Цената на живота / Ömre Bedel - тема 7

• 29 630
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Този текст не ми беше лесен. Но се напънах заради последното изречение от интервюто на Мурат Хан. Какво ми прави впечатление. Може би само на мен. Мурат Хан като че ли през цялото време говори за филма и за неговия герой. - Джесур. Ако наистина е така, много тънко го прави. Това, че се отвръщава от себе си (актьора няма как да се отврати от играта си, според мен Джесур се отвращава от себе си, нещо в което и аз съм сигурна, той ако не е притиснат от обстоятелствата не би се държал така и не би извършил много от нещата) Или това "че се гледат в очите, и има раздвижване в сериала". И особено последното изречение.
Другият вариант е те наистина да са имали някакво сдърпване по време на снимките. Но от интервюто на Бегюм не личи нищо такова.
Може би това е начин, да подскаже нещо за развитието на сериала.

# 556
Накрая Бегюм Биргьорен като моя приятелка, ще й покажа, че много я обичам. - това последното изречение от интервюто с Мурат Хан не мога да му разбера смисъла, вие как го тълкувате?  Инъче да , наистина е мн хубаво и за тях , че са добър екип и така по-лесно си влизат в ролите сигурно!!!

# 557
Този текст не ми беше лесен. Но се напънах заради последното изречение от интервюто на Мурат Хан. Какво ми прави впечатление. Може би само на мен. Мурат Хан като че ли през цялото време говори за филма и за неговия герой. - Джесур. Ако наистина е така, много тънко го прави. Това, че се отвръщава от себе си (актьора няма как да се отврати от играта си, според мен Джесур се отвращава от себе си, нещо в което и аз съм сигурна, той ако не е притиснат от обстоятелствата не би се държал така и не би извършил много от нещата) Или това "че се гледат в очите, и има раздвижване в сериала". И особено последното изречение.
Другият вариант е те наистина да са имали някакво сдърпване по време на снимките. Но от интервюто на Бегюм не личи нищо такова.
Може би това е начин, да подскаже нещо за развитието на сериала.
като  гледам интервюта наживо, Мурат Хан е много усмихнато същество.
Отвращава се от Джесур, но говори за помъдряване. това е хубавото.

# 558
Накрая Бегюм Биргьорен като моя приятелка, ще й покажа, че много я обичам. - това последното изречение от интервюто с Мурат Хан не мога да му разбера смисъла, вие как го тълкувате?  Инъче да , наистина е мн хубаво и за тях , че са добър екип и така по-лесно си влизат в ролите сигурно!!!
че в живота са приятели - виж, че работят в къщите наа всеки от тях...и че се обичат като хора и колеги.

# 559

Тъкмо това и аз щях да кажа , като че Мурат Хан говори точно  за героя си , но трябва да се чете между редовете , все пак му е забранено да каже нещо открито , последното му изречение обаче си е доста красноречиво и аз мисля че говори за Джесур и Юмюр , а не за него и Бегюм , и това за погледите и ние го уловихме , подсказва ни занапред на какво да обърнем повече внимание , и изречението  за добрия зрител , въобще макар и завоелирано все пак дава някакви индикации за посоката на развитие на сериала .

# 560
И ОТ МЕН БЛАГОДАРЯАз пък се хванах за тези думи "добрия зрител ще види пръв  какво ще стане". Какво значи според вас?

# 561
И ОТ МЕН БЛАГОДАРЯАз пък се хванах за тези думи "добрия зрител ще види пръв  какво ще стане". Какво значи според вас?
Зрителите на Цената на живота са добри,  т е. имат добър вкус и "добър зрител" е този, който е последователен и търпелив. Ние сме, ние.. за нас говори..

# 562
Да тези две изречения имат някакъв подсмисъл и са мн важни. Той ги казва така завоалирано и контекстово, че ние сами да си направим извода. Затова и аз ви попитах как го схващате това изречение, човека се опитва да ни подскаже нещо и ние като добри зрители трябва правилно да го разберем!!!

# 563
И ОТ МЕН БЛАГОДАРЯАз пък се хванах за тези думи "добрия зрител ще види пръв  какво ще стане". Какво значи според вас?
Зрителите на Цената на живота са добри,  т е. имат добър вкус и "добър зрител" е този, който е последователен и търпелив. Ние сме, ние.. за нас говори..
Знаех сиииииии

# 564
Под добър аз разбирам , този който е успял най-добре да опознае героите докато е гледал , характера им , мотивацията , чувствата и копнежите им ,  защото той е първият който ще забележи знаците на промяната в тях дори  и  тя още да не се е случила , затова първи ще види ,  не буквално а в преносен смисъл .

# 565
Под добър аз разбирам , този който е успял най-добре да опознае героите докато е гледал , характера им , мотивацията , чувствата и копнежите им ,  защото той е първият който ще забележи знаците на промяната в тях дори  и  тя още да не се е случила , затова първи ще види ,  не буквално а в преносен смисъл .
Много точно казано smile3501

# 566
 smile3521  да абсолютно съм съгласна с теб!!!!!!!

# 567
Под добър аз разбирам , този който е успял най-добре да опознае героите докато е гледал , характера им , мотивацията , чувствата и копнежите им ,  защото той е , затова първи ще види ,  не буквално а в преносен смисъл .
първият който ще забележи знаците на промяната в тях дори  и  тя още да не се е случила

по-точно не може да се каже !!!

за Джесур е видима промяната, но ме е яд, че Йомюр не послуша вътрешния си   глас и не махна бебето. една жена може да има дете само от мъж на когото вярва и с когото има бъдеще.

# 568
А ние от кои зрители сме? Май почти всички сме гледали "Мелодията на сърцето" и всички сме се разочаровали от финала.  Защо така се заблудихме.
Аз си признавам, че от началото на филма съм зад Джесур, (от първата серия, въпреки, че започнах да гледам сериала малко с резерви)  и ако сега сценаристите "изкривят" образа му, ще продължа да го защитавам. И ще бъда от "лошите" зрители. Но съм зрител, за съжаление пипълметрията не може да ни улови.

# 569
Под добър аз разбирам , този който е успял най-добре да опознае героите докато е гледал , характера им , мотивацията , чувствата и копнежите им ,  защото той е , затова първи ще види ,  не буквално а в преносен смисъл .
първият който ще забележи знаците на промяната в тях дори  и  тя още да не се е случила

по-точно не може да се каже !!!

за Джесур е видима промяната, но ме е яд, че Йомюр не послуша вътрешния си   глас и не махна бебето. една жена може да има дете само от мъж на когото вярва и с когото има бъдеще.
За бебето още нищо не е ясно какво ще прави,но дали пък не е възможно заради проблема на Ердем детето да има някакво увреждане и да се налага аборт( много гадно е това което пиша ,но мисля, че не е невъзможно).Иначе Джесур няма да е против него и би го отгледал като свое(ако и Юмюр е съгласна да се сближат с Дж.) , но Ердем не би ги оставил просто ей така да са щастливи -няма как, но като не му харесва да отива при Кенан ( и това е положението)

Общи условия

Активация на акаунт