Scrapbooking & Cardmaking - 13

• 63 043
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
 Shocked Thinking  Тъкмо разглеждах въпросния албум и си мислех, че и другите картички сигурно са крадени. Супер нагло! ooooh!

Нана, може ли на лична едно линкче към продажбите ти в и-бей, може да си харесам накой твой печат? Simple Smile

# 586
Аз няколко пъти се връщах да гледам и не вярвам на очите си!!!  Sick
Да картичките са две и то от наскоро минали предизвикателства! УжасТ! Отначало си помислих, че е взаимствана идеята на Адии, НООООоо като видях и другите и си казах ЯСНО! Изтрито, поставени нови надписи отгоре, просто нямам думи....

Тони- идеята ти за този плик- картичка за парички много ми хареса, още повече, че и ние имаме абитуриентка тази година- моята племеница- в случай че не изберем подарък, със сигурност ще се възползвам да й направя една Wink в цветовете на роклята й... И хубаво име си дала на този тип картичка!  bouquet

Редактирам се момичета- явно някой доста отчаяно иска да спечели наградата на Нети- не знам да плача или да се смея тук!!! По-скоро е жалко!!! Обърнете внимание на последните 2 участия- sunshine и Mery...... Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 00:55 от miona

# 587
Оле ужас, това момиче не се спира, че и само си сменя имената, като че ли сме някаква паплач олигофрени.  Sick Маха старият линк и пусна на ново с друго име.  Shocked Сори, че спамя с това, обаче от два часа седя и недоумявам как е възможно някой да е хем нагъл, хем да си мисли че всички сме паднали от луната.  Rolling Eyes

mery_poppins1, много ми харесва първият ти опит! Аз лично, може би бих преместила панделката по-нагоре и набрала да е като поличка.  Hug

# 588
Ако не беше толкова нагло и жалко, щеше да е смешно... Уви, има и такива хора.
Ади, единствената ти утеха е в това, че толкова са харесали картичките ти, че са решили дори да ги откраднат Hug
Но аз наистина не мога да си обясня колко трябва да си изпаднал, за да си позволиш подобна жалка кражба...

По вчерашния ми въпрос, в крайна сметка си купих замба за пробиване на отвори. Попаднах на нея в един магазин за инструменти и реших, че може би ще ми свърши работа. Струваше около 3 лева, така че изобщо не се замислих. Аз лично не успях да пробия дупка в чипборда с нея, но съпругът ми се справи, така че поне засега ще се въздържа от покупка на кропадайл.

Днес в блога ми има сравнение между два пеперудени пънча на Марта Стюарт. Ако на някой му е интересно, може да погледне:

# 589
Момичета ,аз така и не видях въпросните снимки,честно да ви кажа ,потвърждава се моето мнение още от преди към тези кражби и не се ядосвам,защото няма смисъл,крадеца винаги се хваща и негативите са си за него!Аз може да се замисля надписите да ги слагам на по трудни за изрязване места,но ми е жал в средата на картичката,ще реша..
Хубав петък и слънчеви почивни дни Hug  bouquet

# 590
Тони- идеята ти за този плик- картичка за парички много ми хареса, още повече, че и ние имаме абитуриентка тази година- моята племеница- в случай че не изберем подарък, със сигурност ще се възползвам да й направя една Wink в цветовете на роклята й... И хубаво име си дала на този тип картичка!  bouquet

Радвам се, че ти е харесала, но и идеята, и името ги взех от нет пространството. Опитах се да дам българско име, но така и нищо подходящо не ми хрумна и поради тази причина оставих английското. Много се зарадвах на този тип картички, защото много пъти ми се е налагало да давам парички по разни поводи и винаги съм ползвала от готовите картички с плик, но сега вече ще си ги правя сама!

Нана, Тони, наистина споделените ви впечатления от продукти са полезни. И вярвам, че не само за начинаещи като мен, но и за останалите, които не са ползвали даден продукт до момента, но след така споделените отзиви биха го включили в списъка "Желани".

И имам едно питане - какви принтери ползвате? Сериозно се замислих след поредния ми неуспешен опит да направя надпис на ръка, а и по принцип да се разхождам с флашката всеки път, когато ми се налага да се изпринти нещо ми омръзна, да инвестирам в такъв уред. Има ли нещо, което да ме посъветвате при избора ми на такъв уред - какво да гледам, идея си нямам. Ще се радвам, ако споделите впечатления.

# 591
Божеее, чак сега видях краднатото!!!
Не е за вярване - все съм си представяла, че се краде, ама толкоз нагло - НЕ.
Винаги съм допускала възможността някой да прави реплики (1:1) и да ги продава някъде, където автора няма да ги види, но такова нещо - главата ми не го побира!
И знам че няма какво да се направи (може би), но все пак ми се ще да измислим наказание някакво...
Относно надписите - явно не са достатъчни, пък и аз като не надписвам не значи, че съм съгласна някой да представя моите неща за свои.

И май хванах последния влак, щото в предизвикателството вече ги няма...

# 592
nana_cool , твойта оценка значи много за мен   bouquet
Идеята за поличка ми допада много  Peace и ще я ползвам при друга някоя фея /вече съм принтирала/, а тази картичка по замисъл щеше да е с торти и надпис РОЖДЕН ДЕН, но докато чакам да ми пристигне тампона с мастилото от Англия и сърце юнашко не изтърпя и лепнах картинката с фея.

# 593
  • София
mery_poppins1, наистина очароватена картичка!
antonia,  допада ми изчистения вид на пликовете за пари!

Може ли мнение по картичката. Имам чувството, че нещо липсва отдясно под кафявата лентичка, но не мога да определя какво... Лентичката е малко крива, защото сложих лепенка под нея и отпред, което разбрах, че вече не трябва да правя ако не искам да е криво Wink

Снимката е линк:

# 594
kumiko, не бих казала че нещо липсва, по-скоро кученцето, панделката и табелките трябва да са една идея по-долу и да има повече показано от зеленият картон. Поне според мен.  Peace Много сладка картичка, усмихна ме Simple Smile

# 595
  • София
Хехе, благодаря, нана! Blush Изобщо не бих се сетила, че ако са по-надолу ще е по-добре, но след като го спомена, виждам, че си безкрайно права! Peace Опита си е опит!

# 596
kumiko , много свежа и игрива картичка  Peace
Съвета, който ти е дала nana е точно в десятката.
Аз бих поработила още по табелките.
От къде си поръча тези хубави разцветки на хартията?
А сега и аз да покажа една детска картичка.

И тук още една снимка
http://merypoppins.snimka.bg/hobby/kartichki-izraboteni-ot-men.583389.22996480

# 597
  • София
mery_poppins1, хартията е поръчвана от Двете Елши - Dovecraft Tea House

# 598
Привет, момичета! Много отдавна не съм се разписвала в най-красивата тема, но сега mery_poppins1 ме подкукороса и не се стърпях  Mr. Green
За картички времето все не достига, но за да не съм с един гол запис, ето някои от нещата, които направих набързо за базара в Бургас  Peace
http://media.snimka.bg/8374/023002383.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8374/023002386.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8374/023002387.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8374/023002389.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8374/023002390.jpg?r=0
Преди малко с радост установих, че Елшите най-после откриват "истинско" магазинче при това недалеч от къщи  Twisted Evil Така, че планирам скоро да го навестя  Peace
Приятна неделя на всички!   bouquet

Видях, че сте коментирали материали ...аз като някой хамстер - основно трупам запаси. Една от основните ми инвестиции последно беше в Промаркери - доволна съм (макар и да не съм ги ползвала много). Харесва ми това, че с един могат да се бпостигнат няколко нюанса все едно са ползвани няколко маркера...

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 15:48 от Old Sport

# 599
Здравейте!Качих снимки в Снимка.бг  но не успявам да ги покажа тук.Сигурно е лесно но аз за сега не се справям.пак опитвам

Общи условия

Активация на акаунт