Scrapbooking & Cardmaking - 13

• 63 045
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Който мисли, че е много лесно когато имаш хубави материали да си купи и да опита. По-лесно не е, но удоволствието е в пъти по-голямо, а резултата изобщо не може да се сравнява с този ако си използвал подръчни средства. ПРобвала съм и двете. Все пак за една красива официална рокля няма да ползваш стари парцалки, нали.

# 571
  • Пловдив
Всички знаем,че материалите имам значение и то голямо.Но видях как едно момиче направи полюлей от канап и тел докато пиеше кафе с приятелка.Според мен, трябва да имаш талант и да си много креативен и най вече да ти идва от вътре.Истината е,че с канап и тел или скъпа коприна на мен няма да ми хрумне как да направя полюлей, който на всичкото отгоре с удоволствие да закачиш на тавана в хола.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 15:04 от armira

# 572
Момичета, имам въпрос - мога ли и откъде в България да си купя уред, подобен на Crop A Dile за пробиване на дупки. Нещо като перфоратор, но с една дупка. Погледнах по сайтовете на книжарниците, но там има такива, които пробиват най-много до 10 листа, а на мен ми трябва за по-дебел материал, а не само за хартия...

# 573
Момичета, имам въпрос - мога ли и откъде в България да си купя уред, подобен на Crop A Dile за пробиване на дупки. Нещо като перфоратор, но с една дупка. Погледнах по сайтовете на книжарниците, но там има такива, които пробиват най-много до 10 листа, а на мен ми трябва за по-дебел материал, а не само за хартия...

Тони, дано не бъркам, но нещо такова ли ти трябва? Такъв уред видях и в софийския Практикер, по принцип го използват за пробиване на дупки на колани.

# 574
Да, нещо такова - може би наистина трябва да проверя в магазините за строителни и други материали. Благодаря за идеята! Hug

А ако някой ме насочи и към онлайн-магазин, ще е идеално.

# 575
Тони при Грета има  това
http://gretasart.com/index.php?route=product/product&path=86 … p;product_id=1115
и другия
http://gretasart.com/index.php?route=product/product&path=86 … mp;product_id=876
Не разбрах дали търсиш Кропадайл или просто подобен заради цената....
Ако видя нещо друго някъде ще пиша.....

# 576
Първоначално идеята бе именно да си купя Кропадайл, но с доставката много се оскъпяваше и затова така и не си поръчах. Не знаех, че се продава и в България. Май точно този розовия ми трябва... Вчера колко търсих ако знаете, включително и в магазина на Грета Арт. Да ме пита човек къде съм бляла Laughing

Знаех си, че ще ми помогнете  bouquet

# 577
Благодаря ви, момичета за отговорите   bouquet
Снощи по нощите се разрових в ebay и си поръчах.
Като го пробвам ще дам отзиви дали си е струвало парите  Grinning
Ето и първата ми картичка, приемам градивна критика Grinning
Някои неща ги виждам като недовършеност, но нямам необходимите материали и инструменти.
Комарчетата са с глитер лак, но на снимката не се вижда /голяма фотографка съм  Mr. Green/

Още една снимка тук
http://merypoppins.snimka.bg/hobby/kartichki-izraboteni-ot-men.583389.22975129

# 578
  • Пловдив
Тони и аз се порових малко ,но май само при Грета го има инструмента.Успех!

# 579
Наминавам само да ви похваля за големи красоти, които сте сътворили отново!!! Адмирации лъм всяка една от вас!!!
Аз правя само някои дребни неща за Великденския базар в дет. градина на голямата щерка и веднага ги носим! Но скоро не съм правила картички.... но пък следя редовно участниците в предизвикателствата и кой какво е измайсторил Wink
В Картичкофурии обаче май някой си е "присвоил" картичка на Адди или греша?

Хубава вечер от мен!

# 580
Не грешиш Simple Smile И аз досега гледах и се чудех колко нагъл трябва да си за да го направиш и да го представиш за свое Simple Smile То дори не е реплика а явно присвояване:) Грозна работа. За нелепото маскиране на мястото, където е било името да не говорим  Joy Поне да беше минало повече време от предизвикателството, че да се позабрави, а то Simple Smile

# 581
В Картичкофурии обаче май някой си е "присвоил" картичка на Адди или греша?

Минах набързо сега и оттам и направо останах  Shocked И грозна, и срамна е подобна постъпка!

А ето върху какво се трудих аз през последните два дни, когато имах свободни минутки /снимката е линк към публикацията в блога ми/.

# 582
 Shocked Дайте един линк, че гледах уж нищо не видях.  Rolling Eyes

Shocked О, намерих. Пфу това е супер грозно, нямам думи.  ooooh!

# 583
СУПЕР НАГЛО!
И номер 12 и номер 13 са на Адии!
Егати наглия народ!!!! #2gunfire
Пратих на Нети съобщение във фейсбук!

# 584
О, момичета, много съм възмутена сега.  Sick Да не казвам, че открих с гугъл и останалите поп-ъп картички в албума, крадени естествено. Виждам, че ги е ползвала за участие в седмицата на Елшите.  ooooh! А тази, която е все още във фуриите ми прилича на стила на Дани от самото начало като започна, но може и да греша. Прекалено ми лагва нейният блог, за да проверя всичките и публикации от началото и я няма на скайпа директно да я питам.

Общи условия

Активация на акаунт