Звездни компромати - 89

• 72 295
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
В Горещо избраха Нило за най-гореща жена на 2010 Rolling Eyes
Аз нещо съм дефектна явно, толкова хубави жени има в БГ newsm78 Николета Лозанова изобщо не ми се струва красива Rolling Eyes
Между другото покрай вас гледах за първи път клипове на Алисия - силно съм впечатлена от тялото и - стегнато, оформено, перфектно  Peace
Струва ми се много по-добро от това на Николета. Изобщо за нея не мога съвсем да си обясня какъв модел е точно  newsm78

# 466
  • Cофия
В профила на Райна във Фейс много яко обсъждат Горещо в момента, и Райна е много разочарована от това което вижда...

Цитат
ГЛЕДАМ ПАДЕНИЕ,КОЕТО В НАШЕ ВРЕМЕ СЕ ПРИЕМА КАТО ''ПОПУЛЯРНОСТ'',''АКТУАЛНОСТ''...И МИ СТАВА ЖАЛ ,ЧЕ ТОВА Е РЕАЛНОСТТА..

Цитат
МНОГО ОТ ВАС ГЛЕДАТ ПОВЪРХНОСТНО НА НЕЩАТА,НЕ Е ВАЖЕН ИЗБОРЪТ,А КРИТЕРИЯТ,МАНИЕРЪТ,ИЗКАЗЪТ,ПОВЕДЕНИЕТО...

# 467
  • София
Не разбрах Райна ли ги е писала тези неща?Аз тези не мога да ги "дишам" и затова превключих.
В някакво предаване Алисия каза,че всяка сутрин ходи на фитнес с професионален инструктор,който буквално я "измъчвал",направо дъх не и оставал.

# 468
  • Cофия
Не разбрах Райна ли ги е писала тези неща?Аз тези не мога да ги "дишам" и затова превключих.
В някакво предаване Алисия каза,че всяка сутрин ходи на фитнес с професионален инструктор,който буквално я "измъчвал",направо дъх не и оставал.

Да, Райна  Thinking

# 469
  • ...край Дунава
Николета и Божинов за НГ на Малдивите ли трябваше да бъдат? Thinking

# 470
За Коледа.

# 471
  • ...край Дунава
Ааа добре, щото имах някакъв спомен за Малдивите Rolling Eyes
Иначе ето ги на Нова Година в Найт Флайт:

# 472
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs002.snc6/165208_18 … 634_3319699_n.jpg

Още от НиЛО-то

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs068.snc6/167811_18 … 183_4291033_n.jpg

и тримата нисички, като се има впредвид, че НиЛО-то е 1.55 с високи токчета
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1384.snc4/163636_1 … 174_3234943_n.jpg

От Малдивите, може би....

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs782.ash1/167203_18 … 374_8207046_n.jpg

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 00:04 от Shttttttt

# 473
Много ме озадачава отказа на Валери да премине в Бешикташ. Първо е много по-развит клуб от Парма, всяка година участват ако не в Шампионска лига, то поне в Лига Европа (което за един футболист е водещо при вземане на решение за избор на клуб). И второ - парите са повече. Направо не мога да повярвам, че е избрал измисленото клубче Парма, където дори играе като резерва.  newsm78 Според вас може ли Николета да му е повлияла? Мъжете доста изглупяват като се влюбат. Аз друго обяснение не намирам.

# 474
  • Sofia
По мои впечатления в Бешикташ отиват футболисти в края на кариерата си. Просто вероятността оттам някой да те забележи става минимална. А Божинов явно още се надява на добро бъдеще в Европа. Rolling Eyes
Макар че аз лично не мога да си обясня изобщо интереса към него. Той изобщо има ли поне 2 месеца поред в игра и на добро ниво? newsm78

ПП. Божинов остава в Парма, според треньорът му бил играч от супер класа  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 01:36 от NBM

# 475
  • Балчик
Снощи в "Горещо" избраха най - горещ мъж и най - гореща жена , не най - красива , или най - красив , но както и да е , аз по - тъпо и смешно предаване на Венета не бях гледала , а пък и този Азис по всяка телевизия  през целият ден го показваха . Жалко наистина, че Венета вече не чете форуми , та да си даде реално сметка , че е смешна  Mr. Green.
Фолк- певачките ми бяха много смешни , как се заяждаха помежду си  Mr. GreenМарчето се държеше доста надменно, гоооляма работа че е г-жа Андонова . А за Сечкова и Азис .... , толкова нелепо стоят и двамата ,тя имаше неподходяща прическа , предвид щръкналите и уши , а с перуката Азис беше все една са го праснали с мокър парцал  Joy. Не знам  тези телевизии , от къде и как решават да заемат гледано време с такива глупости , но имам чувството , че ни се подиграват дружно.

# 476
Честита Нова година, момичета Simple Smile
Кристина Агилера с новото гадже. Не мога да я възприема с този мъж Sad Харесвам я като певица, харесвах тази и песен, предполагам, че мъжът от клипа е бившият и съпруг..

# 477
Снощи и аз гледах избора за най-горещи мъж и жена.Много зле бяха всички, само Борис Дали се държа добре, но то беше защото мълча hahahaМария и Соня Немска се изложиха тотално, особенно изказването на Соня "Денислав гадже на Азис, да бе"и то с един такъв тон JoyМария се е взела за много велика и със всички се държа пренебрежително, много лошо впечатление ми направи.

# 478
Честита Нова година.
Релаксираме след неминуемото преяждане с малко снимки

Линдзи Лоън винаги ще ме чуди как така в тяло е толкова слаба жена, а лицето й е едно такова подпухнало и бузесто. Често сякаш мъничко и с двойна брадичка. Thinking
приятелките Снимката май е стара, но много са ми симпатични тези двете.
Кевин Бейкън
Рийз Уидърспуун
Ева Мендес пак
Пинк пак

# 479
  • София
Да,той е-бившия на Кристина Агилера.Хич не го харесвах него,много грозен горкия.Новия поне има външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт