Цената на живота / Ömre Bedel - тема 7

• 29 574
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Да, ако всички тайни се разкрият, как няма да отиде. Но на тръгване за среща с Айтен, той помоли Йомюр да го държи информиран.
В резюмето на 62 еп се говори за коз, обаче е "на път да изиграе...", и дали няма да разбере, че "има какво да губи".
"Свободата на твоята майка, срещу свободата на майката на Джан". Това направи и Тайфур. На Йомюр обаче няма да й се хареса. А на мен ми се иска Джесур да се доближава до нея, ходовете му да са"красиви". Но все още е рано може би

# 511
момичета, няма да отгатнем ходовете на сценаристите.
но ще си позволя да ви разсея с тази красова песен:

http://www.vbox7.com/play:d4475923

# 512
 Знаете ли ей сега гледах 57 -бг еп и  дадоха детето ,когато Йомюр падна по едни стълби и то и каза защо не ме искаш мамо и тя се осъзна...и се сетих как Джан се яви и на Джесур ,когато го простреляха това дете е тяхната връзка толкова силна заради него си заслужава да живеят и да се борят за неговия живот.Всичко е писано и съдбите им се сливат благодарение на това дете.

# 513
Ако такъв му е козът на Джесур , то накрая на епизода ще видим точно как Ердем я гони да  си върви с детето при Джесур , а Джесур ще я чака пред къщата в джипа си  , готов да си  ги заведе вкъщи при Дуйгу и Сениха или пък на съвсем ново място  , размятат я като че е предмет ,а не човешко същество ,което има право да решава ,  просто обект на сделка между двама мъже  , що за решение ще е пък това , поредната щуротия на сценаристите , само и само най-после да я изкарат от проклетата къща , която решиха и да запалят като за капак на всичко останало което се случи в нея досега .
ДЖЕСУР НЕ Я РАЗМЯТА - ИСКА СИ НЕГОВИТЕ ОБИЧАНИ НЕЩА.

ЗАЛОГЪТ Е МНОГО ВИСОК И СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКИ СРЕДТВА СА ПОЗВОЛЕНИ.

ПРОСТО ДЖЕСУР ЩЕ СИ ПОИСКА СИНА. НЕГОВО ПРАВО Е. ЙОМЮР САМА ЩЕ РЕШИ КЪДЕ ДА БЪДЕ.

не знам само Тайфур дали ще помага или ще пречи, но на Йомюр ще помага за да е добре за нея и за детето й.

дори Ердем и Джесур да се договорят ДЖАН срещу АЙтен това не значи, че Йо ще отиде при Джесур, не значи и че Джан ще иска да отиде при Джесур.
естествено че това е принуда.

важното е нещата да станат МЪДРО и красиво

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 23:06 от Светозара

# 514
Ако такъв му е козът на Джесур , то накрая на епизода ще видим точно как Ердем я гони да  си върви с детето при Джесур , а Джесур ще я чака пред къщата в джипа си  , готов да си  ги заведе вкъщи при Дуйгу и Сениха или пък на съвсем ново място  , размятат я като че е предмет ,а не човешко същество ,което има право да решава ,  просто обект на сделка между двама мъже  , що за решение ще е пък това , поредната щуротия на сценаристите , само и само най-после да я изкарат от проклетата къща , която решиха и да запалят като за капак на всичко останало което се случи в нея досега .

ПРОСТО ДЖЕСУР ЩЕ СИ ПОИСКА СИНА. НЕГОВО ПРАВО Е. ЙОМЮР САМА ЩЕ РЕШИ КЪДЕ ДА БЪДЕ.

не знам само Тайфур дали ще помага или ще пречи, но на Йомюр ще помага за да е добре за нея и за детето й.

Само ако приемем че единствената му цел е Джан , ами ако не е така , ако целта му е по различна , а именно щом той не може да ги има и двамата , то и Ердем да не може да ги има , щом той не може да си гледа детето , и Ердем да не може да си гледа своето а и неговото , въобще щом аз не мога да те имам , никой друг не може да те има , целта му е много неясна , по нищо не можеш да разбереш какво му се върти в главата на този човек .

# 515
Ако такъв му е козът на Джесур , то накрая на епизода ще видим точно как Ердем я гони да  си върви с детето при Джесур , а Джесур ще я чака пред къщата в джипа си  , готов да си  ги заведе вкъщи при Дуйгу и Сениха или пък на съвсем ново място  , размятат я като че е предмет ,а не човешко същество ,което има право да решава ,  просто обект на сделка между двама мъже  , що за решение ще е пък това , поредната щуротия на сценаристите , само и само най-после да я изкарат от проклетата къща , която решиха и да запалят като за капак на всичко останало което се случи в нея досега .

Само ако приемем че единствената му цел е Джан , ами ако не е така , ако целта му е по различна , а именно щом той не може да ги има и двамата , то и Ердем да не може да ги има , щом той не може да си гледа детето , и Ердем да не може да си гледа своето а и неговото , въобще щом аз не мога да те имам , никой друг не може да те има , целта му е много неясна , по нищо не можеш да разбереш какво му се върти в главата на този човек .

колкото и да е лош не би наранил Йомюр и Джан - мисля, че това е сигурно.

# 516
Предателството променя човек ,както каза Джесур и Ердем се промени от точно това и някой ден ще съжелява ,но ще бъде късно .......

# 517
Кажете няколко думи за Сезгин , как смятате , ще му дадат ли по-голяма роля сега като Дуйгу му разказа всичко , ще има ли Джесур най-после кой да му пази гърба или ще трябва занапред и от него да се страхуваме че ще стори някоя беля ?

# 518
Кажете няколко думи за Сезгин , как смятате , ще му дадат ли по-голяма роля сега като Дуйгу му разказа всичко , ще има ли Джесур най-после кой да му пази гърба или ще трябва занапред и от него да се страхуваме че ще стори някоя беля ?
На мен ми е много странен. Още не се познават, не са започна ли живота си заедно с Дуйгу, а той поставя условия, иска време за размисъл. Да, тя премълча, не му каза истината, но просто я отложи. И го направи заради батко си. Той е мъж, той трябваше да й покаже как се гради една връзка, сега беше момента да й даде шанс, да я научи на "само истината", не да иска време. А той я наказа, заради родата й. А като разбере, че не е девствена, как ще и прости. Да не се окаже батко й на Дуйгу "цвете" пред Сезгин.

# 519
Обаче аз досега не видях човек който да е разбрал за всичко направено и да е застанал на страната на Джесур , може пък Сезгин  да е първият , знае ли човек , нали и той е от Килиз като Джесур , от малки се познават , ходили са си на гости , сигурно и са си играли заедно дори , познават традицийте и ги уважават , а и семейството е най-важно , и като си тръгнал да ставаш част от едно и си мъж който държи на думата си ще направиш каквото е нужно , и ще подкрепиш братът на бъдещата си жена който е изпаднал в затруднение , той каза че щял да вземе твърдо решение , ще го видим какво ще е и все пак го прие доста  мъжки , вярно тръгна си , но за да вземе решение , а можеше да влети в къщата и да ги наговори всякакви на Джесур, даже да се сбият  ,  или по лошо.

# 520
Обаче аз досега не видях човек който да е разбрал за всичко направено и да е застанал на страната на Джесур , може пък Сезгин  да е първият , знае ли човек , нали и той е от Килиз като Джесур , от малки се познават , ходили са си на гости , сигурно и са си играли заедно дори , познават традицийте и ги уважават , а и семейството е най-важно , и като си тръгнал да ставаш част от едно и си мъж който държи на думата си ще направиш каквото е нужно , и ще подкрепиш братът на бъдещата си жена който е изпаднал в затруднение , той каза че щял да вземе твърдо решение , ще го видим какво ще е и все пак го прие доста  мъжки , вярно тръгна си , но за да вземе решение , а можеше да влети в къщата и да ги наговори всякакви на Джесур, даже да се сбият  ,  или по лошо.
За какво да нахълта при Джесур, да хвърли камък срещу него, в качеството си на безгрешник.  А бе много съдници. Бидейки от Килиз, интересно е как ще реагира, като разбере за Дуйгу. (въреки, че ситуацията изобщо не е аналогична)

# 521

Целта му на този човек е сина му и жената която обича, да са част от живота му. Нещата не стоят така "щом аз не мога да те имам , никой друг не може да те има". Тук не става дума за притежание, а за любов.

# 522
  • София
Да, ако всички тайни се разкрият, как няма да отиде. Но на тръгване за среща с Айтен, той помоли Йомюр да го държи информиран.
В резюмето на 62 еп се говори за коз, обаче е "на път да изиграе...", и дали няма да разбере, че "има какво да губи".
"Свободата на твоята майка, срещу свободата на майката на Джан". Това направи и Тайфур. На Йомюр обаче няма да й се хареса. А на мен ми се иска Джесур да се доближава до нея, ходовете му да са"красиви". Но все още е рано може би
   newsm10 newsm51 newsm51 smile3501

# 523
Дж е хитър, не бива да се подценява.  Сега, когато вече знае и за бебето няма да остави Йо да се бори сама срещу Сойкан, а когато разбере и отношението на Ердем след казаната му истина от Йо, още повече ще преосмисли ходовете си, за да може да я предпази по най-добрия начин. Според мен Дж никога няма да постави подобни условия от рода размяна на Айтен за Йо и Джан, или пък да я иска само за себе си на всяка цена. Той не я обича по такъв груб и собственически начин, неговата любов е всеобхватна и чиста. Той е готов да жертва себе си, собствените си идеали, цели и дори собствената си същност/принципи/, само и само Йо да е в безопасност, да е добре и щастлива с Джан. В епизода от първи сезон, когато тя отиде при него да моли за свободата на Ердем, той й каза, че е готов да я остави намира, само тя да се отдели от къщата на Сойкан и той да може да ги вижда с Джан/това беше един от вариантите му/. Това доказва неговата себеотрицателност и жертвоготовност, в замяна иска само да ги вижда, защото без това той не би бил жив.

# 524
искам да попитам нещо малко в страни от сегашните страсти около сериала. Там където Йо е с една бяла рокля и е вързана косата й на плитка, и ги дават да говорят с дж на стълбите в къщата на Сойкан от коя серия е ,че съм я претървала да я гледам? Извинявам се за страничния си въпрос!!!

Общи условия

Активация на акаунт