# 83
 GrinningЗдравейте момичета;весели празници на всички!Аз омазах положението на Коледа и следващия ден;ядох по много и смесвах но бяхме в един четиризвезден хотел ол инклузив и не можах да се опазя да не ям EmbarassedКантара ме наказа почти с 2 кг плюс Embarassed но от днес съм стриктна;наближава ми и втори воден та мисля да си върна предишния резултат та и повече.Днес въглехидрати-закуска пропусната;обяд две филии с лютеница и вечеря 100гр. пьнети с ябълка.Хубав ден Grinning

# 84
  • София
zebra, добре дошла! sisiii, супер резултати  bouquet!!!
Май и аз като доста от вас посмесих варивата с малко питка на Бъдни вечер, но като цяло съм доволна, не прекалих с храната! Само дето червено винце си пийнах... Rolling Eyes
Както и да е, днес белтъчен:
з: мандаринка
о: от коледната пуйка със зеле на мама /държа да отбележа, че прилежно си запазих за днес и не ядох на Коледа bowuu/
в: задушено във фолио рибно филе от тилапия със задушени броколи
Ако има именнички сред нас - ЧЕСТИТО!!!  bouquet

# 85
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз бях решила, че по празниците ще си наруша диетата и така и направих Simple Smile
Много се радвам, че нямам никакъв + след прегрешенията, дори ми се стори, че има малък минус, но може да е нещо моментно.
От днес започнах отново на белтъчен и продължавам Simple Smile

З -портокал
О-бъркани яйца
В-още не знам, но сигурно няма да е пак яйца  Sick

# 86
Здравейте фиданки,

Бях стриктна по празниците, но увеличих с една четворка за да не съм на воден на Коледа. Е, тогава бях на пържоли, но за сметка на това умирах за питка и ми се сториха направо картонени Simple Smile

Водния ми е на 29 има ли някой с мен тогава?

# 87
Привет на всички. Аз през първия цикъл почти не свалих нищо, защото прекъсвах заради болницата и пооплтох целия месец, обаче след първия воден ден свалих цели 2 кг.(съвпадна с лунната диета)  макар че по празниците и аз попромених някой неща, но не съм прекалявала с количествата. След това следвах режима както му е реда и свалих още 4 кг. Утре ми е втори воден ( пак се съвпада с лунната диета)  newsm44 и смятам да удържа  на всяка цена. Та мисълта ми е дори и да сваляте бавно, не се отказвайте ,все в един момент ще се отприщи. Давам отчет за днес. Плодов:
з. портакал и мандарина
о. малко орехи Mr. Green
в мандарини

# 88
Здр фиданки  Laughing  Laughing   Laughing
и аз като доста от вас прегреших на Коледа,но не съжалявам понеже вчера и днеска съм на плодове за да съм пак към отслабващият режим и да нямам плюс(не съм се притегляла)  Embarassed  Embarassed  Embarassed Чувствам се добре (надявам се и вие) не забравяйте, че това е най-важното  Naughty  Naughty  Naughty
Успехи на всички.
днес пак плодове: мандарини и едно бананче

# 89
здравейте и от мен днес белтъци
з-полувин круша
о-късен кисело мляко зелена салатка и сирене
в-свинско и кисело мляко
пак смесих уффффф
лека ве4ер от мен

Общи условия

Активация на акаунт