Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 590
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 050
Е няма пък да се оженя за теб - за да си все така мила и добра - от страх, да не те напусна!!!
Мъжа ти затова ли не се жени за теб?
Да те държи на въженце?    Joy

Абе, мухльо - казах ви още назад  Crossing Arms

# 1 051
Най глупавата тема за деня!  Thinking

# 1 052
Но пък все се намира някой умен да го забележи!

# 1 053
Аз още си чакам да прочета за  реалното предложение на някоя друга ?
 newsm78

# 1 054
  • София
аз не мога да дам повече подробности, твърде лично е за публично разказване. жалко, че нямаше кой да го запечата на лента!

# 1 055
 newsm78
Неприетите реални интересуват ли те? bowuu

# 1 056
  • Кърджали
А предложението без наличие на пръстен брои ли се за предложение или е вятър приказка? Довечера като се прибере поне да му кажа, че ще взема да приема но само при наличието на пръстен с голям диамант, задължително истински обаче...

# 1 057
  • София
Всиичко се брои, дори гол да е бил! Стига да има предложение от вида "ще се омъжиш ли за мен".

# 1 058
  • София
Ми хайде разказвайте де.
С подробности.

# 1 059
Аз пък казвам, че без доказателства нищо не се брои. Тук всеки може да си разправя каквото си ще. Аз не вярвам. Нито на едния лагер, нито на другия. Толкоз много приказки - от хора, уверени в избора си?! Да, бе, да!
Но вие си разправяйте, поне вие да си повярвате в някакъв момент Wink

# 1 060
  • София
Правилно, Уилма.
Откъде-накъде ще им вярвам аз, че предложението е реално и отговаря на действителността?
Събираме комисия, която ще удостоверява верността на твърденията.
Отива при бивш кандидат-съпруг на потребителката "Х" , /която го е зарязала безцеремонно и се е омъжила за друг и му е народила Н- на брой деца/ и го рапитава в прав текст- така и така, вие наистина ли сте предлагали брак на лицето "Х" преди десет години в парка на лунна светлина и падали ли сте на колене и рецитирали ли сте стихове и закупували ли сте пръстен и сигурен ли сте, че пръстенът, който сте закупили е бил с южноафрикански диманат?

# 1 061
Аззи, Аззи... точно от теб не го очаквах  Sunglasses

# 1 062
  • София
Аззи, Аззи... точно от теб не го очаквах  Sunglasses
Аз очаквах да се посмееш Simple Smile
Но не е късно Simple Smile

# 1 063
 newsm78
е какво има за прочитане толкова?

след брака шапката на мъжа става  - нашата шапка, а заплатата му - нашата заплата.

реално моят каза - скъпа, заради теб съм готов дори повторно да се оженя/има един брак преди това/. получи мен, а сега ми казва- едно хубаво нещо излезе от тоя брак  Mr. Green - имаме чудесен син Mr. Green.

# 1 064
Аз още си чакам да прочета за  реалното предложение на някоя друга ?
 newsm78
е какво има за прочитане толкова?

след брака шапката на мъжа става  - нашата шапка, а заплатата му - нашата заплата.

реално моят каза - скъпа, заради теб съм готов дори повторно да се оженя/има един брак преди това/. получи мен, а сега ми казва- едно хубаво нещо излезе от тоя брак  Mr. Green - имаме чудесен син Mr. Green.
Ей за това говоря:)-щастие и разбирателство да има Simple Smile
П.П. Нито шапката,нито запллата са му мои:)

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 19:23 от tanyatais

Общи условия

Активация на акаунт