Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 22 914
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Ще го убия тоя моя  Tired
Хем се разбрахме от НГ  без подаръци за щяло и не щяло, прибира ми се с Йода  #Crazy и с думите "нали няма да ми се скараш, страхотен е" ooooh!  оргиналдЪ от Стар Уорс  , за 40 лв. #Cussing out  Викам, да беше взел един конструктор на детето или нещо с което да се занимава, за къв ми е тоз Йода  #Cussing out  "Абе сигурно светка" ми отговаря Rolling Eyes аз се чудя кой е идиота в семейството Cry Не съм разбирала, Стар Уорс бил "Стената" на Флойд при филмите #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Цяла вечер учи Радина да казва "Джедай" и "ЙОДА" . Кърмя Тин и чувам "аз съм Йода,и съм Джедай,и ще те пазя от лошите", "ей така ще ги бия с меча... ряз, ряз", "не бе тате, вещицата е по-слаба от Йода, Йода е най-умния Джедай" Close

# 691
Гууд ивнинг, лейдис енд бейбис!

Минавам набързичко преди баня и сън, че ми липсвате... Нямам нищичко за споделяне, не мога и да коментирам подробно, 'щото не съм ви изчела обстойно (моля да ме извините за пропуските), ама просто ей тъй- да се обадя.  Wink

ПинаHug !
Малвинка, радвам се, че Алето те е забавлявало с клатушкането си!
Миме, спасение няма! Аз ти казах- от критиката минават право в критическата и оттам излизане няма! Ама к'вит' сме г взели, таквиЗ шА ги траем и обичаме!  Joy
Ралмин, мнооого неприятна случка с Борето! Гушки! Hug
Слънчи, Карли, много добри предложения за детско меню. Благородно завиждам на всички, които ще празнуват истински бебешки РД с мами и бебоци. Ние ще сме с родата само... Тук нямаме никакви познати с малки дечица, с които да празнуваме. Всички са във Варна... Sad
Криси, успех в търсенето на надеждна детегледачка! Много ти е отговорна задачата!
ФръцЛО, радвам се, че се обади!  Hug

Ние утре сме на консултация, ще се отчета после.

Прегръщам ви всички и си лягам. Лека ви нощ!

# 692
Карли много благодаря,но са намери ли кръв Hug
Любезна уби ме мъжа ти  Joy Моя миналата година се прибра с въздушна пуска за 300 лв.  #Cussing out ,питай ме дали я ползва ooooh!

# 693
  • София
Добро утро!

Хайде една лека почерпка от мен Simple Smile

Честит имен ден на  Таньорчето, Нарцис и всички които празнуват днес!
Бъдете здрави и много, много щастливи!

Честит първи рожден ден на Жорката! Да расте здраво, весело и добро дете!

# 694
  • София
ДУ!

Любезна, уби ме твоя мъж.  doh Нескончаем извор на бисери! Да ти е честит, жив и здрав, поне децата ще забавлява!  smile3560 Ам поне подаръци им купува, моят вика, че те у тях не били научени да си подаряват подаръци.  Rolling Eyes И това на всеки божи празник. Айде, аз се научих да си самоназначавам подаръци от семейния бюджет, според субективната ми преценка колко съм слушала  Mr. Green , ама става сложно понякога, щото свекървата примерно очаква подарък за рождения си ден (странно, щом е научила синовете си да не си подаряват подаръци  newsm78 ).

Аз от твоето описание май разбрах за кое заведение иде реч - цък - става въпрос за това на Св. Наум. Не съм ходила там ама виж как разбрах само от обясненията.  Crazy

Мики, твоят мъж пък друго двайсе.  hahaha Моят редовно мъкне някакви вехти книжки у нас, дето само на него са му интересни. Примерно за военното дело в началото на ХХ век.  hahaha Е, не са за 300лв. ама тук 20, там 30лв...
Успех на твоя в използването на пушката!   Mr. Green

Малвинче, браво на детето, дано се оправи бързо хремата!  Peace

Криси, успех с намирането на детегледачка.  Hug

Фръц55

Ииии да поздравя и тук Жорко на Бела за първия му рожден ден! Да е здравичък и мнооооого щастлив!  Hug

Танче, мерси за почерпката! Честит имен ден!  Hug

# 695
  • София
Добро утро на всички!
Милички Танчета - (Таньора, Танче Г и Нарцис) - честит имен ден! Да сте живи и здрави и все така прекрасни мами и жени!

Честит рожден ден на Жорко на Бела! Да ти е жив и здрав, Бела, много поводи за гордост да имаш с него и никакви поводи за тревоги! Нека расте като весело и умерено палаво дете и нека Господ му изпрати една сестричка  Hug

Към нас засега нищо ново!
Любезна, много се смях с Йода, аз също съм фен на междузвездни войни, на Йода също съм му фенка. Не се ядосвай, а се опитай да намериш нещо хубаво в героя  Laughing Вкъщи аз съм тази дето нон стоп иска да купува подаръци, та го разбирам твоето миО  Whistling

Танче, не се ядосвай, че няма да можеш да направиш бебешки рожден ден. Те бебоците не разбират особено много, истината е, че едно такова събитие доста ги изнервя и натоварва  Rolling Eyes Но пък от друга страна е толкова сладка гледка Н фърфалачета дето кой ходи кой пълзи накуп  Heart Eyes

Оф, ще утрепам каката, щом Калина се опита да направи беля, нашата мигновено я светка, ей го, онзи ден 10 мин й отдели да я учи как се отвярят шкафовете  ooooh!

Хубав ден ви желая засега, а по-късно ще се включа по нЕкой наболЕл въпросТ!   bouquet  bouquet

# 696
Честит имен ден на всичките ни именнички  Hug и честита първа годинка на Жорето! Да е здрав и много да радва родителите си!

# 697
  • някъде тук
Добро утро Hug

Днес моето малко момче става на една годинка Heart Eyes Това беше най прекрасната и вълнуваща година в моя живот,щастлива съм ,че я споделях с вас мили приятелки Hug Радвам се ,че ви има  Hug  Всичко около мен се промени с появата на малкото човече преди една година Simple Smile Аз ,която даже не си представях ,че ще стана майка на тази дата миналата година гушнах най скъпото ми същество. Не искам да се връщам назад,но никога няма да забравя годините борба които водехме. Най важното сега е ,че благодарение на моята упоритост  в нашият дом вече се чува детски смях и тупуркане на мънички крачета,че вече тъгата в сърцето ми е заместена с най нежното чувство ,обичта към моето малко детенце Heart Eyes Щастлива съм ,че и мен вече има кой да ме нарича Мама Heart Eyes

Почерпете се за здравето на Жорко Hug Hug Hug

Чувствам ви толкова близки ,че ми се иска да отпразнувам рожденния ден с вас ако можеше Hug Hug Heart Eyes

# 698
  • София
Слънчи, ама то в любезния случай смешното е, че мъжът ѝ май използва децата, за да купува на себе си играчки.  Crazy hahaha

Много ми е мило да чета за перипетиите на дребните с техните по-големи братчета и сестричета.  Heart Eyes Направо ме налягат едни еретични мисли...  Blush

За рождените дни и аз мисля, че няма да е лошо да пощадя Диди, поне тази година. Достатъчен стрес ще ѝ причинят баба и дядо, които само я мачкат и зализват.  hahaha Пък ние с нашите приятели (особено тия без деца или с много малки деца) ще се черпим поединично, така решихме.  Peace

Танче, хубави картинки ама много плешив пост. Пиши как сте.  Hug

п.с. Бела,

# 699

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО, ЖИВ, ЗДРАВ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО  Heart Eyes
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ   bouquet  bouquet  bouquet
Юхуу, жива да си, баш за "Свети Наум" говоря, което идва да рече, че не съм чак толкоз безнадежден случай като пътеводител/гид из София  Mr. Green
И точно така, мъж ми си е подарил на себе си въпросния Йода Laughing а и се ядосвам, защото ако аз й купя едно яйце, ще мрънка два часа, че я глезя, но когато той реши да донесе обикновено нещо неизползваемо или поне опасно за Тин Mr. Green аз трябва да съм мнооого щастлива Sunglasses
Инак , аз си го харесвам такъв откачен Heart Eyes ама на моменти му се ядосвам на тарикатлъците Wink
Хубав ден момичета  Hug

# 700
Бела ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Нека Жорко да бъде жив и здрав и много да те радва!!!!!!!!
Танички и на вас честит празни!!!!!
Юхуу щях да го гърмя тогава ама имаше имен ден и уж за подарък ooooh!
Иначе вчера ми обясняваше как за РД-то н Яворчо щял да му купи количка с дистанционно,обяснявам му ,че е малък и няма да я ползва по предназначение ,а той ме успокоява,че щели да си играят заедно  Joy hahaha В Джъмбо пък беше помъкнал един аутобан,а количките на него малки  ....ще ги глътне -едва го убедих да го остави  #Crazy Mr. Green

# 701
  • Бургас
Добро утро,момичета !  Hug

Аз,невинната, и аз съм така. Види ли баща си или пък моите родители и сестра ми иска да се отскубне от мен и да е в тях. А поискам ли да я взема в мен,тя се гуши и не иска. Тъй де,иска разнообразие явно.  Mr. Green

Дими, Hug

Честито на именничките ни ! Със здраве да си носят името !  Hug

Бела,честит рожден ден на ЖоркоHug

# 702
  • гр.София
 kaffeetrmker_2
Добро утро.
Честит рожден ден на малкия Жорко на bela. Да е много здрав и само да ви радва.

И да почерпя виртуално за 11 месечинка на моят Жори.

Честити месечинки и на Ели и Есер. Да са много здрави и весели дечица.

# 703

Честит рожден ден на Жорко! Да расте жив и здрав, да радва мама и тати !
Любезна признавам че въпреки непотребноста на Йода, мъничко ти завидях, щото моя никога няма да купи нещо самоинициативно... Hug

# 704
 Честит рожден ден на Жорко!!! Много детски смях и игри го съпътствет през идващата годинка!

Черпя и аз за 11тата месечинка на Ели

В това клубче,което е показала Ирка,сме на рожден ден в събота,добре ми изглеждаше в саита,ще го преценя и на живо,ще разпитам и за цени и ако е ок всичко,ще запазим и за РД-то на Елена.Колкото пъти досега сме ходили на клубче за РД (4-5 са май) все й е харесвало,захласва се и забравя за мен дори,та си мисля,че и на нейния рожден ден,ще й е кеф Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт