Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 22 899
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!

Днес денят е много празничен, което ме кара да се усмихвам от сутринта.  Grinning

Честита първа духната свещичка на безценния ви Жорко, Бела!

Все така да продължва да ви носи безкрайна радост, в което не се и съмнявам. Разбирам вълнението ти и със сълзи на радост прочетох поста ти. Щастлива съм заради теб, защото знам, че няма по-прекрасно нещо от това някой да ти каже "Мамо".  Hug

Честити месечинки и на Ели, Жори и Есер! Да са живи и здрави малките фърфолаци! Стефи, чудна ви е тортата!

Днес е и денят на св. Татяна:

Честито и на моите съименнички Танчето Г и Нарцис! Нека си носим с гордост имената и дано те ни дарят със здраве, радост, късмет и парички!

Желая на всички ни прекрасен ден и доскоро!   bouquet

# 706
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на Жорето! Щастливо и безгрижно детство му желая! Hug  Бела само щастие и радост да ви носи това сладко мъничко човече!
Честит имен ден на всички Танчета Hug
Любезна и аз го харесвам Йода..... Grinning
Мики и твоя е голям свежар Laughing
Юхуу все забравям да ти пиша, че много ми допада чувството ти за хумор Crazy
За рождения ден, мисля да е вкъщи първата година с бабите. От другата година ще е с деца.
Направихме кръвните изследвания, хемоглобина на Стефания е 110, според педката на границата.
Ходиме за две ръце или за една или около мебелите Mr. Green
Честито на всички проходили и пъргави крачета, така уверени да са и в живота!

# 707
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО!ДА РАСТЕ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!
Честита месечинка на Ели,Жорко и Есер!
Честит имен ден на Таньорчето,ТаняГ и Нарцис!
Така ми се ще да се приберем в Русе за рождения ден на Марти,но да видим,дали ще навия нашия татко Wink

# 708
Много се чудя какво да правя с този РД, а и с Миото не сме го коментирали  Thinking Хем ми се иска де е в къщи, хем няма да има къде да си играят (като се донесе целокупното обкръжение на пол'винката ми) Tired, хем ми се иска да поканя повече дечица, хем татко ни ще каже "не мога да поканя само приятелите с деца, трябва да поканя всички"  Tired Tired и пак ще я докараме на на малка сватба - три дни готвила, чистила и се Фърлила  Rolling Eyes и мнооого се изкушавам да отидем на клуб,ама кат знам как хубаво влизат в една дупка тези мангизи  Sunglasses уф, няма угодия, ей  Sunglasses

# 709
  • София
Честит рожден ден на Жорко! Да расте здрав и щастливи и много да радва мама и тати!
Направо се просълзих на думите ти Бела Hug Жорко в доказателство ,че мечтите се сбъдват!

Честите масечинка на Ели и Есер!

Честит имен ден на любимите ни Танчета! Живи и здрави да сте!

Нищо ново на хоризонта при нас. Наспах се като пор тая нощ. Ясен е с 8 зъба и други не се показват за сега. Голям спане прави. През деня 3-4 часа и вечер по 11-12. Май ще е сънливец като баща си.
Да ви питам, давате ли Деавит/ Вигантол. Ясен е с почти затворена фонтанела и не съм му давала от месеци. Лекарката каза да му давам през 2 дена по 2 капки защото нараства доста бързо. Аз още не съм се сетила да му дам Embarassed

# 710
ДД
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ
Бела много хубаво си го казала и описала ,просълзи ме,пожелавам ти в най-скоро време още едно мъничко човече
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАНЯ/НАРЦИС/,ТАНЬОРЧЕТО,ТАНЯ Г
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ЕЛИ,ЕСЕР И ЖОРКО

# 711
  • София
Ел, от около месец не давам ни Вигантол, ни Деавит ни Гявол Simple Smile Peace
Калина има отворена фонтанела колкото 50 ст, като и ортопеда и педиатърката казаха да спра, защото: 1. няма файда бързо да се затвяря фонтанелата и 2. с темповете на наддаване на Калина не е нужно да се хиперкалцира с тоя витамин д.
А и като се знам, че дозата ни беше по 1 капка когато се сетя (напълно сериозна съм, такова ни беше дозирането), аз се сещах почти всеки ден, та давах. Ама вече не. Ако кажат пак да почна - ще.  Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ЕЛИ,ЕСЕР И ЖОРКО

# 712
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА МАЛКОТО ВИ АНГЕЛЧЕ, БЕЛА!!!ДА Е ЩАСТЛИВО И ПАЛАВО ДЕТЕНЦЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЧКИТЕ! МНОГО ДА ВИ СЛУШАТ ПОЛОВИНКИТЕ...

# 713
Бела, Честит Рожден Ден на Жорето! Да ти е жив и здрав и само да те радва!

При нас всичко си е същото...
Витамин Д или други такива не давам, въпреки че фунтанелата не се е затворила. А за рождения ден твърдо съм решила , че тази година ще сме си унас с най-близките. Покрай рожденните дни на каката ми мина ентусиазна - години наред и го правех 3 пъти - един път у нас с родителите, после в градината и после на клуб с деца.Ами писна ми, ама тя разбира и иска. А пък малкият още не разбира и поне за сега ще сме си у нас.
И ние не сме проходили, да не говоря, че преди само искаше да го водя за една ръка и беше доста стабилен, но откакто откри пълзенето  въобще не иска да ходи - само да пълзи и да прави бели.

# 714
Привет момичета  Hug!

Бела, честит първи рожден ден на прекрасния Жорко! Пожелавам му да бъде здраво, жизнерадостно, щастливо и доволно дете, да расте безгрижно и спокойно! А на теб пожелавам да продължаваш да се чувстваш все така прекрасно и в най-скоро време да се радваш на още едно чудо![/size][/color]

Честит имен ден на всичките ни Танички! Живи и здрави да са, с гордост и радост да си носят името![/size][/color]

Честита 11 месечинка на Ели, Есер и Жорко! Да са здрави, усмихнати и игриви!
[/size][/color]

Слънчи, мерси за инфото... Да, искам само да ме отменя прахосмука в ежедневното почистване, то е ясно, че основно няма как да очаквам, ама ако се прибера от работа и поне хола е изчистен, равна няма да има  Mr. Green!

Любезна, аз пък как не можах поне заради едно нещо да го Аресам тоз филм, незнам...Тъй че, сЯ гледах в нета кой беше Йода  Blush... НЕмиОто не си прави подаръци, ама и на мен не прави, а само на Константин за щяло и нещяло...

Ел, спрях вигантола още в началото на лятото и оттогава нищо не давам. Фонтанелата на Деа не е затворена още, на пипане е като монета от 20ст. май...

За РД-то, ако мога да изляза навън да се черпим, така ще направя...Няма да е клуб, ще е в някой ресторант със свекърите, баба ми и баща ми... Ако всичко е наред, може и с приятелите да се видим някоя вечер анвън, да почерпим за здраве...

Само на кратко да поФаля Змейка, от вчера се пуска да ходи сама, ама понеже не може, е много смешна - клатушка се като пияна и се хили от кеф, пък едвам успява да направи 5-6 крачки, а не дава да я държим ни за ръка ни за нищо  Mr. Green... Ама е далеч от прохождането още...
Отделно, хич не спи спокойно това дете нощем, често се буди, проплаква и будува...Пфуй...
Баткото ни май се разболява и НЕмиОто планува да си Одят на село за няколко дни...

хайде, до скоро  Hug

# 715
  • София
Ихаа, Неви, честити крачета  Laughing
А да, хола ти ще е лъснат, а ако Коки го пусне след хола, може и детската да е готова   Hug Има и едно дето може да го програмираш всеки ден в определен час да се пуска само и да чисти, ама това е в по-скъпия модел.  Peace

Мики, четох те за количката с дистанционно - и Софи получи за една Коледа, била е може би на 2-3 годинки.Познай кой си игра с количката - жокер - не съм аз, а и Софи не отбираше много много  Mr. Green Ама то е, щото аз бях на бач до късно и бях изпратила миОто да накупи играчките. Неизживяно детство, аз само пък зафащам Барбитата - толкова исках да имам като малка, досега миО ме е усмирил и Софи няма, ама не проявява и никакъв интерес Simple Smile

Любезна, ако сте колкото малка сватба, май наистина клубчето е по-добрия вариант, а и там времето е ограничено та...  Whistling таковата де, друг ще чисти и подрежда след детската тумба  Mr. Green

Сил, разкошна тортичка  Heart Eyes

# 716
Честит първи рожден ден на сбъднатата мечта Жори!Да ви е жив и здрав и от сърце му желая една сестричка скоро!
Честита 11 месечинка на Ели,Есер и Жорко!
Честит имен ден на нашите Танички!
Неви скоро и вие ще правите прощапулник май Heart Eyes

Ние днес бяхме на консултация.Сияна много плака от лекарката пак,направо в истерия изпадна милото ми детенце!Измерихме я с дрехите и горе-долу е към 9.700гр и 78см.фонтанелата е много далеч от затваряне и продължавам с диавита.

p.s."Нашето малко февруарско човече на една годинка стана вече!"-ако ви хареса за заглавие на новата тема Simple Smile

# 717
Пухич и Явор много се дра на последната ДК,явно вече разбират децата Laughing След консултацията отидохме до зъблекарката ми познай като я видя....истерия,явно заради бялата престилка Mr. Green
Неви честита ходеща Дейка  Hug
Слънчи и аз се заглеждам по Барбита  Crazy Като бях малка имах само едно Tired
Сега да похваля дребния днес, пак взех кухня и изяде супата и второто,което беше спаначено суфле Sick Дадох му го за следобедна закуска,та да си запазя за вечеря млякото  Twisted Evil Стискайте палци да прояде трайно,че от пюрета фалирах и не ми се готви всеки ден Flutter
Отивам на зъболекар,дано ми стигнат силите освен за зъбчето и да ми изчисто зъбния камък,че втори път не ми се ходи  Blush

# 718
Включвам се с благодарности за сърдечните поздрави. Направихте деня ми наистина празничен и много ведър!  Hug

Да се отчета от ДК-то: + 350 гр. и +1 см. за 27 дни. Резултатите са 9,500 кг. и 73 см. за Синеочка. Днес сутринта Аля падна и си удари челото, после пък видях, че фонтанелата й силно пулсира и се бях притеснила, но доки ме успокои, нормално си било. Иначе се затваряла малко бавничко и нашата като на Сиянка на Пух, но било в рамките на нормалното. Ели, аз давам Деавит (нали няма Вигантол)- по 1 капка всеки ден на гладно.

Днес ни пристигнаха първите 2 подаръка за РД-то на аля- триколка и кола за яздене. Нямам търпение да ги сглобим.  Grinning
Невче, браво на престрашилото се Дейче!
Пухи, браво за мерките! Много висока върви Сисето, бе! Пу-пу! Манекенка! Страхотно ти е заглавийцето. И аз щях да пиша едно предложение, ама твоето ме кефи повече.  Wink Моето беше: "Скоро февруарчетата всички ред по ред ще духнат първите свещички."

# 719
  • Варна
Честит Първи Рожден Ден на Жорко! Пожелвам му да е жив и здрав, много щастлив и игрив, много да радва мама и тати и всички около него

Честит имен ден на всички които празнуват, да живи и здрави и с много късмет да си носят имената  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт