Звездни компромати - 89

• 72 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
   Познавам една излекувала се анорексичка, беше инструктор по Йога и Тае Бо във Варна, после се премести в София, но не знам в кой спортен център. Изглеждаше страхотно, кипеше от енергия, а тялото и беше изваяно и имаше страхотно оформени мускули. Дори имаше после едно интервю с нея в списание- Ева. Винаги е казвала, че благодарение на спорта е оживяла и се е излекувала.
    Ива се казва

Познавам Ива, тренирала съм при нея. Не можах да повярвам, че това момиче в това тяло и с този спортен дух се е поддала на това психическо заболяване. Защото анорексията и булимията са заболявания на психиката. Познавам анорексички, все още живи, благодарение на някоя приятелка, която си жертва времето и част от живота, за да я спаси от собствената и простотия. Да, крайна съм, но това е доказателство, че което човек  може да си причини сам, никой друг не може да му го направи.

# 391
льо солей не говори така. анорексията е доказано че е свързано с травма свързана с майката на много ранна възраст.

# 392
Познавам анорексички, все още живи, благодарение на някоя приятелка, която си жертва времето и част от живота, за да я спаси от собствената и простотия. Да, крайна съм, но това е доказателство, че което човек  може да си причини сам, никой друг не може да му го направи.
Eдинственото момиче, болно от анорексия, което познавам, се разболя, когато беше на 11 години и не беше от суета и простотия, а в резултат от стреса от развода на родителите ѝ. Не познавам в детайли историята на болестта ѝ, но все пак бяхме съученички в един клас и се знаеше, че причината е в развода. Пропусна почти цяла учебна година, когато беше най-зле, но за щастие в рамките на 2-3 години оздравя и се възстанови напълно.

# 393
  • София
Цитат
П.П. Ако се интересувате от темата, можете да видите едно предаване на Карбовски, където интервюира (и води на ресторант) едно момиче анорексичка.
Отечествен фронт - диагноза анорексия (1)
Отечествен фронт - диагноза анорексия (2)
Отечествен фронт - диагноза анорексия (3)
Отечествен фронт - диагноза анорексия (4)
Отечествен фронт - диагноза анорексия (5)

А, какво се случва с това момиче Ния? Жива ли е още?

Жива е,наскоро я видях с майка и в Халите.Все така слаба е.Но доколкото разбрах още тогава от филма на Карбовски е започнала лечение.

# 394
  • София
..... за да я спаси от собствената и простотия. Да, крайна съм, но това е доказателство, че което човек  може да си причини сам, никой друг не може да му го направи.

Еми то не е от "простотията".... Да, крайна си, но и неразбираща този проблем! Това става не защото го искаш, в един момент, нещата не са ти...под контрол! Не е до това колко си прост или не! Не е от суета, не е....за себе си мога да кажа, че това е болест от стрес и не от майка, татко или каквото и да е! При мен тръгна от нещо много незначително, в последствие в живота имах много по тежки моменти...!!!

# 395
Простете. Признавам, че не знаех, че анорексията е обвързана с травма в семейството. Сега като се замисля и двете анорексички, които познавам, имат проблеми с майките си.
запазена ма®ка друго ми е интересно, въпреки че разводнихме темата. Как така нормалната майка, не забелязва проблемът от рано при дъщеря си? Разбрах, че си се обидила, съжалявам!

# 396
Как така нормалната майка, не забелязва проблемът от рано при дъщеря си?
И мен ме вълнува това  Thinking
Едно лято (бях в 8ми клас) се бях притеснила за нещо - наистина глупост - и спрях да ям за 7-10 дена. Ядях по 1 препечена филийка със сирене, 1 варено яйце и пиех чай. Вдигнах висока температура и се тръшнах на легло. Отслабнах 4-5кг за 1 седмица и майка ми викна Бърза помощ. Казаха ми, че ако още 1 ден продължа да не се храня ще ме включат на системи и искам не искам - ще ям  Crazy Аз не исках да отслабвам, бях си слаба и преди това, но след това посещение си възстанових нормалният режим на хранене.
Та и аз се питам (макар да не е тук мястото може би за обширни обяснения)  - защо майките не взимат мерки по-рано ?

# 397
Как така нормалната майка, не забелязва проблемът от рано при дъщеря си?
И мен ме вълнува това  Thinking
Едно лято (бях в 8ми клас) се бях притеснила за нещо - наистина глупост - и спрях да ям за 7-10 дена. Ядях по 1 препечена филийка със сирене, 1 варено яйце и пиех чай. Вдигнах висока температура и се тръшнах на легло. Отслабнах 4-5кг за 1 седмица и майка ми викна Бърза помощ. Казаха ми, че ако още 1 ден продължа да не се храня ще ме включат на системи и искам не искам - ще ям  Crazy Аз не исках да отслабвам, бях си слаба и преди това, но след това посещение си възстанових нормалният режим на хранене.
Та и аз се питам (макар да не е тук мястото може би за обширни обяснения)  - защо майките не взимат мерки по-рано ?

И на мен ми е много чудно, но явно си зависи от майката. Първата работа на майка ми, като се прибере от работа беше, да ме попита какво съм яла.  Crazy

# 398
  • София
Не, не съм се обидила!  Simple Smile Моята майка осъзна, че реално има проблем, когато вече се събуждах, ставах и падах, нааквах се.... Това вече нямаше как да го скрия и да замажа с някаква лъжа! Истината е, че реално и аз за себе си не бях болна! Просто бях "красива и слаба" ! Отричах и пред себе си дори, че не се хранех! То много странно започва всичко и докато се осъзнаеш, вече има проблем, а и колкото и хората да ти говорат ти си склонен да отричаш всичко! Аз август месец, ходех с пуловер, все ми беше студено, криех се, хвърлях храна в тоалетната, лъжех, че ям! И така после и менструацията ми спря, аз лъжех, че ми идва всеки месец по часовник..... и тогава почна да ми пада и косата! Тогава вече се стреснах и си дадох сметка, че имам проблем! Историята е дълга, но попаднах на една много добра лекарка, която ме разтърси добре и ми отвори очите! То не може някой напрекъснато да ти седи падарин... Не си спомням вече, но помна, че майка ми правеше чушки със сирене и това беше първата нормална храна която почнах да поемам след месеци на неядене или само на една ябълка! Помна, че все ми казваше колко съм грозна вече, че не съм аз, че няма нищо женствено в мен,че само очите ми са останали, а аз се сърдех и им казвах, че са болни и не разбират!

# 399
Все пак ми се струва, че 2-3-5кг загуба на тегло за кратко време, би трябвало да светне червената лампичка на майката.
Аз понеже все съм си била злояда като ученичка, майка ми неуморно седеше с мен на масата, докато не си изям яденето...И дума не можеше да става да се крия и/или да си хвърлям храната.
Не може едно 10-12 годишно хлапе да 'надхитри' толкова добре възрастен разумен човек  Thinking

# 400
  • София
Аз бях на 18 години! Не съм седяла вече до полата на майка ми, че да може тя напрекъснато да ме следи!

# 401
  • Tам през Атлантическия океан
Kakво се учудвате това е като наркоманията  Confused родителите научават последни  Tired

Кейт Мос  изглежда щастлива, заминава  да посреща НГ  с приятеля си Джейми  и дъщеря си на топло , далече от студения Лондон  Simple Smile

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/29/article-0-0C99A6070000 … C-954_468x504.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/29/article-0-0C99A61F0000 … C-769_233x528.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/29/article-0-0C99A3B10000 … C-464_224x653.jpg

# 402
запазена ма®ка, ясно  Hug Радвам се, че това е зад гърба ти...спираме по темата  Hug

# 403
Хора страдат от анорексия и други хранителни разстройства и ще продължат да страдат- едни от причина в семейството, а други от хорските приказки. Не мога да не спомена момичето, което наскоро почина от гладуване... Като видях баща й как се изказа за нея ми стана ясна картинката. И общо взето нашето общество е силно критично. И тук в темата съм виждала адски злобни подмятания за теглото на хората. Наричате дебели и свине хора, които са НОРМАЛНИ . Но явно думата нормални вече я няма, понеже днешните "нормални" жени граничи с границата на анорексията. Имам позната- 38 кг. Че кой пораснал човек тежи 38 кг. И тя за себе си е "нормална". Ами не е- грозно е. Цветелина Янева преди няколко теми, помня каква дебелана беше наричана... Как може- за мен е съвсем нормално момиче! Някоя слаба отслабнала още повече, тук й казват "браво"... И после какво- как да не гладуват момичетата, като около тях все ще има някой като тези тук, които са толкова критични и със сбъркани представи за женска красота и тяло. Хайде тогава по-пълните жени да лягат под влака да мрат, че не са атрактивни...

# 404
  • Tам през Атлантическия океан

запазена ма®ка, ясно  Hug Радвам се, че това е зад гърба ти...спираме по темата  Hug
Hug

Фърги и Джош Дюамел ще посрещнат НГ на  карибския остров St Barts. ...... острова на богатите  Flutter

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/30/article-1342822-0C9BF6 … C-314_468x541.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/30/article-1342822-0C9BF6 … C-765_468x313.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/30/article-1342822-0C9BF6 … C-205_468x658.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/30/article-1342822-0C9BF6 … C-488_468x630.jpg

Общи условия

Активация на акаунт