Звездни компромати - 89

• 72 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Вчера през деня даваха стари записи от цирковите награди "Златен глобус" и често в ложите показваха принц Алберт и принцесите Стефани и Каролина. Спомних си, че преди години сестрите даваха много хляб на папараците. Последно четох за принца, че се сгодил за олимпийска състезателка по плуване от ЮАР. Има ли вече този човек законни наследници? Дерт ме хвана!

# 451
Риана, на новогидишното парти:
http://celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/fulls … anna-123110-8.jpg
много е хубава Peace

# 452
# 453
  • София
Вчера през деня даваха стари записи от цирковите награди "Златен глобус" и често в ложите показваха принц Алберт и принцесите Стефани и Каролина. Спомних си, че преди години сестрите даваха много хляб на папараците. Последно четох за принца, че се сгодил за олимпийска състезателка по плуване от ЮАР. Има ли вече този човек законни наследници? Дерт ме хвана!
Принца засега е само сгоден за плувкинята. Сватба не е имало все още, съответно и законен наследник.  Peace

# 454
  • ...край Дунава
Честита Нова Година Дами, да сте живи и здрави и много щастливи Hug

Новата песен на Преслава а Кости..... ooooh!, да си остави да речем само Андреа и само с нея да работи. Иначе т'ва е резултата.

# 455
Честита 2011 и от мен  bouquet
Песента на Преслава не ми хареса Naughty

# 456
  • София
Преслава ми изглежда много отслабнала.

# 457
той има две деца , но родени извън брак , та няма да го наследят на трона ,
преди една година сътвори скандал - оказа се , че е подслушвал своите служители и прислуга , чрез някакъв съмнителен американец , на когото не е платил
в крайна сметка вечният ерген( на 52г.е )  предложи брак на плувкиня от ЮАР , за да потули скандала и вдигне сринатия имидж ,
баща му навремето пак така се жени за Грейс Кели в момент на скандал , но бракът се оказва сполучлив и са много щастливи , макар че е уреден /..

# 458
  • Стара Загора
за много години на всички!
гледах по канал 1-мария илиева.хубаво пее,ама нещо напълняла ми се вижда........извинявам се ако сте го обсъждали назад в темата Hug

# 459

той има две деца , но родени извън брак , та няма да го наследят на трона ,
преди една година сътвори скандал - оказа се , че е подслушвал своите служители и прислуга , чрез някакъв съмнителен американец , на когото не е платил
в крайна сметка вечният ерген( на 52г.е )  предложи брак на плувкиня от ЮАР , за да потули скандала и вдигне сринатия имидж ,
баща му навремето пак така се жени за Грейс Кели в момент на скандал , но бракът се оказва сполучлив и са много щастливи , макар че е уреден /..

[/quote]

Какъв скандал с Рение ? Че то, любовта с Грйс Кели, като приказка я разказват?!?
Малко ретро клюки питам, но ми омръзнаха тези от триъгълника с трите тъпи върха.

# 460
Не знам заради какъв скандал са се оженили,  но приказката не е с щастлив край. Към края на женитбата си Грейс Кели е нещастна, търси утеха в тайни религиозни общества, злоупотребява с транквиланти и алкохол и т.н. Има и различни теории за смъртта й.

# 461
Аз знам ,че една от причините да и предложи брак е и заради самото княжество Монако.Той си направил реклама и било нещо като сделка .Монако процъвтява поради приказката тя принцесата на Холивуд ,той Принца на Монако.Възродил се бизнеса с казината и в последствие и самата Кели се влюбила силно в Рение.Ако не се бъркам беше нещо такова.Ако някой знае цялата история да ме поправи Hug

# 462
  • София
ЧНГ на всички! Връща се да ви чета!

# 463
Не знам заради какъв скандал са се оженили,  но приказката не е с щастлив край. Към края на женитбата си Грейс Кели е нещастна, търси утеха в тайни религиозни общества, злоупотребява с транквиланти и алкохол и т.н. Има и различни теории за смъртта й.

да според мен са я убили. както и даяна Whistling

# 464
Азис при Сечкова- хвани единия, па удари другия  Stop ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт