Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 562
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Шанти, щом са се сетили, значи че няма да те оставят намира, докато не си платиш с лихвите  Peace Това поне е моето скромно мнение.
Аз така си платих на Мтел иначе от 60 лв щяха в даден момент да станат 600 лв, и реших да не се скатавам.

# 1 321
Мерси, Тоня. Hug
За да не спамя темата с моята сметка Laughing, ако някой иска, да ми пише на лични. Просто се питам дали имат законово право, предвид минали 10г.  Thinking

# 1 322
Не ми се вярва за 40 лв да влязат в дела..) Споко

# 1 323
  • Варна
Мисля, че ако ми предложат удължаване до края на седмицата поради настъпващ И бронхит, приемам без задръжки!

Ю-хуууууу Party

И ти ли, Жоз? И с бронхит съм, и с отит, и със синозит. Мисля, че ми личи.
Да оздравяваш! Hug Praynig

Връщам се да дочитам.

# 1 324
  • София
Адвокатите тука ли са Laughing? Аз да използвам за попитам, не е във връзка с темата, но може ли сега от Глобул да ми звънят и да ми искат пари за една неплатена сметка от 40 лв .от преди 10г. и да ми казват че ще ме съдят Rolling Eyes. Тая карта я купих през 2001 и съм я ползвала само три месеца, после я изхвърлих, минах към друг оператор и така ми остана неплатена тая сметка, която съвсеееем съм забравила -10 г. са това  Rolling Eyes Не минава ли давност за толкова време? Те през това време не са ми изпращали известия. Сега се сетиха Thinking Кво да правя?

Дам.. след 80та страница, явно никой не го интересува заглавието на темата  Mr. Green

# 1 325
  • София
Ох, Шанталче  Laughing откъде се взе с тоя въпрос... Минала е давността.

# 1 326
  • София
Минала, не минала, ама хората решили да се пробват все пак  Joy

# 1 327
Значи, да обобщя:
 Предложението не се случва на всяка. Прекрасно е, когато желаният мъж те помоли по вълнуващ , интересен и романтичен начин. Това означава, освен всичко друго, че любовта му е над материалното (освен ако бъдещата невеста не е по-богата).
 Но съвременната жена трябва да си опича акъла и да прецени трезво дали бракът или безбрачието с този мъж могат да и донесат повече ползи и по-малко вреди. Може да се консултира предварително с адвокат... и дори може да предприеме мерки, за да ограничи щетите. И, ако трезво е преценила, че бракът я устройва, тогава приема на драго сърце.
  Ако пък безбрачието е по-подходящия от разумна гледна точка вариант, откланя предложението с мотив, че любовта е по-важна, че е само на мама и татко, че не желае да бъде нечия жена все едно е нечие куче...

# 1 328
  • София
Размислих, Миранда, права си.
Къде къде по-далновидно е да народите деца и да се реете на розовият облак на семейното щастие, докато не се събудите един хубав ден и не установите, че сте на средна възраст, с непораснали деца и сама, а вашият любим си е взел цялото семейно имане и е акостирал в прегръдките на русата си едрогърда секретарка студентка от провинцията, която е имала тежко бедно детство и той се занимава да компенсира щетите в наранената и душа.

# 1 329
Значи, да обобщя:
 Предложението не се случва на всяка. Прекрасно е, когато желаният мъж те помоли по вълнуващ , интересен и романтичен начин. Това означава, освен всичко друго, че любовта му е над материалното (освен ако бъдещата невеста не е по-богата).
 Но съвременната жена трябва да си опича акъла и да прецени трезво дали бракът или безбрачието с този мъж могат да и донесат повече ползи и по-малко вреди. Може да се консултира предварително с адвокат... и дори може да предприеме мерки, за да ограничи щетите. И, ако трезво е преценила, че бракът я устройва, тогава приема на драго сърце.
  Ако пък безбрачието е по-подходящия от разумна гледна точка вариант, откланя предложението с мотив, че любовта е по-важна, че е само на мама и татко, че не желае да бъде нечия жена все едно е нечие куче...

Може и да не му мисли много. Зависи. Не всички са красиви и умни.

# 1 330
Mи да си компенсира, колко да си компенсира....докато почнат и компенсаторните механизми да НЕ ГО задържат! Mr. Green

Сега - сериозно, за всичко друго аз лично твърде често ПИТАМ. Ама много питам.
До момента не съм сгрешила.

# 1 331
  • София
Ще компенсира толкова, колкото му се позволи.
Я да видя, ако след раздялата остава с два чифта чорапи, как ще погледне на идеята да спасява  едрогърдата студентка гол и бос.
Аз съм виждала доста семейства, които са оставали заедно по тази толкова прозаична причина.
Някак си ги стимулира идеята за имуществото да запазят статуквото, пред переспективата да живеят в общежитие на средна възраст.

Защото как да кажа, едно е да спиш по пейките на двйсет и съвсем друго- на четирсет и пет.

# 1 332
Ама тя, тази причина, далеч не е маловажна. Поне не за мене и поне не на 40.

П.С. отивам да правя браунис на мъжО, да оцени за каква жена се е ОЖЕНИЛ. Mr. Green

# 1 333
Извинявам се, че нахлувам в спора - но какво може да накара една жена на 45 да няма парцал на гърба си личен???

# 1 334
Извинявам се, че нахлувам в спора - но какво може да накара една жена на 45 да няма парцал на гърба си личен???
Глупаво "проиграни" младини Thinking

Общи условия

Активация на акаунт