Новата година приближава, февруарче все повече взе да подивява! 25

• 22 900
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Неви, браво на снахичката  Hug  За филма, разбирам те, никак не обичам фантастика  Crazy
Пухич, хубави мерки  Wink Заглавието е супер!
Аз извеждах малките и сутринта и сега бяхме един час навън, ами нямам сили за нищо повече  Tired
Аз се заглеждам по неща , които кат ги  тръснеш пред детето поне половин час да не се сеща за теб  Crossing Arms Барбитата ги обличаме и събличаме по един час на ден, уговорили сме се да не е повече, ама на мен и това ми е ту мач  Tired И вечер правим пъзели (от книги-пъзели подарени за НГ)  Crazy

# 721
  • Бургас
Неви,честити ви краченца !  Hug

Ника,как е свеки?  Hug

И аз да дам новите мерки на Диманка - 9600 гр. (+200гр.) и 75см. (+2см.) .Приближени са с тези на АлексаHug
Преслушаха я, ок си е,явно хремата е от зъбките. И тя се поразплака от белите престилки,но бързо я успокоих.

Mики,браво за куража за зъболекар. Мен много ме е страх и не знам кога ще ида,а знам,че имам бая кариеси за правене.  Rolling Eyes

Ел,аз Вигантол не давам многоо отдавна. Не е затворена фонтанелата,но май при повечето бебоци е така.

# 722
ДВ!
Съни какъв кураж  Joy.....аз на зъболекар отивам само ако съм пред умирачка,то реално така и стана заболя ме много .Ама искренно ти препоръчвам да идеш ,че да не стигаш до моето.По нощите на зъболекарите центе са трепач  Mr. Green буквално!Оная нощ за един арсен ми взеха 35 лв. ,а днес моята зъбарка ми го умъртви и пломбира с фотополимер за същте пари! Peace Туй е то при зъболекаря боли и на стола и като плащаш  ooooh!Преди 5 години за металокерамиката ми взеха 200 лв. за 3 зъба,днес питах колко е и ми каза 150 лв. зъб  Shocked
Само се моля детето да е взело на мъж ми зъбите,зъболекарката ми искренно му се възхищава има на 31 г. за първи път един кариес  Blush
Вигантол не давам от септември!
Сега да ви разкажа за съседте над нас Joy Днес се прибираме с детето от кухнята и ме вижда мъжът...закача Явор и в разговора ми вика "абе тоя малкия много реве"  Shocked ,вика му реве нали е бебе,а той ми отвръща незнам как го издъражаш  Shocked....стана ми смешно и му викам "ми трудно".Чудя се тва някакъв намек ли беше  newsm78 hahaha
Иначе днес кухнята се изяде,да видим утре как ще е  Whistling
Танче каква е вашата триколка? Simple Smile

# 723
  • До Балкана
Честит рожден ден на Жори! Да е здрав, да радва мама и тати!

Браво на Змейчето! Hug

# 724
Честит Първи Рожден Ден на Жори  Hug! Бела , да ви е здрав, и все така да ви радва   bouquet !

Честито на прекрасните ни именнички ! Бъдете здрави момичета  Grinning !

Честито и на 11 месечните слънчица ! Стефи, чудесна и идейна торта  Peace !

# 725
Бела, честито ви  рожденик! Нека Жорко расте здраво и щастливо дете и да пълни дома ви с радост!
Честито и на всички именнички, бъдете живи и здрави и много обичани!
Неви, на вас честито проходило момиченце!

# 726
Мики, ето това е триколката:

А това е колата за яздене, която дойде с липсваща предна ос и утре трябва да се разправям със служителите от интернет магазин "Смехурко":

Исках я в жълто, но нямаше налична.

# 727
Добър вечер и от мен!  Simple Smile
Абе, мацки, ще ни заключат ...  Rolling Eyes

Честит рожден ден на Жорко!  Hug Бела, да е здрав, щастлив и много да ви радва!   bouquet

Честит имен ден на Танчетата!  Hug

Честито и на месечинковците!  Hug

Моята Инка от вчера й дойде друга идея да ме тормози, досега си пълзеше и като иска се изправя и си ходеше по мебелите и по стената. Сега идва до мен, дърпа ме, хленчи, докато не стана да я водя за ръчички.  Crazy Сега сме почти целодневно така! Отвреме, навреме се пуска само с една ръка, много безстрашна стана изведнъж!  Mr. Green
Вигантол/Деавит не давам, от както намериха ония фалшивите партиди!  Naughty Няма и да давам, вече фонтанелата е понамаляла, като монета от 10 стотинки е, а беше доста големичка, даже се притеснявах!
И моята кокона е от три дни вече на кухня и си хапва манджите! Засега й харесва!
Мики, тоя пък добре ли е?  Thinking (съседа ти) Ми плаче, те бебетата така се изразяват! Какво, намек ти прави, че не си гледаш детето ли?  Close Яяя, го прати някъде...  Mr. Green
За триколките - нашата (дето ви я показах на снимка) Преслав я кара сам като колело до 3 годишна възраст!  bowuu Майка ми и баща ми я подариха за първия му РД... Точно месец преди това дръжката на лятната количка се пукна като се качвах на един тротоар, и се чудехме какво да правим, та от една годинка, че до три си я карахме нея. Сега е здрава и прибрана в мазето за Ина!

Аз много харесах идеята за торта на Ради - единицата от сладкарница Неделя! Може и да я открадна...  Mr. Green  Wink

Лека нощ, момичета!  Hug

# 728
Привет.
Цъфвам на последна страница, срам-не срам... Embarassed
Бела, честит първи рожден ден на Жорко! Heart Eyes
Танчета, честит ви имен ден на всички!   bouquet
Честито и на порасналите междувременно бебоци... Simple Smile
За анкетите - родих нормално, Акулка не е пил антибиотик, нито каквото и да е, различно от витамин C и малтофер (пу-пу!), не ходи още, но обикаля кошарата странично на бегом. Grinning
По дискутираните теми хич не мога да се включа поради липса на достатъчно време за четене (и писане), но бегло мернах отбити кърмаци, проходили деца и такива с по 12 зъба (Далчееееее, евала на юнака...  Joy).
Никич, що не си виждам предложението за тема в първото мнение. Ааа, надушвам дискриминация! Да не зачезне човек от форумско, значи...  Crossing Arms
Ама аз си го издирих из архивите напук - Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! Знаеш ли откога съм го измислила, ехееей... Joy hahaha Joy
Гуш на всички и до скоро (надявам се)... Hug

# 729
ПРИВЕТ-накрая на темата и аз да драсна 2-3 реда.
В общи линии-много работа и болести при нас...по празниците бяхме сами 3-та и ми се отщя от готвене чистене,а и работа междувременно...с нетърпение чакам нашите да дойдат на гости да ударят по едно рамо че скоро ще грабна на мъжо някоя от пушките и Ша стрелямммм.
Ние пролазихме преди месец и мерките ни тогава бпха 11 кг и 78 см,ама това е остаряло инфо...Крсико е много палав вече,толкова е дяволит,когато му кажа НЕ на нещо бърза пак да го направи и ми вика-ДА-ДА. Иначе ходи на градина и всяка сутрин плаче като го оставям ,милия но през деня е ОК
Аз давам вигантол,че при нас няма слънце,а и момчето расте доста бързо...а пък фонтанелите отдавна не мога да ги напипам  newsm78 може и да са се затворили.
Танче честит имен ден и тук   bouquet
ЧЕСТИТО И НА ЖОРИ ЗА ПЪРВИЯ НЕЗАБРАВИМ РОЖДЕН ДЕН-НЕКА ДОНЕСЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И ПОВОДИ ЗА ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ
Относно зъболекарите-да се ходи на време....аз съм с много лоши зъби и от страх преди години се бях докарала до степен ,така че за 1 месеца ми направиха над 9 пломби....а сега коронки,фасети....а съм само на 31....добре че поне от бременността и кърменето не се влоши полжението...
Ние се подготвяме за рожденния ден след около седмица-не мога да повярвам че мина 1 година-като затворя очи и си спомням раждането и всичко с такива подробности...
Новото заглавие е много тематично-харесва ми  Wink
Това е засега,дано следващото ми включване не е след месец пак..
лека вечер

# 730
Любезна много и благодаря за информацията ,ще проверя и ще пиша Simple Smile
Аз да се похваля от моето бебе днес - бяхме на рожден  ден и тя се вози в колата (така де аз я возих)от Обеля до Лозен и обратно и спа на отиване и на връщане. Някои може да се чуди на какво толкова се радвам,но тя в кола само пищи ,защото не и харесва да е седнала и да не може да ходи насам натам:)
Бела   bouquet newsm38 nbirthday newsm67
Честит празник на всички!

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 00:14 от Пиленце

# 731
  • София
Мамо Бела, честит рожден ден на най-свидната ти душичка! Нека Жори расте здрав, силен, щастлив и горд с такава майка! За обичан - то се знае! Така се развълнувах, като прочетох какво си написала - ти си невероятно силна, борбена и достойна жена с богата душа!

Честит имен ден на Таньорчето, Таня Г и Нарцис! Нека нежното ви име се произнася винаги с любов и респект!

# 732
  • София
Охх, момичета...откакто се наспах пак почва да ме хваща безсънието ooooh! Rolling Eyes Луда работа! Спомням си какви чатове си правехме в тези часове на денонощието ( като гледам е 2 и 30 в момента)
като бяхме бременни а сега едва ли има такива кукувици като мен Crazy Няма ли някоя да забременее вече Mr. Green

Моето голямо дете ходи на работа всеки ден и вместо да работят, гледат филми за края на света. На кино ходи човека. всяка вечер се прибира и с ентусиазъм ми разказва за поредния катаклизъм - петрола ще свърши, полюсите ш'сА обърнат и т.н. Няма да ви казвам как ми действат тези позитивни теми, но като го гледам с какво  настроение ги гледа тези неща и почвам да се притеснявам за него #Crazy
А пък тази вечер свекърите дойдоха да видят Ясен, мъжо си идва и започва да разправя как точно ще се приключи с нашата планета според поредния филм а от там свеки скача и започва да обяснява как ще преминем в друго измерение. И че Ясен няма да има проблеми с преминаването защото е прероден атлантидец ( от Атлanтида разбирай) smile3557

къде попаднах smile3514
Извинете ме за глупостите ама трябваше да си го споделя.

Танче, същата триколк съм харесака за Ясен. Кажи като я пробвате, дали я е харесала Алечка Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 02:59 от el_P

# 733
Добро утро, поспаланки! Grinning
Кафенце за събуждане:

И закусчица за енергия:

Изберете заглавие да пускаме нова тема:
Нашето малко февруарско човече на една годинка стана вече!
Скоро февруарчетата всички ред по ред ще духнат първите свещички!
Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има!

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 09:01 от Xcat

# 734
Добро утро, мацки!

Коте, мерсаж за кафенцето! Ще си пийна, че се събудих с главобол. Пък и от плодовата ти пита ще хапна, не отказвам.  Wink За заглавието- който пуска темата, той има право да избира.  Wink Аз гласувам да ни пуснеш темичката с твоето си заглавийце.  Hug
Ел, сглобихме я снощи, скоро ще я тестваме и ще пиша.  Wink
Викенце, радвам се, че писа, душицо!  Hug Цунки за палавото Криси и за теб, разбира се! Дано скоро да спре да плаче малкото юначе! И да си починеш дано скоро време!  Hug

Прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт