Scrapbooking & Cardmaking - 13

• 63 013
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Тони, Нана, мерси! Аз съм решила да го пробвам, прочетох разни неща по въпроса, сега само остава да си събера парите. Аз си събирах отдавна за някаква такава машинка, просто пънчовете и печатите не са ми оправдан разход, който ако имам Силуета ще е напълно излишен. Та всеки път когато исках да си купя я пънч, я печат си заделях парите настрана и съм почти готова с цялата сума но и мен ме притесняваше за ножчетата. Аз не мисля, че ще режа картони над 200 грама, така че мисля, че ще ме устройва. А иначе софтуера е чудесен! Ползвам го вече няколко дни ( изтеглих си го от сайта им, безплатен е) и направо нямам думи да го нахваля! Много е интуитивен и лесно се работи с него, при това без да съм чела инструкции и т.н. Е, вярно аз имам опит с Фотошоп, Корел и с Илюстратор, но не съм чак такъв голям специалист, та ми беше приятно да установя колко добре се работи с него.
Обещавам като си взема да напиша ревю как се представя! Peace

# 91
Добър ден на всички! Simple Smile

Ето, че дойде новата година, аз наминавам от тук да се отбележа с нещо романтично:

# 92
Tandoori здравей,аз имам craft robo.Машината е подобна на тази която искаш да си купиш ти.За сега съм доволна,но както обикновенно става като режеш хартия с ножици и бързо се изтъпяват.Така става и с ножчетата които са на машината.За съжаление тези ножчета не са ефтини и ако режеш много доста шесто трябва да си ги купуваш.Другото хубаво на тази машина е че освен че можеш сама да си правиш макетчета което не не толкова трудно,в интернет можеш да намериш страшно много готови макети гратис.Трябва да си свалиш тези които са GSD файлове.Та значи казвах че тази машина може и да пише.Продава се оттделно поставка за флумастерите и самите флумастери.Аз мойта малко я побългарих  Laughing .Вместо да си купувам спецялните поставки и химикали направих така както е показано на това видео http://www.youtube.com/watch?v=k1_FgVRjiZc .Приятна работа и очакваме да видим творениятати  Heart Eyes

# 93
  • На плажа
Здравейте момичета,до сега не съм се включвала,но и аз правя картички за подаръци,най-вече.По често използвам квилинга,като технология,но се зарибих от вашите прекрасни творения да опитам и Scrapbooking.Съвсем случайно попаднах на един сайт за продажба на опаковки и хартия за опаковане,но има доста добри попадения,които могат да се използват за направата на картички.Лошото е ,че е на едро и трябва да се купят минимум 5 листа от вид,а самата хартия е голяма-70/100см.Нямам какво да я правя толкова много,та идеята ми е,ако някой се съгласи да си ги поделим,аз ще се наема да ги препратя.Извинявам се,ако съм ви досадила.Ето и Сайта.
Първо трябва регистрация,която се активира след като ви се обадят по телефона,и после можете да разгледате какво предлагат.Хартията е хубава и евтина-един голям лист е под 1 лв. като цена. Peace

# 94
  • София
Здравейте,

много искам да си купя печати и мастила за тях, но имам питане. Как с един печат се използват няколко цвята? Например очертават се кунтурите на картинката, а след тава как се оцветява, така че кунтурите да не изчезнат?
Дано съм успяла да обясня правилно  newsm78 #Crazy

Ако имя някъде вече такава информация, моля дя ми кажете къде, защото не открих.

Благодаря ви и хубава седмица!   bouquet

# 95
Здравейте,

много искам да си купя печати и мастила за тях, но имам питане. Как с един печат се използват няколко цвята? Например очертават се кунтурите на картинката, а след тава как се оцветява, така че кунтурите да не изчезнат?
Дано съм успяла да обясня правилно  newsm78 #Crazy

Ако имя някъде вече такава информация, моля дя ми кажете къде, защото не открих.

Благодаря ви и хубава седмица!   bouquet
Rolling Eyes Аз нищо не разбрах, но ще кажа каквото си мисля, че може бие  питането ти. Просто с различен цвят, ако искаш чати от печата, с тампоните леко оцветяваш часта която ти трябва. Например печат с черешка: искаш черешките червени, слагаш мастило червено на тях и листата зелени по същият начин и отпечатваш. Ако искаш да оцветяваш готова напечатана картинка с мастила, ти трябва четка и вода. Най-лесно става като слагаш малко цвят на акрилно блокче отнемаш с четката и рисуваш. Дано това ти помогне. Ютуба е пълен клипчета как да се оцветява и по двата начина.  Peace

От мен една картичка.

bouquet

# 96
  • София
nana_coolq, благодаря!

Точно за това питах!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Нана, просто си факир в оцветяването - възхитена съм Heart Eyes
Кажи как да пусна аз след теб картичка с оцветена картинка Crossing Arms

# 98
  • Варна
Петяя, за различните цветове на един печат, особено ако е по-голям има един трик, за да не се налага да го бършеш. Изполва се хартиено тиксо. Покриваш с него частта, която не трябва да бъде оцветена и после като намастилиш го махаш и отпечатваш само нужното.
Тони, Нана, приказни картички.  bouquet
Дaни, в началото и аз си купувах опаковачни хартии с идеята да ги ползвам за картички. Оказа се обаче, че този тип хартия стои лъскава и е тънка и при лепене с лепило се размеква. В магазина на Ракхива във Варна продават и по единична бройка от част от хартиите си с малка надценка.

# 99
  • София

Despina,

Благодаря!   bouquet

# 100
Пак аз Embarassed
Днес приемам всякакви въпроси и коментари - тук.

# 101
  • На плажа
Деспина благодаря ти за включването,и аз се притеснявах ,че хартията ще се набръчка и няма да стои хубаво,но пък нищо не ми пречи да опитам,след като има магазин във Варна.Благодаря ти  Hug

# 102
 момичета незнам дали тук е мястото да публикувам,но намерих сайт с много хубави хартии които сами можете да си разпечатвате.На мен лично много ми харесват и оцвен хартиите има и много други работи и обяснения кое как можете да направите.Ето тук http://www.shabbyprincess.com/downloads.asp можете да си ги смъкнете.Извинявам се ако съм объркала с мястото на публикацията  Blush

# 103
Ето и моята първа работа.Направих  този чайник за ресторанта където работя.Надявам се да ви хареса.

Uploaded with ImageShack.us

# 104
Чайникът е много сладурски!
Ето последните 3 от мене,като на последната лепилото още не е изсухнало и за това прозира тук-там,но вече преваля деня и няма да мога да ги снимам после

Общи условия

Активация на акаунт