Боя за коса - blond 20! Неотразими за празниците!

• 126 769
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
на мен от маслата не ми пада русото, на други им пада от зехтин - предполагам зависи от състоянието на косата - до колко косъмът е в състояние да задържи пигмента и качеството на боята

можеш да пробваш в дните преди боядисване  Peace

# 616
Боядисах се  Simple Smile
Вече съм с тъмна коса  Mr. Green
И за пореден път се убедих, че Koleston Perfect e една много щадяща боя  Heart Eyes
8-та на Koleston Perfect не ми харесва.
Следващия път мисля да пробвам само с 9 и ако не ми покрие добре побелелите косми, ще се наложи да се откажа от Вела и да  премина на лореалските бои.

# 617
икка, на първата снимка най-много ми хареса цвета, струва ми се че е снимана на естествена светлина и вероятно най-много се доближава до истината. )
Хубав е, определено, на мен ми харесва.)

Аз пък днес в Метро уцелих някаква промоция, боята Брилианс на Шварцкопф, с която се боядисвах последно беше с подарък шампоан на Глиз Кур. ) Естествено, че си взех, за следващото боядисване след месец.)
Зачудих се между 813 (с което съм в момента) и 811 (скандинавско русо), но пак си взех първата.

# 618
Честито на боядисалите се!  Hug

Икка, много естествен цвят. Страхотно ти стои.

Тези без снимки да не се ослушват!
Crazy

# 619
Моят цвят не е много за показване  Confused
Цветът не ми харесва, но пък научих доста нови неща и натрупах практически опит  Grinning
При следващото боядисване се надявам да стане по-добре и тогава обещавам да покажа снимки.

# 620
Моят цвят не е много за показване  Confused
Цветът не ми харесва, но пък научих доста нови неща и натрупах практически опит  Grinning
При следващото боядисване се надявам да стане по-добре и тогава обещавам да покажа снимки.

Peace 

# 621
Аз харесвам вълнисти дълги руси коси ,нещо като това
http://your-hairstyles.com/wp-content/uploads/2009/06/kateboho.jpg
http://bittenandbound.com/wp-content/uploads/2007/09/jessica-sim … son-picture-6.jpg

B & C ти последно с 8 на Koleston Perfect се боядиса,затова ли казваш ,че не ти харесва ?
Аз съм ги гледала тези бои и не ми се стори тъмно като цвят. Ако имаш желание направи една снимка на цвета ,не толкова на косата ти .Защото се бях замислила дали да не се боядисам точно номер 8.

# 622
  • София
Ще се хвърлям в русото!
Взех си блондор на Чифели и ще се изсветля.
Ще видя как ще стане и може да си сложа след това пепеляво-русото на Палете.

# 623
икка, харесва ми косата ти, наистина е естествен цветът, изглежда гъста и несъсипана...

# 624
Аз се боядисах с 2\3 99\0 и 1\3 8\0.
8-та е тъмна, не много тъмна, но тъмна. В момента имам лек зеленикав оттенък, което може да се дължи на липсата на червен пигмент (косата ми беше доста светла), но прочетох в един немски форум, че при основните цветове на Koleston Perfect го има този проблем и той се появява не само при липса на червен пигмент. Във форума пишеше, че ако ще използваме основен цвят и искаме той да е топъл и да сме сигурни, че няма да имаме зелен оттенък е по-добре да си купим Topchic на Goldwell.
При светлите цветове на Koleston Perfect 9,10,11,12 този проблем със зеленият оттенък при основните цветове го няма, но при 8 за съжаление го има.
9-та не е толкова тъмна, но при нея има вероятност да не се покрият добре побелелите косми.
Много е сложно с този Koleston  Crazy
Трябва сериозно смесване на цветовете и ако се налага и използването на коректор.
Боята ми харесва, защото е щадяща, цветът е много лъскав, косъмът изглежда много здрав, но все още не съм намерила оптималният вариант за покритие на бели косми и нормален оттенък, който да ми харесва.
Ще ми бъде доста неприятно ако трябва да се откажа от Koleston.

# 625
B & C Сърдечно ти благодаря за така изчерпателното обяснение!   bouquet

Колко процента окислител използва ?

# 626
6%
Следващия път мисля да използвам отново 6%, но ще трябва да променя комбинацията, че с този лек зеленикав оттенък не се харесвам много  Whistling

# 627
Благодаря момичета. Никога не съм си слагала блондор на косата. Преди я правех с 9.1 на Велла, а сега сложих Палетте. Ето тази

Точно на тази боя и цвят се чудех,дали да не си взема,но ме беше страх,че ще стане много тъмно и се отказах.
А като гледам при теб е станал много хубав и естествен цвят! Simple Smile Имаш много хубава коса! Heart Eyes

Другият път и аз ще взема този нюанс,щом не става толкова тъмно...

# 628
Още веднъж благодаря за хубавите думи! Hug Косата ми наистина е доста гъста (отиват две бои за боядисването й) и е в добро състояние, може би точно защото не съм използвала блондор. Някой път ще трябва да я снимам неизправена да видите какво чудо е LaughingМисля, засега да си остана на този цвят, защото ще ми е и по-лесен за подръжка...във връзка с това да питам нужен ли ми е някакъв тониращ балсам от тези на Престиж и ако да - какъв цвят ще ми трябва? Преди ползвах перления, но сега едва ли ще свърши работа. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 17:08 от икка

# 629
6%
Следващия път мисля да използвам отново 6%, но ще трябва да променя комбинацията, че с този лек зеленикав оттенък не се харесвам много  Whistling

Възможно ли е само ти да си го виждаш/нали зелено става ако използваш студен цвят боя нещо от пепелната гама завършващо на 1/ ? До колкото те познавам си много самокритична и ми се струва ,че не е нещо неприятно.Не съм виждала цвят на главата ти които да не е бил сполучлив и на мен да не ми е харесал. Но ти си знаеш. Имам спомен ,че зелено се неутрализира с нещо червено .Евентуално боята която избираш може би трябва да е 9.34 или нещо подобно, ако харесваш топли цветове. Също си мисля дали с гланц за коса или тониращ балсам няма да се тушира зеленото .Възможно е и при следващото измиване на косата нещата да са съвсем различени.

Общи условия

Активация на акаунт