Боя за коса - blond 20! Неотразими за празниците!

• 126 808
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Мирама, страхотен ти е цветът!

аз напоследък нямам много време да следя темата и не знам точно с какво си го постигнала, но според мен продължавай така, много ми харесва!
 Peace

# 331
Mirama , цветът е чудесен!  Flutter
Явно е било от светлината.

# 332
Mirama, на тази снимка изглежда много по-различно  Simple Smile
Настройките на фотоапарата са много важни...........разгледай ги, разучи ги и пробвай с различни настройки да снимаш и виж при кои настройки и каква светлина излизат най-реални цветове.

# 333
Мирама, тука цветът ти изглежда прекрасен.
А мен ме обезобразиха още повече, сега съм огън минзухар. Като ме погледне човек и присвива очи. Sick  
Илиянке, по-късно или утре сабахлем ще кача снимки.  

# 334
B & C, настройките преди 2дни и тези от днес на фотоапарата не съм ги пипала. ) Тоест са си едни и същи. )

gardje, боядисвах се преди няколко дни с Schwarzkopf brillance 813 сатенено рус

# 335
Mirama нищо общо с предните снимки няма цвета , много е хубав този.
Аз таман да се реша да ида на фризьор да ме боядиса и някой тук все се оплаква ,че са го окепазили и се отказвам.
Днес видях някаква нова боя-мус на Schwarzkopf  ама няма голямо разнообразие от руси цветове.

# 336
B & C, настройките преди 2дни и тези от днес на фотоапарата не съм ги пипала. ) Тоест са си едни и същи. )

gardje, боядисвах се преди няколко дни с Schwarzkopf brillance 813 сатенено рус

вярно! сега се сетих, аз тогава чаках новини Simple Smile)))
Мирама, ти след като се боядиса, каза, че добре ти се е отразило на косата и скалпа, сега след няколко дни, как е ? може и аз да се пробвам

# 337
Mirama нищо общо с предните снимки няма цвета , много е хубав този.
Аз таман да се реша да ида на фризьор да ме боядиса и някой тук все се оплаква ,че са го окепазили и се отказвам.
Днес видях някаква нова боя-мус на Schwarzkopf  ама няма голямо разнообразие от руси цветове.

аз след миналата седмица и тоталния провал и след като си излязох жълта като пате, май повече няма да стъпя. като се правя сама, няма такива изненади в цвета.

ще ходя на фризьор само за кичури.

# 338
Ех, тия фризьори, и аз така, за пореден път се убедих, че от "направи си сам" за моя цвят по-добро няма. Аз ли съм му свикнала, много знания ли наптрупах  Thinking хахаха, но всеки път се убеждавам, че сама се правя по-добре, ама пусто му изкушение! Уж все да пробвам... Или боята не ми харесва, или нещо цветът е кофти....

Илиана, да ти кажа тия мусове хич не ми вдъхват надежда, дано да греша! Ама те да не са едни оцветяващи пяни? Ползвала съм, но само тонират и трае точно до следващото измиване - Игора на Шварцкопф беше.

Мирама, ОК си е цветът на мен ми харесва най-много от досегашните ти опити! Честно! Даже малко бежавее, много добре  Grinning

# 339
# 340
Murama , цвета на тази снимка ми харесва повече . Peace
Всъщност те са съвсем различни / поне на моя монитор е така/.На предишните снимки цвета на косата е в топлата гама, а на тази снимка в студената.
Според мен светлината има голямо значение и естествено настройките на апарата, съобразени с нея.

# 341
# 342
gardje, за втори път я мия от боядисването, за сега цвета не е мръднал, ок си е, нямам никакви проблеми. След няколко измивания ще видя как ще е. )

Момичета, той цвета ми си е същият, явно сама като се снимам нещо не мога да го докарам. )
Макар че както казах не съм пипала настройките на апарата изобщо. )

Very*Gery , не е лош цвета, никак даже. Макар че на мен пък сякаш леееко ми жълтее...)

минзухар, харесва ми цвета, много топъл....

# 343
И на мен ми харесва косата на минзухар! А ти какъв цвят си искала, драга минзухар? ако си целяла нещо златисто е станало добре, но ако си искала по-естествено русо си представям какво ти е!  Hug Ако не те е страх защо не се мазнеш с едно Престиж-че, само леко ще потуши този огън, просто, колкото да не ти избива много след миене! Не зная дали си ползвала преди тези балсами, но със сигурност няма да станеш като на снимките от кутиите им. Просто внимаваш да стоиш съвсем малко време и се наблюдавай в огледалото. Мисля, че това е най-безобидният начин за корекция на цвета, поне сега като си прясно правена.

# 344
Казах ви аз, че съм огън-мацка в момента  Mr. Green
Да, исках естествено русо да му ...
За какво Престижче говориш, Гери? Това ли http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … p;product_cat=146

Общи условия

Активация на акаунт