Звездни компромати - 89

• 72 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Той все от шоута ли си избира гаджетата...

hahaha

Онази русичката дето му беше гадже от МИ, отговори на скоро на въпрос на журналист: "Колко ще издържи връзката им", тя: "До следващото реалити"  Laughing

# 646
http://thegingercookies.blogspot.com/2010/09/blog-post_845.html- този блок е на Вероника(певицата).Много ми харесва! Blush

# 647
# 648
# 649
  • Sofia, BG
Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи  Laughing

ама май са хакнали групата.... намирам само една с такова име и със 150 фена  Sad

сега разгледах снимките от новата група - и там е започнал да се натрупва добър мат'рял  Twisted Evil Twisted Evil Имам си нова снимка-фаворит - препечената розова кифла  Mr. Green

# 650
 Shocked Това е нечовешко.

# 651
Не, това е класика в групата!  Mr. Green

# 652
M, да, нечовешко е. Съща Андреа.
Това момиче е в абитуриентска рокля, да ви разясня. Виждала съм я в тема за абитуриентите.

# 653
Тази розовата беше звезда в предната група. Тези дни трябва да са я махнали, защото вчера в някоя тема бяха пуснали снимка на момиче от нея, с директен линк.

# 654
Момичета, а бихте ли дали линк към грyпата във фейсбyк, че им изгyбих спатиите, а много ме радваше..Понеже стана на въпрос..(извинявам се за спама) Blush

Относно Деми..има страхотно тяло, но това си е ген, освен всичко останало. Имам приятелка на 48 години, изглежда в пъти по добре от Деми, има невероятно тяло също и прекрасна кожа и единствено си слага ботокс. Дъщерите и са моя възраст 24 и 27 години, пък на фона на нея са абсолютно безлични. Не слyчайно мацката си има едно 30 годишно гадже..вече 5 години са заедно.. Grinning

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 21:55 от latris

# 655
  • София

В тази статия я изкарват анорексичка  Crossing Arms Иозбщо не е толкова зле.
Вярно,че е поизгубила малко килца , но според мен си е съвсем добре и така

А за тези недоразумения,които показвате.. аз просто не намирам думи...мне!  ritnik

# 656

Shocked препечена, но и опърлена  Shocked не бях виждала таквоз чудо на чудесата скоро време  Shocked

# 657
  • София

Shocked препечена, но и опърлена  Shocked не бях виждала таквоз чудо на чудесата скоро време  Shocked

Пу! Пу! Пу! Боже, опази!!! То това си е някакво болестно състояние- в този си вид да се възриемаш по някакъв начин...  #Shocked

# 658
# 659
  • Sofia, BG
опърлена, ама момичето изглежда много доволно от себе си  smile3537 Не е ли много вредна тази неистова страст по негърския тен? НиЛото и тя ако продължава така ще се сбръчка до 25тата си година..

Меган Фокс е далеч от анорексията, но на мен определено не ми харесва така - изгубила е цялата си женственост и сексапил..

ПП
Авчето нещо ми се губи от темата май  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт