90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №120

• 32 131
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Привет фиданки  bouquet
Лелеееее,колко много нови попълнения Shocked добре дошли момичета Hug,но честно казано аз на ваше място бих изчакала да мине НГ Peace Вярно е, че не храната прави празника,но все пак ще сте още в началото и мисля че ще се изкушавате повече от нас,които сме от по-дълго време на режима,но все пак това е въпрос на личен избор така че успех на всички Peace
Сега отчет за мен,днес любим белтъчен
з-кафе с мляко
о-едно пил.шишче и зелена салата
в-сирене по шопски
2 литра вода

# 121
Отчитам се за днес и искам да се похваля колко се гордея със себе си. Днес съм на втори воден ден и съм абсолютно режимна, не съм злоупотрбила с нищо, при положение че имах гости и готвих цял ден пържоли и торта и не си позволих дори да оближа някоя лъжица. Сипах си чаша вино за наздравица, но отпих половин глътка от него и нито грам повече. Добре че баха с малко бебе та се занимавах с него и не гледах много към масата. Mr. Green
Само с водата съм малко на зад около 1 литър само, но нещо не съм много жадна. Що ли? Mr. Green
Усещам че леко ми се вие свят, но ще издържа. Утре ща се отчитам.
Лека вечер на всички и успех на новичките.

# 122
Здравейте,

писах преди два дни,че мисля да почвам и аз от нова година, въпреки че по план трябва да изчакам до края на Януари. Ами положението е нетърпимо а и аз последния месец от моя режим бях доста нехайна, така че реших да почна още от днес. И така, днес белтъци:

З –беше само кафе, но трябваше да изхвърча от нас много бързо и мисля повече да не я пропускам

О–Гювече с пилешко месо и зеленчуци, кисело мляко.

В–същото само че по–малко и със салата от краставица и малко сиренце

За утре ще се пълнят пиперки с боб и салата!
Късмет на всички и силна воля!

# 123
hand, сподели резултати да ни вдъхновиш новитеSimple Smile

Моите резултати са добри но има момичета постигнали много повече  Hug

Започнах от 87 сега съм 75 кг(165 см), следвам това което е разрешено от диетата и спазвам дните.

Началото на януари ми е втори воден ден.

# 124
Добро утро! Hand  чудесни резултати за 2 месеца  smile3501 jump, дано и ние ги постигнем Blush. Днес е доста мразовит ден, добре че съм в отпуска, а иначе- въглехидрати : з- портокал, о- макарони , в- още не знам , ако ме домързи може и филия с лютеница, макар че избягвам да ям хляб, но шоколадчето ще си го хапна, а дали не може парче торта за вечеря/ мн. обичам сладко и май то е основната причина да пълнея smile3516. Много се радвам, че станахме доста нови попълнения, и май е по-добре да споделяш отколкото само да четеш както правех до сега jump jump.Хайде хубав и слънчев ден от мен, засега dance

# 125
Здравейте момичета,
 аз от НГ влизам при вас и започвам режима, защото имам да свалям доста кг.

Засега чета и събирам инфо. Правила съм диета преди 5 години и свалих 10 кг за 40 дни, но тя беше много трудна почти и само на ябълки. Та сега искам нещо по щадящто по бавно но сигурно.

Родих преди 1 година  и в момента освен няколко анцуга нищо друго не ми става.

Та тук съм, чета ви, и 1.01 сме заедно.

# 126
  • София
Anais добре дошла. От колко кг тръгваш и на каква височина?

# 127
Добро утро на всички. Да дам кратък отчет за изминалия период след втори воден ден,като в началото както писах имах здравословни проблеми и 10 дни не бях кой знае колко в режима. Но за сметка на това и двата водни дни съвпаднаха с лунната диетка. Вчера бях изрядна, само дето я оплесках с водата не изпих повече от литър, но днес ще се опитам да компенсирам.
 Начало на диетата
01.11 -стартирам със 70кг. височина 174
днес 29.12 - 59.9 кг.

в сантиметри
талия от 79см.  сега 74см.
бедра от 64 см. сега 58см.
само това съм мерила другото не ми е толкова важно.
 много съм доволна от постигнатото нямам определена цел колко да сваля, ще си изкарам цялата диетка, пък колкото толкова.

# 128
тръгвам от 81 кг и 167 височина....

то чак ме е срам да ги напиша, но....искам да сваля 20 кг.... ooooh!

много съм упорита и голям инат, а и съпругът ми ще започне с мен, та ще сме двама.... Joy Joy

# 129
  • Стара Загора
4eri. чудесни резултати ! Пожелавам ти още минуси и силна воля да ги удържиш

Днес ми е плодов. Имам мандарини, киви, портокали, ряпа

# 130
  • София
тръгвам от 81 кг и 167 височина....

то чак ме е срам да ги напиша, но....искам да сваля 20 кг.... ooooh!

много съм упорита и голям инат, а и съпругът ми ще започне с мен, та ще сме двама.... Joy Joy

Виж, тук има много по-пълни от теб, а и килограмите не определят човека.
Така че няма от какво да те е срам.
Аз самата преди 10 месеца бях 123 кг. Днес съм 85 кг. Така че, когато човек иска нещо - го постига.

# 131
Браво 4eri!
Ujasiq, твоето второ име е самодисциплина. На бъдни вечер на водичка....  bouquet
Супер си и ти hand!!! От едни кг тръгнахме,но аз попрецаках диета, е от вчера съм пак стриктна, като в първи цикъл,когато махнах 9 кг. Останаха 36 дни и  6 кг за сваляне. Тоя втори месец толкова емоции, че ако не бях на режима щях да съм +5 поне  Laughing а сега съм на нула.
Отчет за вчера З: 3 малки ябълки, О: 1 бутче и половина и зелево-морковена салата, В: 1 бутче и салата и 3 литра вода.
Да питам опитните момичета:може ли ориз с грах? Искам да съм максимално стриктна вече. Нарочно купих само грах, а не всякакви зеленчуци, но може и него да го пропусна, ако е проблем. Досега не съм смесвала нищо. Дано ми отговори някой до 12  Praynig
Приятен ден!!!

# 132
  • на малък остров в океана

Да питам опитните момичета:може ли ориз с грах? Искам да съм максимално стриктна вече. Нарочно купих само грах, а не всякакви зеленчуци, но може и него да го пропусна, ако е проблем. Досега не съм смесвала нищо. Дано ми отговори някой до 12  Praynig
Приятен ден!!!

може Simple Smile

# 133
 Hug Добро утро дружина.... Днес ми е първи ден, но тъй като трябваше да свърша хиляди домакински задължения за последно тази година, изхвърчах от нас и за закуска само кафе с малко мляко, за обед и вечеря ще видим какво ще измисля че тук на работа нямам никакъв избор  newsm78
Страхотни резултати виждам тук.. Браво на Вас момичета  smile3501
Приеятен и успешен ден на всички!

# 134
  • на малък остров в океана
Ети, кафето се пие чисто. Белтъците (каквото е и млякото) са след 12 часа.  Wink До обяд само плодове.

Общи условия

Активация на акаунт