Цената на живота / Ömre Bedel - тема 7

• 29 520
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
сърдечни благодарности за превода на dani_ka  и от мен

За сценаристите - как ще измъкнат Джесур от тази каша не знам. Все още не са дали логично обяснение за  това как така Ердем може да има деца.

Ами така както са го измъкнали от кашата с Ердем , аз не мога да си представя , да си лежиш на диванчето и отсреща ти , да стои един който очаква да му дадеш някакво смислено  обяснение  на най-кошмарните въпроси , които ти никога не си искал и да си представиш че ще дойде време да ти  зададат , а ти си си полегнал и се чудиш сега на  ударен ли да се направиш , на луд ,да излъжеш ли , да го подведеш ли  или пък защо  да не вземеш най-накрая да  му забиеш истината на този в главата , че да вземе да миряса най после и той и цялото му семейство .
Та горе долу , такава ще е работата и с Тайфур . Ще го измъкнат някакси , ама голям зор ще види.
полегнал защото е ранен, но мозъкът му работи усилено.
кашата е пълна.
сега вече всичко виси на косъм.

според мен Йомюр с мълчанието си предаде и Ердем и Джесур.

Джесур много отпреди да го прострелят можеше да вземе мерки ако знаеше.
Ердем също би могъл да реши проблемите по друг начин ако знаеше.

мълчанието на Йомюр е даже по-гадно от всичко гадно, което  мъжете направиха.

Днес попрегледах стари сериики и попаднах точно на тази с първите въпроси на Ердем и мълчанието на Юмюр -нямам думи .Вижте и вие ако искате след 0,28 сек. Той направо и иска обяснение http://vbox7.com/play:531f739a

# 736
Вярно, ако слушах, нямаше да съм в това положение, нали? До тука стигнах.  Виж, ама Господ ме наказа  (Господ ми даде беда). Ако още си търся белята, това ще продължава, ще ми се случва. Близо е да срещна милостивия. Заслужавам си това, което преживявам, нали?

dani_ka Благодаря ти за подробния превод ! Благодаря ,че превеждаш толкова подробно думите на Джесур толква е умен този човек.

Ако още си търся белята, това ще продължава, ще ми се случва-Джесур
да що му се случи ,но ще намери милOстивиня прав е ще намери от Йомюр .Той сам си знае съдбата човека . #2gunfire умен е и то много.
Любовта му ще прости всичко и тя ще бъде не само към Йомюр ,но и към Джан .

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 00:01 от yonitouo

# 737
За теб са  dani_ka

# 738
Между другото не е ли време за новата темичка ?

# 739
Говори с Йомюр лельо, не отговаря на обажданията ми. Тя не ми обясни, какво става в онази къща. Говори с нея, за това, което е научила.

Кога ще се пречупи тази гордост ? Защо Йомюр е толкова твърдоглава .Тя е по -голяма страхливка и от Ердем поне на оня вече не му пука може да стреля да убие човек ,но да мине на неговата Ердем е лабилен.....

# 740
Вярно, ако слушах, нямаше да съм в това положение, нали? До тука стигнах.  Виж, ама Господ ме наказа  (Господ ми даде беда). Ако още си търся белята, това ще продължава, ще ми се случва. Близо е да срещна милостивия. Заслужавам си това, което преживявам, нали?

dani_ka Благодаря ти за подробния превод ! Благодаря ,че превеждаш толкова подробно думите на Джесур толка е умен този човек.

Ако още си търся белята, това ще продължава, ще ми се случва-Джесур
да що му се случи ,но ще намери милистивиня прав е ще намери от Йомюр .Той сам си знае съдбата човека . #2gunfire умен е и то много.
Любовта му ще прости всичко и тя ще бъде не само към Йомюр ,но и към Джан .
В случая той говори за Господ, трябваше да изпиша Милостивия с главна буква
Но пък Милостивия, винаги е милостив, винаги има шанс за всички.

# 741
сърдечни благодарности за превода на dani_ka  и от мен

За сценаристите - как ще измъкнат Джесур от тази каша не знам. Все още не са дали логично обяснение за  това как така Ердем може да има деца.

Ами така както са го измъкнали от кашата с Ердем , аз не мога да си представя , да си лежиш на диванчето и отсреща ти , да стои един който очаква да му дадеш някакво смислено  обяснение  на най-кошмарните въпроси , които ти никога не си искал и да си представиш че ще дойде време да ти  зададат , а ти си си полегнал и се чудиш сега на  ударен ли да се направиш , на луд ,да излъжеш ли , да го подведеш ли  или пък защо  да не вземеш най-накрая да  му забиеш истината на този в главата , че да вземе да миряса най после и той и цялото му семейство .
Та горе долу , такава ще е работата и с Тайфур . Ще го измъкнат някакси , ама голям зор ще види.
полегнал защото е ранен, но мозъкът му работи усилено.
кашата е пълна.
сега вече всичко виси на косъм.

според мен Йомюр с мълчанието си предаде и Ердем и Джесур.

Джесур много отпреди да го прострелят можеше да вземе мерки ако знаеше.
Ердем също би могъл да реши проблемите по друг начин ако знаеше.

мълчанието на Йомюр е даже по-гадно от всичко гадно, което  мъжете направиха.

Днес попрегледах стари сериики и попаднах точно на тази с първите въпроси на Ердем и мълчанието на Юмюр -нямам думи .Вижте и вие ако искате след 0,28 сек. Той направо и иска обяснение http://vbox7.com/play:531f739a
нали ако Йо каже, Джесур я заплаши със смъртта на Ердем?
точно тоогава не можеше да каже. това е логично. просто Ердем не може и в най-лошите си фантазии да предположи за какво става въпрос... а тя мълчи.
а после, когато се сети, че Джесур е убил Демет...пак не можа нищо да направи. Джесур беше постоянно по петите й със заплахи. то голяма любов, голямо чудо. направо си беше задушаване. поне тогава беше много мъчително. не че сега е по-лесно. но поне стана ясно на почти всички

# 742
Между другото не е ли време за новата темичка ?
скоро ще ни заключат темата. аз вече съм в новата Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=557771.0

Джесур прави бели, а Йомюр мълчи.
велика комбинация.

колко невинни жертви паднаха като си помисля само.

да ви кажа честно интересна вече ми е само логиката на сценаристите.
нещата така се оплетоха, че не знам какво и как ще може да разплете събитията.

за Джесур има само две положения - или да умре или да бъде жив и щастлив.

а къде е прощаващата любов-не знам вече. остана някъде назад.

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 00:07 от Светозара

# 743
Дори и да умре ще му прости и съм сигурна ,че в деня на смъртта му Йомюр ще е при него ...но няма да умре иначе защо е жив ....

# 744
Благодарности за превода  dani_ka , отново  много вълнуващ текст направо тръпки те побиват

Джесур в момента се намира в най-тъмната част на тунела , тъмнината там е почти непрогледна , но ако успее да премине , от другата страна го чака неземна светлина , ако ли не  , и се остави мракът да го погълне , животът му ще се превърне в пепел , че го е имало някога , че е изпитвал  чувства , страсти , мечти ,копнежи ,  всичко това ще потъне в забрава , нищо друго няма да остане след него освен Джан , и  това  ще трябва да е достатъчно

# 745
Дори и да умре ще му прости и съм сигурна ,че в деня на смъртта му Йомюр ще е при него ...но няма да умре иначе защо е жив ....
не ми се вярва.

# 746
Ще се справи Джесур няма начин да не се справи .Интересно ми е Йомюр как ще реагира ,като разбере за сестра му ,че е отвлечена...от Тайфур.
Тик-так не е предупредил Йомюр за плана .Знае ,че Джесур ще умре.

Всичко може да стане дори и Джесур да умре аз съм го преживяла вече .
Йомюр ще му прости дори и в името на детето вярвам.Мъртав ли ще е ще му прости ,след като го е загубила.
Има основание да го направи заради детето.

# 747
Той има избор , или ще стане мъченик или отново ще се превърне в дявол , засега е избрал пътя на мъченика , плаща си за всичко и има още да плаща , пътят на дявола е по-лесен , вземи пистолета и трепи всички наред , като започнеш от най-големия виновник за болката си Юмюр , пътят на мъченика обаче винаги завършва с прошка , дори и краят да е тъжен прошка ще има , бъдете сигурни.

# 748
Каквото и да стане аз съм подготвена ,така че не искам да си развалям настроението заради 1  филм

# 749
Той има избор , или ще стане мъченик или отново ще се превърне в дявол , засега е избрал пътя на мъченика , плаща си за всичко и има още да плаща , пътят на дявола е по-лесен , вземи пистолета и трепи всички наред , като започнеш от най-големия виновник за болката си Юмюр , пътят на мъченика обаче винаги завършва с прошка , дори и краят да е тъжен прошка ще има , бъдете сигурни.
май сега трябва да спасява вместо да трепе наред. всичките му любими същества са застрашени.

Общи условия

Активация на акаунт