Боя за коса - blond 20! Неотразими за празниците!

• 126 760
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Момичета,знаете ли с колко % окислител е Гарние Нутрис 111 или пък 101?   bouquetС 12% или с 9?

# 92
  • Варна
Момичета,знаете ли с колко % окислител е Гарние Нутрис 111 или пък 101?   bouquetС 12% или с 9?
Все си мисля, че е 9%, то никъде не го пише ама по степента  на изсветляване ми прилича на 9

# 93
  • София
Здравейте, блондинки!  Hug За много години! Нахлувам в тема със следния въпрос - На колко време си боядисвате цялата коса?  Thinking Защото аз обикновено правя само корени.
Ехоо, много нестандартен въпрос ли зададох или на новодошли не се отговаря?  Whistling

# 94
  • в 1001-та нощ
ами аз - понеже съм споделяла няколко пъти - реших да не се повтарям

боядисвам само корените, а дължините - обливам с разредена боя и матиращ шампоан

# 95
Все си мисля, че е 9%, то никъде не го пише ама по степента  на изсветляване ми прилича на 9

Благодаря ти за отговора! Hug

Здравейте, блондинки!  Hug За много години! Нахлувам в тема със следния въпрос - На колко време си боядисвате цялата коса?  Thinking Защото аз обикновено правя само корени.
Ехоо, много нестандартен въпрос ли зададох или на новодошли не се отговаря?  Whistling

Аз засега си боядисвам цялата коса (1 път в месеца),но това е,защото все още не съм постигнала желания цвят. Peace

# 96
Аз пък всеки път ,защото все не се спирам на една боя.

# 97
Аз преди се боядисвах всеки месец, защото не бях открила моето русо, но вече от половин година се боядисвам с една и съща боя и си боядисвам цялата коса през месец, т. е едното боядисване ми е корени, а следващия месец - цялата. През останалото време правя и обливки, ако се наложи.
Venisss, доста добре ти се е получило и интересно Peace

# 98
  • София
 Hug Мерси много, момичета! Аз вчера се боядисах цялата, че отдавна не го бях правила.  Laughing

# 99
Hug Мерси много, момичета! Аз вчера се боядисах цялата, че отдавна не го бях правила.  Laughing

Покажи снимки,да ти видим цвета... Blush  Flutter

# 100
A.l.e.n.a точно така, но се стои 15-20  минути в зависимост от желания резултат и се прибавя шампоан може и малко балсам.  Peace Така най-лесно ще постигне желаният резултат в домашни условия. Тази обливка ще и изсветли съвсем леко косата, без да я уврежда и гори. LilMissSunshine  боята трябва да е 2-3 тона по-светла от желаната за да стане само с боя, а с такава боя от масовите в домашни условия ъпсурд. В случая момичето си е избрало 8ца, но основата е много тъмна и като си сложи тази боя, резултата няма да е 8ца, затова първо обливка за да може да изсветли леко и да се хване тази 8ца.. А и от друга страна така резултата е сигурен, за домашни условия това е най- доброто което може да се постигне без да си изгори косата Simple Smile

# 101
  • Lost in a fairytale ...
A.l.e.n.a точно така, но се стои 15-20  минути в зависимост от желания резултат и се прибавя шампоан може и малко балсам.  Peace Така най-лесно ще постигне желаният резултат в домашни условия. Тази обливка ще и изсветли съвсем леко косата, без да я уврежда и гори. LilMissSunshine  боята трябва да е 2-3 тона по-светла от желаната за да стане само с боя, а с такава боя от масовите в домашни условия ъпсурд. В случая момичето си е избрало 8ца, но основата е много тъмна и като си сложи тази боя, резултата няма да е 8ца, затова първо обливка за да може да изсветли леко и да се хване тази 8ца.. А и от друга страна така резултата е сигурен, за домашни условия това е най- доброто което може да се постигне без да си изгори косата Simple Smile

Не съм съгласна. С тази боя на тази основа ще постигне точно кестеняв оттенък, все пак не гони русо, а кестеняво.  Peace

# 102
  • София
хилуо еврибоди тенкю за темата Мирама   bouquet  bouquet  bouquet аз се боядисах с гарние 8.1 но ми зеленее следващия път ще взема 8.ца да стане малко по-меко, като цвят се получи нито тъмно русо нито светло кестеняво и определено ми допадна много  Peace

# 103
Здравейте и за много години на всички! Искам да попитам нещо. Скоро наближава време за боядисване (второ ще ми е) и искам да попитам буквално какво да правя?!  Laughing Корените ми са кестеняви, надолу е русо (жълтеникаво) За който има ФБ ето ме ТУК. Та сега как да процедирам с боядисването? Искам корените и дължините да станат максимално един цвят. Задълже ли се ползва оксидант или блондор за корените ВСЕКИ път (доколкото знам не, но да питам)? Мога ли само с боя? Ако да, трябва първо корените, да седя някакви мин. и после да намажа и дължините ли?  newsm78 Моля кажете, ще ви бъда страшно благодарна!!!  Hug

# 104

Не съм съгласна. С тази боя на тази основа ще постигне точно кестеняв оттенък, все пак не гони русо, а кестеняво.  Peace
Добре.

Общи условия

Активация на акаунт