90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №120

• 32 097
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
здраввйте моми4ета искам да попитам за лютеницата във въглехидратния ден
дома6на ли трябва да е за6тото такава нямам Simple Smile
или купена и ако е купена коя марка
искам да попитам и друго може ли и ако може в кой ден може да се хапра гор4ица
благодаря предварително

# 31
maria_q_b аз само купена лютеница ям, домашна не обичам, а за марката, мисля,че няма проблем. За горчицата не зная , нея пък никога не съм я яла.
Днес съм на плодове.. ябълки, ябълки и пак ябълки Simple Smile
Весели празници момичета, аз сега тръгвам за Враца, дано не е 3 дни път с камили, че много се изнервям като карам.
Фиданки, като няма ядене, поне подаръците ни да са готини, че да усетим и ние празника  Laughing

# 32
maria_q_b  аки имаш домашна по-добре си яж домашна,че не знаеш купената с колко "буклуци" е направена,като марки на мен лично ми харесват Тодорка и петел ,а за горчицата във въглехидратен защото съдържа захар
Жани благодаря за хубавата темичка Hug за мен днеска беше плодов ден продължавам да свалям бавно и славно Wink

# 33
Жане, благодаря за темичката.Весели празници на теб и семейството ти.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

# 34
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала. При мен почти три месеца след диетата килограмите са +2.Свалям ги, качвам ги, пак ги свалям. След Нова Година още един тур, за да бъда като момиче.
Харистиролааа, радвам се да те видя!!!Нана и теб!
Весела Коледа! Много здраве, щастие, късмет, благоденствие, мир и любов на всечки и семействата ви!
Успех на всички!

# 35
И аз да се разпиша в новата темичка с отчет...  Laughing

Днес приключих диетата. Стартирах 61 кг, приключвам на 52. Девет килограма, от които пет свалени през първия месец, два през втория и още два през третия. Много  съм доволна от резултатите. Не мислете обаче, че ще ви напусна. Тук съм и ще ви следя изкъсо. Laughing

# 36
Аз влизам да се запиша, въпреки че онази вечер не бях никак режимна (пийнах алкохол на коледното хпарти), още не смея да се кача на кантара, ще изчакам още няколко дни. Днес съм на плодове, още нищо не съм яла де, но ще мина през магазина да си купя и сурови ядки.

# 37
  • Варна
Добро утро,фиданки.
Днес съм в тон с традицията - варива Simple Smile)
Приключих с 2ри цикъл и си стигнах целта и сега кротко ще си довърша и 3тия .
Пожелавам на всички весели празници и приятности с любимите ви хора.

# 38
Добро утро момичета! Искам да ви пожелая много хубаво посрещане на празниците и много подаръци за всички да има!   bouquet  bouquet  bouquet

На мен ми останаха 3 дни с днешния до края на 1 цикъл , което ме прави много щастлива! Признавам си , че имах прегрешения , който не бяха малко , но пак мисля , че съм свалила някое и друго килце  Laughing Laughing Да се похваля , че вчера ми дойде и МЦ и се надявам до понеделник да е свършил за да ми отчете кантарчето по -малко! Много минуси през празниците пожелавам може би за нас диетуващите това ще е най-големия ни подарък!   bouquet  bouquet  bouquet Сега отивам да помагам на мама в приготвянето на баниците!   bouquet  bouquet  bouquet

# 39
направо немога да повярвам.... след плодов съм + 300 гр.  ooooh! какво е това нещо тъкмо днес исках да видя 57   Sad
Брук и аз след вчерашния плодов почти нямам минус Cry още немога да сваля това което качих след картофките на Лео Twisted Evil но се надявам скоро да стане Praynig
На всички желая весели празници,много подаръци и мноооооого минуси Hug

# 40
  • на малък остров в океана
Жани, страхотно празнично оформление на темата! Благодаря.

Аз днес съм втори воден. Досега върви леко и безпроблемно.  За втория цикъл съм свалила 1.100 кг. Ама предвид колебанията на кантара надолу нагоре и това е ок.

Нана, мерси за рецептата за питката!  Hug Направих я, но без сиренце, за да си хапна утре малко вместо филийка хляб. А след малко и капама ще правя за утре. Така като готвя и някак много лесно ми минава времето само на вода и кафе.

Утре мисля да смеся малко белтъци, ама като цяло ще бъда режимна.

Весели празници на всички и умната с пълните чинии  Wink

# 41
  • София
Няма защо, Ужасийке.
Аз също утре сутрин ще меся, защото мъжът ми е на работа и иска да си носи пита. А довечера ще бутна във фурната гювечът със свинско, кисело зеле и сурова наденица, че утре на обяд ще сме у майка, която пък сега гледа Калоян, защото аз съм дежурна и да не готви тя.
ТА днес съм 15 часа на работа, та нищо няма да готвя и да правя.
Сварих едни картофи - направих си три картофа и половина на салата и си я изядох. Туй то.

# 42
  • Където си поискам:)
Здравейте, фиданки
Влизам на бързо да ви пожелая Весели празници Hug. Много усмивки и умната с храната и алкохола !!! Simple Smile  bouquetи бягам пак към кухнята , че ще имам гости .  chef

# 43
  • София
Здравейте, включвам се да ви пожелая весело посрещане на празниците!!! Hug
Днес варива-обяд - ориз с маслини, вечерята - сърмички и чушки с боб. Знам, че не бива да ги смесвам, но ще го направя. Embarassed Правим домашни бисквити с мъжа ми - два вида + курабийки...  chef  chef
Утре въглехидрати - поръчала съм си баница, а от пуйката на мама ще запазя за понеделник!
За осем дни от старта:
- 2 кг. и по два сантиметра от талията и ханша bowuu, но и два от бюста Rolling Eyes
Много съм доволна, продължавам още по-надъхана и от преди!

# 44
Един запис и от мен днес сам на варива точно като по план.На всички пожелавам весели празници и много минуси за новата година http://www.youtube.com/watch_popup?v=D9LPlLr7BmI&vq=medium                                                                                                                     з.банан                                                                                                                                                     о.спаначена супа                                                                                                                                     в.бял фасул

Общи условия

Активация на акаунт