Цената на живота / Ömre Bedel - тема 7

• 29 726
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вече прекаляват с нападенията към Джесур, в гроба го хвърляха, Ергинч го стреля, Айтен го стреля,  накараха го да застреля сестра си, Ердем му беше устроил номер, когато Джесур го вкараха в полицията (в началото на 2 сезон). А и той гледа дете, което не е негово и му чете приказки всяка вечер и търпи всичките капризи на Айлин.

А Дж. си я принуди Юмюр  да спи с него, но поне не беше брутален. А сега като гледам Ердем как я бута върху колата, и тя бременна, направо много грозна сцена. За  мълчанието обаче си е виновна Юмюр.

Виждам някакви хапчета преди пожара и Айлин(на трейлъра), сигурно ще се самоубива ли ?
И аз мисля че ще се самоубива но може някой да я спаси и това не може да направи като хората страхотно семейство хвани единия удари другия .А иначе polya2006  е права за всичко  newsm10 smile3501 newsm51 smile3512 вече се изнервям се много дано вече му се вижда края

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 18:12 от irra2

# 436
Че прекалиха  с размятането на тези пистолети , наистина прекалиха , изморихме се вече , а за Айлин , след неуспешното самоубийство ,  сигурно следващата спирка за нея ще е лудницата  , тя и да не е луда още , цялото и семейство я смята за такава  и затова ще се погрижат да мине и през такова заведение ,  те достатъчно  вече и помогнаха  бързичко  да полудее .

# 437
Не е истина този Ердем, колко е заслепен от ярост и омраза. Имам чувството, че никога не е обичал истински Йо/с действията си го доказва/. По-неориентиран и егоистичен мъж от него няма на къде,нямам думи!!! Пожарът наистина трябва вече да накара Йо да си тръгне от тази къща, тя няма бъдеще там и мисля, че вече тряба да си отвори очите и да се осъзнае на къде вървят нещата и да види истината, нейната истина и реалност е Дж. Тя е свързана по всякакъв начин с него, а тя точно от това бяга-от всоя път в живота. Но накрая трябва да влезе в правилната посока и да усети, че живота винаги я е тласкал и ще я тласка към Дж, иска или не иска!!!

# 438
Като я гледам Юмюр , пак ще направи някоя  грешка , сигурно отново ще потърси Тайфур за помощ , изобщо вече не я разбирам , а и какво би и предложил Тайфур освен скривалище ,най-вероятно  да замине с него за Германия и да започне нов живот на чисто с Джан там ,  е тогава вече Джесур ще се поболее от мъка .

# 439
Не е истина този Ердем, колко е заслепен от ярост и омраза. Имам чувството, че никога не е обичал истински Йо/с действията си го доказва/. По-неориентиран и егоистичен мъж от него няма на къде,нямам думи!!! Пожарът наистина трябва вече да накара Йо да си тръгне от тази къща, тя няма бъдеще там и мисля, че вече тряба да си отвори очите и да се осъзнае на къде вървят нещата и да види истината, нейната истина и реалност е Дж. Тя е свързана по всякакъв начин с него, а тя точно от това бяга-от всоя път в живота. Но накрая трябва да влезе в правилната посока и да усети, че живота винаги я е тласкал и ще я тласка към Дж, иска или не иска!!!
Малко е неясно, но когато Ердем блъска колата  казва: Аз не съм гневен, не съм, не съм. Не е гневен човекът, никак, нито пък заслепен от ярост и омраза.  А пистолета в ръката му стои малко неестествено, защо го подготвя за срелба с палеца си (има някакъв механизъм, предпазител или не знам как се казва). Ако иска да превърне Джесур в "мъченик", нека да стреля. (а тази фланелка, как  му отива на Джесур)

# 440
Малко е неясно, но когато Ердем блъска колата  казва: Аз не съм гневен, не съм, не съм. Не е гневен човекът, никак, нито пък заслепен от ярост и омраза.  А пистолета в ръката му стои малко неестествено, защо го подготвя за срелба с палеца си (има някакъв механизъм, предпазител или не знам как се казва). Ако иска да превърне Джесур в "мъченик", нека да стреля. (а тази фланелка, как  му отива на Джесур)

Е или го подготвя за стрелба или  е точно  обратното , отказва се да стреля , но по изненаданото му изражение накрая , си мисля че Джесур му е казал нещо което Ердем въобще не е очаквал да чуе и това го е разколебало някакси .

# 441
 newsm78 няма да  #2gunfire ,много искам да се случат обрати в този филм

# 442
най-после нещата се раздвижиха.

нали знаете как трейлърите по-скоро объркват.

ясно е, че  Ердем е бесен. няма да й повярва - след толкова мълчание...

Айлин се трови
къщата се пали - Сойкан се самоунищожават

Ердем отива при Джесур готов да стреля.

само което виждаме е сигурно. и което чуваме чрез Дани ка-благодарности за което Simple Smile

# 443
най-после нещата се раздвижиха.

нали знаете как трейлърите по-скоро объркват.

ясно е, че  Ердем е бесен. няма да й повярва - след толкова мълчание...

Айлин се трови
къщата се пали - Сойкан се самоунищожават

Ердем отива при Джесур готов да стреля.

само което виждаме е сигурно. и което чуваме чрез Дани ка-благодарности за което Simple Smile

Вярно е, заинтригуват, но и леко подвеждат. Малко неща разбрах. Йомюр казва: Той ме похити,
(отвлече). Ердем казва: Той е бащата на Джан, знам. Айлин като че търси среща с Джесур, който най-вероятно й отказва да се виждат. Тя казва (може би на охраната): Кажете му, че дойдох (че съм тук). При нагълтването с хапчета говори за "лицето на смъртта". Много е неясно. Като гледаме серията, може би ще разберем повече неща.

# 444
 Whistling Ердем трябва да се гръмне ,но едва ли ще стане

# 445
Whistling Ердем трябва да се гръмне ,но едва ли ще стане
След няколко серии и това ще стане (предполагам)

# 446
Той ще се осъзнае ,точно когато загуби Йомюр....

# 447
Сега поне  и въпросът с изнасилването го изчистиха , призна му го на Ердем  най-после и си понесе последствията , един вид свърши се , вече нищо не крие от него , освен някой чувства  към Джесур май , но за тях и тя още не подозира , маската на Ердем падна и това също е хубаво . Като цяло , нещата между нея и  Джесур  си остават същите както преди , горе долу на ръба на промяната са , онова което би трябвало да започнем да виждаме у нея сега , е може би някакво сравнение между Ердем и Джесур , може би някой спомени от миналото да се върнат , но да бъдат преосмислени и вече да възприемат друго значение за нея , мисля си че зад избора на сценаристите отново да има пожар , стои някаква такава идея , сближаването все трябва да започне от някъде , досега всичките и хубави спомени са свързани само с  Ердем , с Джесур са все болезнени моменти в които я е наранявал най-много , но имаше и такива в които той се опитваше да е мил и грижовен с нея , и тя  трябва да си спомни и за тях ., ако очакваме един ден да му даде шанс да и докаже колко много я обича , тя трябва първо да приключи напълно с извикването на  болезненото си  минало с него и да отвори сърцето си за нова любов .

# 448
В 62 бълг. епизод Ердем се скара с Юмюр и я блъсна и  предизвика раждането на Джан ,а сега в 62 турска серия след този удар върху колата дали няма да се случи нещо непредвидено с бебето.Иначе май ни предстоят доста интересни моменти в новия епизод

# 449
Май на бебето нищо няма да му се случи , поне докато не видим какво отношение  ще има Джесур спрямо   него , тя едва му каза , няма да решат да го махнат преди да сме видели  Джесур да  вземе някакво решение по този въпрос , ще го приеме ли или не . Така че , детето остава , Джесур трябва да продължи да доказва любовта си , не е длъжен да го приеме , но не виждам  друг избор щом я обича , а и  тя иска да го роди , значи ще трябва . Ако го махнат сега , ще изпуснем борбата на Джесур със себе си , а и искам да го видя как  взима  решение , как ще се държи оттук нататък с Юмюр  , а не как  ще си отдъхне  че  го няма вече и ще може отново  да диша спокойно , защото образът му на идеалното семейство отново е същият .

Общи условия

Активация на акаунт