Звездни компромати - 89

• 72 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 45

Е, то аз си мисля да си правя лифтинг когато видя, че имам нужда от това, без да съм известна личност какво оставало за известните.. Но е вярно, че малко попрекаляват понякога. Чувала съм, че има пристрастени към пластичната хирургия, може би тези, които изглеждат неестествено и гротескно са от тях  Thinking

# 46
  • Балчик
вместо запис - Гагата на една снимка не мога да я видя да върви сама и права , все някой я поддържа. Peace
за новата тема   bouquet

# 47
# 48

Благодаря, веднага го дърпам!  bouquet

Джейн Фонда е страхотна жена, която изглежда прекрасно за годините си. Да има пластики, но те в никакъв случай не я правят ужасна. Има страхотно тяло, излъчване и е облечена с вкус. Разбира се, има и карикатури - за мен такава е една българска певица, която определено няма реална представа за годините си. Да ме прощават феновете й , ако има все още живи такива. Wink

# 49
  • София
  bouquet

# 50

Благодаря, веднага го дърпам!  bouquet

Джейн Фонда е страхотна жена, която изглежда прекрасно за годините си. Да има пластики, но те в никакъв случай не я правят ужасна. Има страхотно тяло, излъчване и е облечена с вкус. Разбира се, има и карикатури - за мен такава е една българска певица, която определено няма реална представа за годините си. Да ме прощават феновете й , ако има все още живи такива. Wink

Аз, го свалих. Няма субтитри на български.  #Cussing out Как да ги сваля? Ако знаете, моля ви на ЛС, за да не спамим. Praynig

# 51

Аз, го свалих. Няма субтитри на български.  #Cussing out Как да ги сваля? Ако знаете, моля ви на ЛС, за да не спамим. Praynig

Ако може да не е на лични, щото и аз искам субове.
 Извинете за спама. Embarassed

# 52
Има, отдолу под описанието на филма пише - свали субтитри.

# 53
  • София
Разбира се, има и карикатури - за мен такава е една българска певица, която определено няма реална представа за годините си. Да ме прощават феновете й , ако има все още живи такива. Wink
Карикатура е много точно казано. Грубо, но понякога истината боли Peace

Кели Осбърн
Майли Сайръс заедно с К.Осбърн се снимат във филм
Дженката Лопез и Марк  на шопинг  и пак
много бременната Пенелопе  Круз
Клуни с половинаката  и пак
тези чакат бебе  Grinning
Бритни Спиърс
Алесандра Амбросио с дъщеричката
Камерън  Диаз  и пак
Робърт Дауни Джуниър
Лео ди Каприо
Фърги и Джош  и пак
Рийз Уидърспуун
Мадона

# 54
# 55
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 56
# 57
Кога е термина на Пенелопе Круз? Много добре изглежда Peace

Тази Галена, наистина ли е с такава голяма глава или от косата й така изглежда, доста антипатична, прили4а ми на патока Доналд:

# 58
  • София
Галена да вземе да се научи да позира, че е смешна, верно като паток.
Джейн Фонда е разкошна жена за годините си.

# 59
  • София-в сърцата на моите деца
Галена да вземе да се научи да позира, че е смешна, верно като паток.
Джейн Фонда е разкошна жена за годините си.
И аз я харесвам.За годините си изглежда страхотно. Никъде не е прекалила. И е слабичка и поддържана-жена със стил, както се казва.Има една приказка -"Остарява като катедрала , а не като цървул.." Peace
Дай Боже всекиму...

Общи условия

Активация на акаунт