Scrapbooking & Cardmaking - 13

• 63 041
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Май успях но пък размерите нещо не мога да оправя съжалявам има много неща да науча как стават.

# 601
Май успях но пък размерите нещо не мога да оправя съжалявам има много неща да науча как стават.
Сега ще ти покажа как да си качваш снимките в подходящ размер за форума
[img width=0 height=250]http://адреса на снимката[/img
Така ще публикуваш снимката
По-късно ще се включа и с картичка !

# 602
Ето ме и с картичка яйце,но първо
mery_poppins1
страхотни първи опити
ташковацветята са станали много хубави
а сега картичката

Хубава и усмихната седмица! Hug

# 603
Аз да си покажа една НЕуспешна картичка и да се пооплача.Случвало ли ви се е много да искате нещо да направите, а то да не става.

В блога съм се оплакала по-качествено, но с две думи картичката не стана , закачих кутийката-почти я раздрах, и накрая май няма да си подаря подаръка.

Ади, и аз пробвах да ги прикача снимките в по-нормален размер, но явно нещо бъркам

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 19:15 от nelkai

# 604
kumiko , благодаря   bouquet Ще погледна при елшите за да я видя.
Иначе случайно вчера я намерих в ибей.
Old Sport , видя ли колко бързо намери време за форума  Laughing
Картичките са чудесни, фаворит ми е с котките, а тези пилета и аз ги оцветих и мисля да направя великденска картичка, но нямам кръгове /и моя замисъм беше да са в кръг/ и си чакам машинката от Америка.
ташкова , хубава квилингова картичка си направила  Peace
 addii , твоето яйце е много оригинално, а панделката с точки много я харесвам  Peace
nelkai , не винаги опитите са успешни, но това трябва да ни амбицира да продължаваме упорито напред  Peace
А сега да ви споделя - според мен мойте картички стават доста големи.
Та да ви попитам горе-долу какви размери са вашите картички?
И новата ми картичка в стилно сиво и тъмно синьо / давам обяснение, защото снимката както се очакваше   Mr. Green не стана хубава/.

# 605
  • София
Old Sport, с котенцата наитина е много симпатична!
Може би трябва да промениш обаче мястото на което ги снимаш. Не, че много разбирам от фотография, но картичката излиза много тъмна, а отзад от прозореца свети доста и е трудно да се възприемат добре цветовете и детайлите в картичките

# 606
Мери, ти си виновна  Crossing Arms Картичката ти с феята ми харесва най-много (нали знаеш, че си падам по феи  Grinning), но и тази последната е много хубава - различна!  bouquet
kumiko, да - снимките не претендират за качественост - бързах да пращам нещата, а первазът беше единственото място, недостижимо от малки ръчички  Laughing Peace
Едно въпросче към Нана  Heart Eyes - имаш ли идея дали могат да се комбинират копици и промаркери при оцветяване на една картинка  Thinking Питам, защото ми се струва, че промаркерите нямат едни цветове, които много харесвам при копиците - тези ярките - цикламено, синьо и т.н. Ще видя при Елшите на място как стоят един до друг, но да питам и теб като спец в оцветяването  bouquet

# 607
Old Sport, много се радвам да те видя в темата отново!  Hug По въпроса - да, няма проблем стига да ги улучиш правилно. Аз пробвах на няколко пъти, но промаркерите ми идваха леко по-студени от копиците и не бях очарована. Иначе технически не е никакъв проблем.  Peace

# 608
Нана, много благодаря за светкавичния отговор!   bouquet  И аз така си мисля, но ще пробвам...Наслаждавах се на твоите творби днес по-рано  Blush  Peace
Мери - относно размерите - всичко има при мен..аз мразя да изрязвам и често работя с готови картончета за картички  Embarassed

# 609
Олди, вече ти порастна фийчката и ти помага за снимките  Laughing
Завиждам ти затова, че магазинчето на Двете елши е при вас Wink завид, завид  Grinning
Ще даваш информация за материалите . 

# 610
Здравейте!Ето малко снимки и от мен.Правих ги за 8 март за госпожите и лелките в градината на малкият ми син и за приятелки.дано успея да ги кача   [img]http://media.snimka.bg/8365/022984561.jpg?r=0[img][img]                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

# 611
# 612
# 613
Добро утро момичета! Hug
Ташкова много красива е куилинг картичката с жълтурчетата(ако беше снимката на фокус, можеше и да се види по добре работата ти)
За момичетата, които имат подходящи пънчове може да пробват и такава пролетна украса

# 614
  • София
laguna, може ли по-близък план - изглежда интересно. Не ми се отваря и в по-голям размер.

Общи условия

Активация на акаунт