Звездни компромати - 89

• 72 291
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
мара отварачката все се мъкнеше с митко, а напоследък си е самичка по всички предавания. що така Mr. Green

# 481
# 482
# 483
  • вкъщи
И аз снощи гледах "Горещо".Пълен смях,трагедияяяя,толкова са тъпи тия фолкаджии,4е останах без думи.Единствено Борис Дали и Милко  се държаха на положение.Константин откровено се напи,а пък Мария егати самочувствието и как обиждаше само.Много ме накефи Константин като и каза"Аз харесвам високи,красиви и едри жени" hahaha hahaha hahaha"Не си мой тип"
А пък Венета като някоя квачка го раздаваше,хич не я бива горката да води.

# 484
  • Варна
И аз снощи гледах "Горещо".Пълен смях,трагедияяяя,толкова са тъпи тия фолкаджии,4е останах без думи.Единствено Борис Дали и Милко  се държаха на положение.Константин откровено се напи,а пък Мария егати самочувствието и как обиждаше само.Много ме накефи Константин като и каза"Аз харесвам високи,красиви и едри жени" hahaha hahaha hahaha"Не си мой тип"

За мен държанието на Венета е тактика, тя и с гостите си се държи махленски и се излага, като така ги увлича да и подражават и да се излагат. Joy

# 485
  • Балчик

За мен държанието на Венета е тактика, тя и с гостите си се държи махленски и се излага, като така ги увлича да и подражават и да се излагат. Joy
Joyи всички дружно се излагат ехаа  Joy

# 486
  • Варна
Именно, за нея не е важно че се излага, а че предаването има рейтинг.  Wink

# 487
  • Балчик
Именно, за нея не е важно че се излага, а че предаването има рейтинг.  Wink
Така е  Peace, обаче ми е смешна с тия си напъни  Mr. Green

# 488
# 489
# 490
мара отварачката все се мъкнеше с митко, а напоследък си е самичка по всички предавания. що така Mr. Green
Еми не може цял живот да ходят двамата като залепени.  ooooh!

# 491
  • София
Алисия е при Цветанка Ризова в момента.

# 492
По мои впечатления в Бешикташ отиват футболисти в края на кариерата си. Просто вероятността оттам някой да те забележи става минимална. А Божинов явно още се надява на добро бъдеще в Европа. Rolling Eyes
Макар че аз лично не мога да си обясня изобщо интереса към него. Той изобщо има ли поне 2 месеца поред в игра и на добро ниво? newsm78

ПП. Божинов остава в Парма, според треньорът му бил играч от супер класа  Rolling Eyes

Така е, но има и класни млади футболисти като Шимао, Уго Алмейда, Куарешма. Наистина не го разбирам. Мисля си, че Николета има пръст в цялата работа Simple Smile

Алисия нищо ново не казва при Цветанка Ризова.

# 493
Честита Нова Година и от мен дами! Бъдете обичани! #Silly

# 494
Еми не може цял живот да ходят двамата като залепени.  ooooh!

Абе и на мен ми е малко съмнително.
Преди все говореше за мъжа си,а сега нищо.Когато я попитаха къде ще бъде на Нова Година тя каза,че ще бъде на работа(до сега от както е с него не е работила).

Общи условия

Активация на акаунт