Звездни компромати - 89

• 72 284
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
мернах Стойка от ББ1 по тв , завършвала актьорско майсторство в Нов Български , и ще играе в постановка на Възкресия Вихърова .

# 496
мара отварачката все се мъкнеше с митко, а напоследък си е самичка по всички предавания. що така Mr. Green
Еми не може цял живот да ходят двамата като залепени.  ooooh!

Абе и на мен ми е малко съмнително.
Преди все говореше за мъжа си,а сега нищо.Когато я попитаха къде ще бъде на Нова Година тя каза,че ще бъде на работа(до сега от както е с него не е работила).

Заедно са си !!!! Тези едни една позната ги е засякла двамката в Банско. Тя него няма да го даде туко така.  Laughing 

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 22:01 от Shttttttt

# 497
  • София
Заедно са си !!!! Тези едни една позната ги е засякла двамката в Банско.
Което нищо не означава - и аз виждах Алисия и Валери в МОЛ-а на Цариградско баш преди да гръмне скандала. Толкова нормално се държаха, като всички останали двойки, че в началото наистина не повярвах, че през това време е бил с НЛО.

# 498
  • Балчик
мара отварачката все се мъкнеше с митко, а напоследък си е самичка по всички предавания. що така Mr. Green
Еми не може цял живот да ходят двамата като залепени.  ooooh!

Абе и на мен ми е малко съмнително.
Преди все говореше за мъжа си,а сега нищо.Когато я попитаха къде ще бъде на Нова Година тя каза,че ще бъде на работа(до сега от както е с него не е работила).
ААА  аз пък четох , че Марчето  за Коледа била домакиня Mr. Green била посрещала гости в дома си , а за нова година щяла да бъде със семейството си в Пампорово и щяла да има участие , нали мъж и имал хотел там.  Peace

# 499
  • Sofia
Черил Коул и Дерек посрещат заедно новата година
По информация на очевидци са се целунали страстно в 12ч.

# 500
Днес попаднах на една много хубава снимка на Кристина Агилера и искам да я споделя с вас, тя е от периода й когато изглеждаше естествено:
http://www.iamfan.com/~christina_aguilera/images/pictures/christ … a-aguilera-12.jpg

Естествено надписа на тениската й говори много повече Hug

# 501
Заедно са си !!!! Тези едни една позната ги е засякла двамката в Банско.
Което нищо не означава - и аз виждах Алисия и Валери в МОЛ-а на Цариградско баш преди да гръмне скандала. Толкова нормално се държаха, като всички останали двойки, че в началото наистина не повярвах, че през това време е бил с НЛО.
Какво общо има МОЛ-а, където могат да купуват дрехи,играчки на детето примерно, с една почивка в Банско, типична за семейство. В МОЛ-а, може да идеш и с приятел, и с майка си, и със свяко си, на почивка по-трудно..
Наистина търсите под вола теле и само се надявате да разгадаете някакво послание на раздяла.

# 502
  • София
Абе дреме ми на мен дали ще се разделят или не.  Laughing
МОЛ-а има толкова общо, колкото и Банско, където мъжа и има хотел - пак може да са били там "служебно", а не на почивка.  Peace

# 503
Ами като ви дреме на всичките от какъв зор изчислявате кога колко процента са били заедно и в кои период от живота йм са били по-медийно изявени?!

# 504
  • София
Чешем си клавиатурите в неделя вечер, кво толкова.
Марчето принципно хич не ме кефи, Горещо го проспах.

# 505
Днес попаднах на една много хубава снимка на Кристина Агилера и искам да я споделя с вас, тя е от периода й когато изглеждаше естествено:
http://www.iamfan.com/~christina_aguilera/images/pictures/christ … a-aguilera-12.jpg

фотошопска работа.

# 506

фотошопска работа.

Така ли мислиш? Тя си има красиви черти по принцип, пък и днешно време фотошопа е направо задължителен. Та нали всички трябва да изглеждат като изляти восъчни фигури.

# 507

фотошопска работа.

Така ли мислиш? Тя си има красиви черти по принцип, пък и днешно време фотошопа е направо задължителен. Та нали всички трябва да изглеждат като изляти восъчни фигури.

Мисля си, че наистина в периода на снимката е изглеждала по-добре, но това не променя факта, че цялата е фотошопната, за лицето да не говорим Simple Smile

# 508

фотошопска работа.

Мисля си, че наистина в периода на снимката е изглеждала по-добре, но това не променя факта, че цялата е фотошопната, за лицето да не говорим Simple Smile
И пак не ми харесва Thinking

# 509

Общи условия

Активация на акаунт