90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №120

• 32 119
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Според мен не е кой знае каква грешка че си смесила, все пак е все в режима, пък и е доста леко като вечеря, така че да не ти е кофти. Peace

# 91
Здравейте момичета!
Ще се присъединя към вашите редици, но от 1-ви януари!
Страшно съм напълняла, дано да отслабна и този път да задържа!
Весели празници от мен!Успех на всички, които не се предават без бой на излишните килограми Wink

# 92
мерси Черешке Simple Smile това му е хубавото тука все има кой да те окуражи и каже някоя хубава дума   bouquet

# 93
Здравейте!
Искам да се похваля че по празниците бях напълно изрядна и по режима Simple Smile Немога да повярвам просто при положение че толкова много обичам да хапвам,еле по празниците..... но мисля че диетата действа , доволна съм от резултатите от първия цикъл и неискам да провалям нещата за пореден път! Днес плодов ден! Закуска- киви , обяд - банан , вечеря - мандарини!
Лек ден и весело посрещане на Новата Година!!!

# 94
Добро утро дами Simple Smile
И аз се присъединявам към вас.. не знам дали е най-подходящото време от годината Simple Smile Но ще се пробвам да съм изрядна  Blush
Днес започвам с белтъчен ден (нали така?) .. закуска чай + кивита Simple Smile Яко са ми кисели ама съм проклета и ги ям  Twisted Evil
Обяд - сигурно кисело мляко.. Вечеря - същото (нали тъй)? - или може малко сирене да хапна примерно?

Преди 1-2 години се пробвах само (10тина дни) с таз диета (тогава нямах нужда да свалям, че тамън бях приключила с Дюкана, ама много исках да я видя що за чудо е .. - и много ми хареса.. при все че ми и действаше..).
Започвам от 66 кг.. Ще ми се да ги докарам до 60 ..  Praynig

Ще се постарая да се отчитам редовно  Wink
Успешен ден на всички!

# 95
Здравейте,
Аз изкарах една напълно НЕрежимна четворка. Предимно на торти, баклави и алкохол. Това е последната четворка от 2рия месец. Е няма да имам минус, но новините с които ме зарадваха си заслужаваха не просто поливане, а оливане  Laughing Вчера даже бях решила,че съм приключила с режима и да карам на един мой си режим, от който винаги отслабвах преди: сутрин и вечер плодове, а на обяд салата с някакво ядене,,, ноо като стана вечерта и щях да пукна от глад и затова от днес съм си по план белтъчен. Уверих се ,че това е най-лесната диета.
Плана за днес е: З: ябълки О и В : пиле и салата

Успешен ден!!!

# 96
Добро утро и от мен! Присъединявам се и аз към вашите редици, че положението никак не е розово smile3521. Миналата година за 1 месец отслабнах с 5 кг с този режим, но не продължих за съжаление, сега съм решила да я спазвам до края, но да видим Joy. Виждам , че има доста нови попълнения, тъй че подкрепата ще е голяма newsm44. Иначе режимът/така го наричам, защото не е някоя непосилна диета, от която озверяваш от глад Simple Smile  / е много добър от гледна точка на разнообразно хранене, защото опитах месо със зеленчуци ама то не е работа това , а и холестерола  #Crazy. За днес смятам/2 ден/ з- 2 мандаринки , о- ориз със зеленчуци, в- същото , но по- малко, и вода, която ми е голям проблем, буквално насила се наливам newsm78. Хубав ден на всички и да си пожелаем успех с това ни начинание kaffeetrmker_2 newsm10

# 97
Здравейте! Пиша със спаднало шкембенце след протеиновия ден  Laughing ,обаче си умрях от глад.
Аз нали не се ограничавам и съм свикнала долу-горе на два три часа да си хапвам.А понеже започнах диетата ей така,за да не чакам да е " от утре" и бях малко неподготвена.Добре,че имаше пържолки у дома. Simple Smile
Та понеже кърмя,а и не искам да спирам ,аз няма да правя водния ден.
Днес съм на лещичка  newsm53.Доволна съм много на позволената филийка хляб.
Естествено първия ден не мина без прегрешения ... изпих си едно 3в1.
За сега съм на две ябълки за закуска.А относно мерките...
Висока съм 158см,тежа 73кг и имам голямо сочно дупе с пихтиесто коремче,все едно съм родила вчера.За съжаление напълнях след като родих.От родилно излязох на нула,но после...11кг отгоре.Когато намаляха кърменията от самосебе си свалих 2 кг.
Това е моята история.
Ще следя стриктно темата,за да не губя мотивация!

# 98
Здравеите,
от днес и аз се присъединявам към вас, защото иначе с тези празници. Започвам от 87 кг, цел 65 кг на първо време. Довечера ще се отчета с яденето през деня, че от сега не знам какво ще е

# 99
Здравейте фиданки! Днес е бобен ден:)

Закуска: 1 ябълка (по-голямшка)
Обяд: Бобена чорбица (замразих си остатъка от Бъдни вечер в два буркана, та ще имам и за след 4 дни на бобения ден)
Вечеря: Пак бобец

Аз започвам от 67,100 кг, като перфектни за мен биха били 60. Не мога да повярвам, че лятото след като родих бях по-слаба отколкото сега! Малката е на 3, а аз се чувствам наистина напълняла и повечкото килограми ми тежат в буквалния смисъл на думата.... Надявам се да постигна заветните 60 и с моето бижу да сме едни от най-секси гаджетата в парка:)

# 100
  • Варна
Явно е ден за присъединяване към редиците на фиданките Simple Smile И аз в това число да се запиша  Hug
Правих тази диета преди година и половина - отслабнах с 9 килограма за месец и половина и като се харесах я спрях  Mr. Green Около половин година плюскане на корем си задържах резултата и като дойде зимата на 2009 с празниците и залежаването започнах да качвам, та сега пак съм на кота 0 Simple Smile Започвам 75кг, цел 60-62..

Успех и режимни дни до Нова година - да изкупите "греховете" от Коледа Simple Smile

# 101
didka Simple Smile мерсии  newsm51
LIDYA  ще ги свалиш тези два кг по празниците е най-трудно особено когато се събира цялото семейство!  Hug
capricorn евала че не си нарушила диетата имаш огромна воля   bouquet
duhi_puhi sladur4e33 barby85 Valtcheva ^Ekaterina^ добре дошли милички пожелавам ви да имате много упоритост и да постигнете в най-скоро време заветните килограми!   bouquet  bouquet  bouquet
zebra тук ще намериш много мотивация ,защото и аз като теб от утре си казвах но когато видях постиженията на ветеранките просто останах с отворена уста особено на НАНА ! Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
А да ви питам някой пил ли е зален чай Сание , защото днес мама ми беше купила защото имам проблеми пак с тоалетната  Embarassed и кога е най добре да се пие сутрин или вечер! Хайде много минуси на в  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetсички пожелавам!

# 102
sisiii, този чай се пие вечер след ядене. Майка ми го пие от време на време, като преяде. На нея много и допада.

# 103
Мога ли да слагам по лъжичка мед в чая  Rolling Eyes

# 104
 GrinningЗдравейте момичета;единя от двата килограма плюс падна и днес съм 65.500 макар че вчера към 8 похапнах пак EmbarassedДнес плодове;закуска една мандарина;обяд малко сурови ядки и ябълка;вечеря ябълки или мандарини.Хубав ден и сиси благодаря за подкрепата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт