90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №120

• 32 132
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
 ooooh! вярнооо !Благодатя Ужасия  Hug

# 136
  Добър ви ден!  bouquet Минавам на отчет за днешният въглехидратен:
з- 4 мандарини
о- бъркана пица
в- 2 парчета кекс /планирам/

# 137
  • София
Здравейте фиданки. Честита Коледа на всички! Бъдете здрави, много щастливи и много обичани!

Добре дошли на всички нови попълнения, желая ви успех с този режим, много е хубав!

Не съм се отчитала дни наред, но нямах никакво време.

Бях режимна през Коледните празници. Прекалих малко с киселото зеле и задържах вода, но тази сутрин кг-те са си колкото трябва да бъдат - 67 кг. Не съм свалила нищо от втория воден, но не очаквам, да ви кажа. Стигнала съм някакъв предел, явно и ще трябва време за да започна пак да смъквам. Аз не се отказвам, продължавам си по план.

Вчера - белтъчен
з - кафе и банан
о - печена пуйка с кисело зеле и салата от пресен домат
в - същото, но този път устисках и ядох на половина

Днес - варива
з - кафе и банан
о - зелеви сърмички и пълнена чушка с ориз
в - ще бъде боб на тафче и салата от прясно зеле

Хубав следобед и режимна вечер на всички! Hug

# 138
Днес се събудих доста гладна и то към 8 без 15. Пих кафенце и изядох една ябълка и хукнах по задачи. Към 11ч почнах да правя едни пиперки и ги напълних с бобец, както се бях зарекла от вчера и една купа зелена салата, крастацица, домат и лук. Всичко се получи добре и седнахме да обядваме и доста ни се услади... Изяадох една пиперка и една си оставих за вечеря, но честна казано сега ми е почти гладно. Дано да изкарам още няколко часа само на водица!!!

# 139
hand, 4eri, наистина вдъхновяващи резултати!

ujasia, добре че чета постингите....аз кафето с мляко хубаво го пия само в бетъчния ден, но не знаех, че до обяд е само плод и май най-добе въобще да изключа млякото в кафето!

Аз да се похваля, че вчера излязох вечерта с приятели, но бях стриктна в бобовия ден и си поръчах картофена салата и задушени гъбки, като не ме изкушиха другите ястия по масата:)

Днес въглехидратен:
з: една мандарина
о: телиателе със задушени гъбки и доматен сос
в: половината от обяда

А за водата ме научиха на един лесен трик! Слагаш едно малко шише с вода във всяка стая и като излизаш, винаги носиш вода със себе си! Пред очите ли ти е, се сещаш да пиеш и 2л си ги изпиваш без проблем!

# 140
  • София
Здравейте момичета,
Реших и аз да се присъединя към вас. В общи линии до преди около 2 години си поддържах едни килограми - бях 53-55кг. Какво се случи напоследък и аз не разбрах, трупвах си леко и славно по някое килце и в момента съм 63кг. За сведение когато се прибрах от болницата след раждането преди 5г бях 59кг, а 4-5 месеца по късно 54 без особени усилия. Направо ме е срам, че в момента съм с 4 кг повече от когато родих Embarassed, но това е положението. Смятам да започна режима от 3-ти януари и сега чета различна информация и се радвам и нахъсвам от вашите резултати. Целта ми е да сваля 10кг и вярвам, че ще успея. Притеснявам се как ще се справя при събърания, празници и т.н и може ли да пийна например при повод чаша вино? Желая успех на всички ви и ще влизам да се отчитам и да се мотивирам разбира се!

# 141
Да се отчета..

пфууу.. последни дни на годината.. мързеливи били не знам си какво..  ooooh! Луднах просто вчера и днес.. че и сме само 20% в офиса.. Яко гърч  Twisted Evil ..
Обаче поне не се сещам особено за ядене  Whistling
Въпреки, че имам едни "ужасни" клиенти, които постоянно ни носят от своите продукти (разбирайте бисквити, вафли, течен шоколад и подобни   261uu)

Вчера си бях белтъчно-режимна - като се първи ден не се изложих  Blush
Днес варива - салата с боб, прясно зеле и моркови Simple Smile Довечера - пак тъй.. че на мъжо му хареса като споменах - сега и вкъщи ще я бъркам  Laughing
Ама много ме е страх от въглехидратния ден Sad кое е най-малкото зло, коет омога да ям? Не искам да е сладко.. и не искам да е и хлябо-подобно..
Освен едни макарони да врътна  newsm78

# 142
  • София
Здравейте момичета,
Реших и аз да се присъединя към вас. В общи линии до преди около 2 години си поддържах едни килограми - бях 53-55кг. Какво се случи напоследък и аз не разбрах, трупвах си леко и славно по някое килце и в момента съм 63кг. За сведение когато се прибрах от болницата след раждането преди 5г бях 59кг, а 4-5 месеца по късно 54 без особени усилия. Направо ме е срам, че в момента съм с 4 кг повече от когато родих Embarassed, но това е положението. Смятам да започна режима от 3-ти януари и сега чета различна информация и се радвам и нахъсвам от вашите резултати. Целта ми е да сваля 10кг и вярвам, че ще успея. Притеснявам се как ще се справя при събърания, празници и т.н и може ли да пийна например при повод чаша вино? Желая успех на всички ви и ще влизам да се отчитам и да се мотивирам разбира се!

Не, не може.
Ако не си готова, отложи диетата.

# 143
 GrinningЗдравейте момичета;добре дошли на новичките и успех с диетата.Днес 65.00кг още 500гр и махам гадния плюс а в неделя 2.1.211 ми е втори воден ден.Деничка май няма да ми прави компания този път и ще съм самичка но дано се справя.Жалко че не се падна работен ден тогава ми е по-лесно .Днес белтъци-закуска две мандарини;обяд сирене по шопски и вечеря 3 варени яйца.Хубав ден! Grinning

# 144
  • На топло...
Зизинка, защо само една пиперка си изяла на обяд Thinking? Затова имаш проблеми със запазването, не ядеш както трябва и организмът помни -помни, че го държиш гладен и се запасява.
Изграждай си разумни навици, затова си тук!
Научи се да ядеш, не стой на вода Naughty!

Казано е - вечерята наполовина на обяда. Ако ще ядеш една пиперка на вечеря, то трябва да са две на обяд (друг е въпросът, че и това е малко, освен ако не са от гигантските долми)...

# 145
Аз се провалих! Ядох сладки.Много. cry
Във въглехидратния,но за мен това си е провал.
Преди години пазих диетата японско чудо.Там си е глад,но аз бях желязна.Знам,че и тук ще бъда,но явно не сега.След нова година ще се видим пак.
Ще следя темата,защото вие сте вдъхновение!

# 146
zebra -  не се отказвай нищо кой знае какво не е станало. Предполагам сравняваш този режим с диети при които си гладувала, но разбери тук се отслабва заради разделянето на храните. Разбира се трябва да се хапва умерено, но в никакъв случай да се гладува. Аз съм с мноооого ниско кръвно и във въглехидратен хапвам сладко и на обяд и на вечеря, понякога повечко иначе 3 дни след това нечовешки ме боли глава. А виж въпреки това какви хубави резултати имам. Не се предавай ми то всеки има такива моменти дето преккалява това са 3 месеца. Simple Smile Компенсирай с някои упражнения вкъщи или фитнеса.

Аз днес изкарх успешен 2-ри воден.

# 147
  • На топло...
Зебра, споко! Не си се провалила! Capricorn e права, важното е в съответния ден да си ги яла...
Аз се освинвам редовно във въглехидратен и пак смъквам, сигурно малко по-бавно, но поне знам, че и след режима ако ми падне пердето, нищо фатално няма да се случи Wink...
Продължаваш с нас, утре си на витаминки, ядки и водица Hug!

# 148
здравейте и от мен в4ера нямах време затова давам от4ет за днес и за в4ера 4акам МЦ и не о4аквам минуси тези дни Simple Smile
в4ера бобов-з-ябълкао-ориз с зелен4уци в-същото
днес въглехидрати
з-ябълка
о-макарони с гор4ица
в-бисквити с мед мнооого ги заоби4ах покрай режима преди това не бях яла Simple Smile
добре до6ли на новите моми4ета и успех
лека вечер от мен

п.п. да попитам пресни гъби варени в пресно мляко в кой ден могат да се ядат ? Simple Smile

# 149
Здравейте,

Днес банан за закуска, боб в гърне за обяд и вечеря

Утре банан за закуска, обяд спагети с дом. сос и гъби, вечеря шоколадови бисквити много отдавна им се каня  Twisted Evil

zebra аз лично в първите въглехидратни дни ме беше срам да споделям колко сладко изяждах и пак свалях. Сега вече пак ям сладко но количествата се намалиха постепенно. Важното е както са ти казали момичетата да бъде в "разрешеният ден" и като самостоятелно ядене вечер.

4eri , страхотни резултати!

zuzy, 6 кг нищо не са ще се справиш! Каква ти е крайната цел?

Общи условия

Активация на акаунт