Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 871
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 735
Не се карайте заради мен. tanyatais, чети си, не обръщай внимание на buttinsky, че ми изкача постоянно тази тема, а не ми е интересна.

# 736
Не се карайте заради мен. tanyatais, чети си, не обръщай внимание на buttinsky, че ми изкача постоянно тази тема, а не ми е интересна.
Готино описание ,но навремето като писах не ми дойдоха правилните думи:)
  bouquet
Просто възкливам и аз. Особено плавен преход от темата за Степфордските съпруги се получи.
Нали?Simple SmileSimple Smile

# 737
Просто възкливам и аз. Особено плавен преход от темата за Степфордските съпруги се получи.

Нали не намекваш, че tanyatais е бот?   newsm09

# 738

Нали не намекваш, че tanyatais е бот?   newsm09
? БОТ?
И двете ли имаш предвид?

# 739
# 740
# 741
Temata predpolaga, che zhenata iska da se omyzhva, a myzhyt go pravi po zadylzhenie. A poniakoga e obratnoto.

# 742
Забелязвам,че много от жените,живеещи без брак с партньора си,някак неуважително се отнасят към това да си омъжена.Слава богу,че нямам брак...бракът е отживелица...-все такива наострени заключения,през които издайнически  прозира едно слабо място.Аз мисля,че има живеещи без брак,защото има мъже,които не искат да сключват брак.Тоест,мъжете играят играта,а жената играе по свирката на мъжа.Не всяка жена има късмет да й предложат брак.........,че предложението за брак е явно доказателство,че този мъж ,поне в този миг иска да бъде завинаги с тази жена.
Пррекрасно казано!
По принцип ми е все тая дали ще съм омъжена или не. Единственото и най-важно доказателство, което мъжа ми е дал,че иска да е с мен е това,че ми е направил дете. По-голямо от това, че съм жената на живота му едва ли има. Аз нямам желание за брак, нито пък той. Нито пък сметнахме за необходимо като забременях да се бракуваме.

# 743
Забелязвам,че много от жените,живеещи без брак с партньора си,някак неуважително се отнасят към това да си омъжена.Слава богу,че нямам брак...бракът е отживелица...-все такива наострени заключения,през които издайнически  прозира едно слабо място.Аз мисля,че има живеещи без брак,защото има мъже,които не искат да сключват брак.Тоест,мъжете играят играта,а жената играе по свирката на мъжа.Не всяка жена има късмет да й предложат брак.Предложението за брак е нещо много важно за едно момиче.Да не се залъгваме,прекрасно е!Чувстваш се по-специална за някого.Хубаво е да те пожелае някой завинаги,дори и да не се получава точно така винаги.Мъжът не предлага брак на коя да е,но не му е проблем просто да живее с която и да е.Вие какво мислите по въпроса?Аз мисля,че предложението за брак е явно доказателство,че този мъж ,поне в този миг иска да бъде завинаги с тази жена.

Аз напълно ще се съглася с написаното. За мен бракът е нещо ценно и не е никаква отживелица. Не карам никого да мисли като мен, но е истина, че някои момичета просто нямат шанса  / а не че не искат / да получат предложение, което е жалко.

# 744
  Много е жалко, ах как се нажалих рано сутрин... Трябва да предупреждавате, като възкресявате такива жални теми, сега цял ден ще ми е мъчно...

# 745
Да не е приет някакъв закон за ексхумацията, пък да съм пропуснала?
Добре, че сме на 50-а стр. Хайде, възклицателките, моля ви от цяло сърце, пуснете си част втора и се наддумвайте там, бива ли? Предварително благодаря!

# 746
По принцип ми е все тая дали ще съм омъжена или не. Единственото и най-важно доказателство, което мъжа ми е дал,че иска да е с мен е това,че ми е направил дете. По-голямо от това, че съм жената на живота му едва ли има. Аз нямам желание за брак, нито пък той. Нито пък сметнахме за необходимо като забременях да се бракуваме.

Joy Joy Joy

# 747
Забелязвам,че много от жените,живеещи без брак с партньора си,някак неуважително се отнасят към това да си омъжена.Слава богу,че нямам брак...бракът е отживелица...-все такива наострени заключения,през които издайнически  прозира едно слабо място.Аз мисля,че има живеещи без брак,защото има мъже,които не искат да сключват брак.Тоест,мъжете играят играта,а жената играе по свирката на мъжа.Не всяка жена има късмет да й предложат брак.Предложението за брак е нещо много важно за едно момиче.Да не се залъгваме,прекрасно е!Чувстваш се по-специална за някого.Хубаво е да те пожелае някой завинаги,дори и да не се получава точно така винаги.Мъжът не предлага брак на коя да е,но не му е проблем просто да живее с която и да е.Вие какво мислите по въпроса?Аз мисля,че предложението за брак е явно доказателство,че този мъж ,поне в този миг иска да бъде завинаги с тази жена.

Аз напълно ще се съглася с написаното. За мен бракът е нещо ценно и не е никаква отживелица. Не карам никого да мисли като мен, но е истина, че някои момичета просто нямат шанса  / а не че не искат / да получат предложение, което е жалко.

Ох, горките те. А какво ще кажете за тези, които са получавали няколко предложения, придружени с правилните думи и диамант от Tiffany, на няколко специални места по света, от човека, с който живеят години наред и имат дете, и пак не са женени? Или такива няма? Щото, то предложението е тоолкова ценно, че ако го получиш - трябва да приемеш, така ли?

Ама защо ли споря и аз за глупости...  Щом казвате, значи е важно една жена да е бракувана; онези дето не са, просто не са имали шанс, горките.

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 11:14 от Кинче Кривошапкова

# 748
На който му трябват още доказателства - да, сигурно обръща особено внимание на подписа. Той носи така много.

# 749
  Оф, не е ли ясно, че това е тема да се изфукаш пред някакви си хипотетични, как на теб са ти предложили брак, а на тях може би не са - дайте да се съгласим, та да затворят тая тема, че достатъчно други глупости има във форума и немалка част са от същите потребители.

Общи условия

Активация на акаунт