Нова година - нова визия

• 25 633
  • 421
  •   1
Отговори
# 225
  • ул. "Мечтание"
Има ли вече брандирани подфоруми? Интересно ми е как изглеждат.

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=96.0

Така е по-хубаво. Преди изглеждаше доста странно.

# 226
И мен ме дразни това, че на всяка страница където се влезе и всеки форум, стои отгоре лентата със статиите. Заема много място и не виждам смисъл от нея. Или поне да се направи като падащо меню, което може да се скрива за тези, които не желаят да го виждат.

Подкрепям това мнение.  Peace
като съм влязла във форумите не съм влязла да чета статии.
Всичко си беше много хубаво, каква беше нуждата от промяна? Промяната не винаги е подобрение!

# 227
  • София
Има ли вече брандирани подфоруми? Интересно ми е как изглеждат.

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=96.0

Добре изглежда

# 228
Хората не обичат промените и това си личи и от коментарите тук.
На мен много ми харесва тази лента отгоре, удобна е и позволява бърз достъп до всичко  Peace
Надявам се да не я махнат  Praynig

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 20:54 от F_Diamond

# 229
В началото, като прочетох обявлението и хвърлих бегъл поглед на снимките, реших, че първата страница на сайта, не на форума, ще бъде оформена с по-модерен вид на новинарски портал. Но сега, като гледам в какво сте превърнали форума, не мога да спестя критиката си: отвратително е!  Sick
Не усещате ли, колко е дискомфортно?!?
Хората очакват да са във форум, не в хибрид, между форум и сайт...  #Cussing out

Да, да не забравя най-дразнещото: хората си купуват големи и широки монитори, защото харесват свободата и простора, гледат филми, директно от компютъра си и искат, като влезнат в един сайт да го виждат също толкова широк и просторен, както беше с форума, до днес... Да виждат едно дълго мнение, поместено на три-четири реда, а не на 50! Сега форумът е с фиксирана широчина (тясна), което буквално ми причнява задух и клаустрофобия, чувствам се направо приклещена.  ShockedНасред гигантския ми монитор се мъдри едно тясно форумче, като прищипано в корсет. Съжалявам, цял ден се боря с дискомфорта си и не успявам да постигна напредък  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 20:28 от Креола

# 230
Пак ще питам.

Разликата със старата заглавна страница е в наличието на 4 карета статии, вместо голям хоризонтален банер плюс още един ред с 5 по-малки банера.

На вътрешна страница - каре с дребни анонси на 4 статии, вместо реклами, брандинги, хоризонтален банер, текстови реклами от Гугъл и т.н.

Предпочитате реклами горе, вместо ред с 4 статии?
Наистина недоумявам.

Лентата с менюто я имаше и преди, само че беше открай докрай и не съдържаше линкове към форумите.

От 400 пиксела надолу във вътрешни страници няма нищо пипнато, с изключение на ширината.
Преди 800 пиксела до същото съдържание и вой колко не се харесват шарениите и брандингите, които смъкваха цялото съдържание с екран надолу.

# 231
И още нещо: от известно време водя отчетна тема с много записани, често се натъквам на грешки в изписването на никовете и т.н., затова използвах търсачката за имена на потребители, сега къде да я намеря? Преди имаше повече статистика под форума и се виждаше ясно, откъде да се влезне в този списък...

# 232
Има ясен линк Потребители най-горе.

На заглавна страница статистиката е долу, като Общ брой потребители: 133 913 - също е линк към списъка с потребители.

# 233
Благодаря Peace, това май е единственото нововъведение, което ми харесва.

# 234
  Щеше да е много удобно ако има бутон "Нови отговори" и отдолу.

# 235
"Нови отговори на моите публикации" ли?

# 236
  • София
Хората не обичат ромените и това си личи и от коментарите тук.
На мен много ми харесва тази лента отгоре, удобна е и позволява бърз достъп до всичко  Peace
Надявам се да не я махнат  Praynig
  Да не я махат, само да има например бутонче "скриване", за който желае!

# 237
  Мамма, да.

# 238
  • Стара Загора
Има я - отгоре под ника ти. Под броя съобщения се намира.

# 239
Относно лентата, имаше я и до вчера, много по-нефункционална, но със същия размер във височина и на цялата ширина

Общи условия

Активация на акаунт