Scrapbooking & Cardmaking - 13

• 63 022
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Доби, ти не си човек направо!!! Всеки път си казвам- е това е, вече няма какво по-хубаво да направи...и ти пускаш нещо ново! Златни ръце имаш, а а търпението да не говорим!

Мареха, много интересен чайник, би ли обяснила как е направен?

# 106
Tандори едно такова изказване от човек като тебе,направо ме кара да се изчервя от удоволствие!  bouquetИначе верно ,че отнема доста време,но като се потопя и направо не усещам времето как минава,а главата ми се изпразва от всички негативни мисли.

# 107
Mareha,много сладурско чайниче
Доби, оставяш ме без дъх всеки път, искрено ти се възхищавам

# 108
Dobi магьосница си.Неверояъни са ти картичките  #Crazy ей така ми станаха очите като видях снимките  Laughing
Tandoori чайника го изрязох с машината ми,но имам модела и в PDF формат.Изглеждаше доста трудничък,но реално не е така.Даже ми беше много забавно.Етикетчето с надписа го рязох и слагах допълнително,а цветната хартия си я смъкнах от безплатните линкове и си я рапечатах с ксерокса.Цветето първо го изряах от шаблончето и после го минах покрая с цветни тампони.Накрая добавих и малко брокатче за да изглежда като оросено.Ами това е.Дано съм се изразила ясно,ако не пак питай  Hug

# 109
Добро утро от мен с една картичка с така любимите ми пеперуди:

# 110
Тони, вече коментирах в блога ти, но пак ще кажа-стила ти е уникален.
А аз за първи път правя бебешка картичка, и копченце правя за пръв път. И не мисля,че се получи. Нещо ми липсва в тази картичка и незнам какво, може би някоя украска..., но не ми идва нищо на ума. Вие как мислите ?

# 111
# 112
Нелка, благодаря ти! Hug
А първата ти бебешка картичка се е получила много сладка - не мисля, че нещо й липсва.

Ади
, първата ти картичка е просто уникална. Моят малък син би се влюбил в нея.

От мен днес две скрапбук-страници:

# 113
  • Русе
Здравейте!
DOBI62, какви красоти само! Simple Smile
mareha, чайничето много ми харесва.
nelkai, станала е много сладка картичката ти и аз не мисля, че нещо й липсва.
addii, страхотна работа!
{Тони}, страничките са прекрасни!

Момичета, с какво лепило лепите кориците на тефтерите? Тези сухите не знам колко са надеждни за по-голяма площ. А и ме притеснява да не вземе след 1-2 месеца да се разлепя.
http://www.schoolandoffice.com.au/images/full/BA2571.jpg
С такова дали ще стане? Притеснява ме да не се набръчкат.

И още един въпрос- от къде си купувате панделки? Гледах в Рахива, но няма такава каквато търся-светло лилава сатенена панделка-6-7 мм. По Русенските магазини не открих. Тук няма особено голям избор.

# 114
~Magi_TM~ ще ти отговоря за лепилото. Аз ползвам точно това на BIC и съм страшно доволна. Много е издържливо, бързо съхне и за разлика от C200, ако се залепя дизайнерска хартия за по-твърда повърхност, то тя не се набръчква. Лепя всичко с него от извесно време и нямам никакво оплакване. Peace

Да се похваля с едно календарче, което направих вчера: http://handmade-varna.blogspot.com/

# 115
~Magi_TM~ аз си купих точно светло лилава наскоро от Слънчоглед имат и онлайн магазин и доста разцветки сатенени панделки. Wink

# 116

И още един въпрос- от къде си купувате панделки? Гледах в Рахива, но няма такава каквато търся-светло лилава сатенена панделка-6-7 мм. По Русенските магазини не открих. Тук няма особено голям избор.
При Двете елши в момента има страхотно разнообразие ,може да разгледаш http://www.2elshi-shop.com/index.php?option=com_virtuemart&I … amp;limitstart=20

# 117
  • Berlin
Нужно ми е да залепя хартия в/у стъкло.По-точно етикетчета в/у бутилки. С какво лепило е най-удачно? Или да използвам самозалепваща хартия, но пък няма да имам избор в цветовете и украсата тогава.

# 118
Magi_TM, аз си купувам панделки от кинкалерии, галантерии и т.н., особено по арабските има страхотно разнообразие и при това за без пари, наскоро установих,обаче, че залепени с двойна лепенка, се отлепват след известно време.

abs, аз лепих няколко пъти-мажа стъклото с препарат-Бороконтакт-това е розова лепкава течност като сироп, свързва всякакви повърхности,използва се в строителството, след като изсъхне- мажа Ц200 и отгоре лепя.Малко бавно-около 1/2-1 час, но много сигурно-от две години не са мръднали

Това е новото от мен

# 119
Една картичка от мен и малък урок за оцветяване Simple Smile

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт