90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №120

• 32 122
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мога ли да слагам по лъжичка мед в чая  Rolling Eyes

Само във въглехидратен.

# 106
   Здравейте момичета! Преди време правих режима, но го прекъснах по здравословни причини. От вчера съм отново в редиците.
  Желая ви успех и през новата година всички да достигнем мечтаните кг. Аз имам за сваляне 8кг

Отчет за първия ден:
з- грейпфрут
о- омлет със сирене, зелена салата
в- пилешко бяло месо с малкото топено сирене задушено и кьополу

За днес бобов ден:
з- микс грейпфрут и портокал
о- леща
в- 1 пълнена червена чушка с ориз, грах, морков

Приятен ден ви желая. Ииииии отбелязвам първи минус от 600гр след белтъчния Grinning

# 107
Влизам да Ви нагледам и кво да видя: Много, ама много нови попълнения. Здравейте и добре дошли в редиците на отслабващите. Аз днес мисля да лунувам, че да вляза във форма след празничните похапвания.
Установих, че верно си е трудно след режима, т.е. изобщо нямам на представа какво да ям. Докато си бях на режимчето и все си знаех какво ще хапна, а сега все мисля какво да ям.
Весел усмихнат и отслабващ слънчев ден

# 108
Здравейте фиданки. Добре дошли новите момичета. Желая ви воля и инат. Когато загубите кураж винаги влизайте тук и чете, постиженията на ВСИЧКИ са доста мотивиращи.
duchi лекар ми е казвал че по 1 л. мед на ден(не повече) действа отславбащо, така че няма причина да не можеш. Аз пия кафето с мед сутрин и свалям доволно.
Чаят Сание се пие предимно вечер и ако е за първи път, добре  е да си си у дома през деня, аз пия майчин лист на филтър пакетчета за чай в такива моменти.
днес воден ден, засега се движа супер.
успешен на всички

# 109
sisiii, мерси за приветствията ама наистина е вдъхновяващо докато четеш тук:)

по повод чая Сание, много дами го ползват, но не трябва да се взима постоянно, защото червата стават лениви! Аз съм повече за чаша топла вода с мед на гладно сутрин, която при мен е безотказна! Повечето жени имат проблем с редовния стомах, но само да споделя, че майка ми така си направи червата лениви и не можеше да ходи до тоалетна без да е пила нещо (пише всяка вечер преди лягане разни хапове) и накрая.....рак на дебелото черво... Та само един съвет...не прекалявайте! По принцип режимът на ядене, който правим тук би трябвало да действа благотворно на обмяната на веществата, още повече, че са включени много плодове и зеленчуци

# 110
  • Стара Загора
Въглехидратен ден
З: помело
О: спагети с дом. сос, кисели краставички и моркови
В: варени кестени ( в предишни теми е писано, че може да се ядат)

# 111
  • София
Привет от мен!!! Hug Толкова нови попълнения за един ден - суупер!!! Повелавам успех на всички, които се присъединяват днес, да знаете и от мен, че режимът е много добър и съвсем лесен за изпълнение. За около две седмици на него почти не съм изпитвала глад, включително и в плодовите дни,  които малко ме плашеха. Резултатите при мен  са много задоволителни /-2,5/ предимно на сантиметри: по 3 см от талията и ханша, които видимо си личат.
Днес:
з: банан
о: ориз с маслини
в: картофи на пара
Valtcheva, наистина режимът би трябвало да е блоготворен за стомаха, но аз /която съм с абсолютно редовен стомах и си ходя до WC всеки ден, та и по 2-3 понякога/ имам дни с пропуски /така да се каже/ и мисля, че е именно от режима. Но пък това няма да ме спре разбира се, чаша топла вода с мен ще пробвам, ако положението се влоши.

# 112
  • София
ЗДравейте, скъпи фиданки, И азкакто повечето имах известни прегрешения по празниците и най-вече на бъдни вечер, когато бях само на плодове. Изкарах си до 19:00 само на плодове, но вкусния бобец и сърмичките ме изкушиха. Е хапнах си малко боб и една сърмичка.... на другия ден бях на белтъчини, всичко отново вървече добре до към обяд. Самия обяд беше стриктно режимен, пържолки и с гъбки и салатка, но за десерт имаше и торта... лошото беше че и следобед на гостито имаше торта Sad( Както и да ... естествено както се сщате бях наказана с +++ на кантарчето, още на другия ден ( а и към прегрешенията да включим и непиене на вода). Общо за двата дни 1,200 нагоре, което основно според мен беше от задържането на водата, но и хапване де! Но се амбицирах на ново и вече 3 ден всичко си е обратно по график, даже вчера бях на имен ден, но грамче не хапнах извън режимното! Simple Smile Всичко това с по 2 литра вода на ден, И разбира се... днес кантара вече беше изтрил лошия + и се беше върнал на постигнатите преди Бъдни вечер килограми!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile От тук насетне само НАДОЛУ... НАДОЛУ.... НАДОЛУ! Simple Smile

Много се радвам на всички ви... Simple Smile Хубаво е когато сме задружни и съм сигурна, че ще успеем Simple Smile

Желая едни прекрасен следобяд на всички и се усмихвайте, това помага в борбата с килограмите Simple Smile

# 113
Момичета, много е приятно като Ви чета! Търсих си подходящ режим и мисля, че го намерих! Преди време разбрах за тази диета, но ме притесняваше този ден със сладкото (реших, че вместо да отслабвам ще напълнявам). Сега твърдо съм решена да започна на 1, за да не се изкуша на Нова Година. Надявам се и при мен да подейства като при вас. Започвам 62-63кг като целта ми е 56-58кг (не са много, но си останаха след раждането вече година и половина). Hug

# 114
  • на малък остров в океана
Няма какво да те притеснява сладкото. Все пак не се яде цял кекс за вечеря, а едно две парчета максимум. И нищо друго. Освен лентичка шоколад. Тоест кексът е самата вечеря, а не десертът.
Успех на всички нови момичета!

# 115
Обяд - яйца по панагюрски Simple Smile
Смятам, че са подходящи за белтъчен ден  Wink

Малко ми е сложно в офиса да мисля какъв да е обяда.. ама ще се справя Simple Smile

# 116
Момичета, много е приятно като Ви чета! Търсих си подходящ режим и мисля, че го намерих! Преди време разбрах за тази диета, но ме притесняваше този ден със сладкото (реших, че вместо да отслабвам ще напълнявам). Сега твърдо съм решена да започна на 1, за да не се изкуша на Нова Година. Надявам се и при мен да подейства като при вас. Започвам 62-63кг като целта ми е 56-58кг (не са много, но си останаха след раждането вече година и половина). Hug

Аз пък точно заради факта, че се разрешава сладко в определен ден започнах диетата  Laughing

Вчера плодов за целият ден един банан, 3 ябълки и 100 гр сурови бадеми . Имам чувството, че организма не иска да приема толкова плодове както в началото даже се насилвам да ги ям.

Днес белтъчен : обяд пилешко филе със салата, вечерта същото. Ще имаме гости и за тях отделно ще правя картофена салата, шоколадов сладкиш и аз ще си ги ям в определените дни.

Добре дошли на новите момичета   bouquet режима не е тежък минава неусетно аз съм почти два месеца вече и свикнах.

# 117
Ето че като наближи нова година, има много желаещи за отслабване  Laughing И аз съм от тях. Май щеше да е по-добре да не бях надебелявала...От 01.01.2011 съм с вас. Пробвала съм веднъж режимчето за месец и половина преди време, но ми писна  Embarassed
Успех на всички!

# 118
hand, сподели резултати да ни вдъхновиш новите:)

На мен днес бобовия ми минава добре...след малко ще си хапна дозичката бобова чорба, която ще е наполовина от обяд!

За утре току що си купих телиатели и мисля да си ги направя с гъбки и броколи, а може и малко морковче!

После ме чака първи плодово зеленчуков, но аз опредлено предпочитам зеленчуците! Някакви идеи от старшите????

# 119
 Hug Здравейте момичета,
Правих вече режима и съм много доволна сега мисля пак да започна и то май още от утре... мъкар че  е кофти на нова гдина да си на диета, още по- кофти е да ти стягат дънките  ooooh! Режима е страхотен , здравословен и лесен за спазване. Успех на всички започващи с мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт