Предложението за брак - не се случва на всяка

• 78 279
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 540
  • град-държава
Find_NEMO , твоите постове искрено ме забавляват...рядко срещан примитив. Hug

# 541
Немо толкова си може  Laughing

# 542

ПП - аз нямам халка например. Но по някаква причина не считам за необходимо да обяснявам колко са зле тези с халките и как са жертва на мъжете си, които искат да ги маркират като собственост. ПРимерно.
Едва ли ще ме разбереш.
Хахах, като ония жълтите чипове на стерилизираните кучета Joy

# 543
  • София
Да, и добре че навремето едно обикновено момиче с доста душевни проблеми и луда майка, вечно задиряно от мъжете и направило кариера през доста кревати плюс малко пластична хирургия, е изпяло прословутата песен за диамантите като най-близък приятел на момичетата, че и нашенки да се припознаят! Ами, смешно е! Точно като в приказката за жабата и коня е - видяла нашенката, че по телевизията предлагат брак с диамант, та и тя решила, че е героиня от някой романтичен филм.

# 544
А как трябва да им предлагат на българките? С мотика по главата, да я отвлекат в къщата на младежа и след това вече като няма да има кой да я иска, да я заведе в гражданското? Щото е българка, не американка. Да не вземе да помисли горката, че е нещо повече от останалите българки.

# 545
Сега си спомням една забавна случка от работа.
Една колежка , която по принцип си е доста надута и самомнителна, разказва как й предложили брак в романтична атмосфера и пръстен с диамант. "Обаче, казва тя, аз не го нося всеки ден, тъй като все пак това е диамант, не е шега работа, и ме е страх да не го изгубя или да ме ги откраднат."
Скоро след това и на друга колежка, по-скромна, също й предлагат брак с пръстен с цирконий. Тя разбира се спокойно си го носи.
Един ден идва тази с циркония и се залива от смях. "Ти видя ли на колежката пръстена с диамант?"
А аз наистина видях, че е с друг пръстен, но сякаш по-скоро като халка. И попитах: "То хубаво, ама не виждам диаманта".
А онази с циркония продължава да се смее: " Ами как ще го видиш, като той е толкова микроскопичен, че не може да се види с просто око."
А на мен ми стана мило за годеника на тази с диаманта. Напънало се момчето да вземе нещо скъпо и ценно, но дотам му стигнали силиците. А тя пък от страх не го носи, а реално само тя знае, че пръстена е с камък и то с диамант Laughing На това се казва смочуствие. Сам да го чувстваш.

# 546
  • Бургас
Имам си брак с човека, с когото пожелах да имам. С пръстен, предложение и всичко както си му е реда. Нито съм настоявала, нито съм мрънкала. Просто човека си предложи. Малко недодялано, но все пак не очаквам филм.
Халка не нося, няма и да сложа. Той също.
Мога да кажа, че има значение дали живея с брак или без брак. Поне за мен е важно всичко да си е по местата. Живота е непредсказуем.
buttinsky, кое му е смешното? Човека е събрал каквото може и все пак е взел диамант на дамата. И тя пък явно вижда нещо ценно. На мен ми е чудно къде е смешното:
Дали това, че диаманта е малък? или Че колежката с цирконий умира от смях?

# 547
Смешна е надпревата и сравнението между хората.

# 548
  • Бургас
Смешна е надпревата и сравнението между хората.
Извинявам се, останала съм с друго впечатление.
Аз не обичам пръстени. Няма значение с какво са. Дразнят ми на пръстите. Годежният си седи в касата у дома и втасва. Халките и те.
Идеята ми е, че не бих се смяла на жената. Просто за нея това е ценно. не виждам причина да и се подигравам за това.  Wink Тоест бих могла ако на пръста ми има няколко идеи по - голям диамант, с по - добри параметри. /шега е разбира се/  Laughing
Странно нещо сме жените понякога. Начинът по - който успяваме да погледнем нещата е странен. 

# 549
  • София
А как трябва да им предлагат на българките? С мотика по главата, да я отвлекат в къщата на младежа и след това вече като няма да има кой да я иска, да я заведе в гражданското? Щото е българка, не американка. Да не вземе да помисли горката, че е нещо повече от останалите българки.

ами, някои май заслужават точно мотика, че да се опомнят малко, че не са влезли в тИлИвизУра! а някоя фръцла, дето е виждала диамантен пръстен само по списанията, след време като синът ми се зажени, само да има късмет да чака диамант, ще получи мотика, лично от мен! И то не по главата, а в ръцете, и ще я пратя на специализация в някое село за три месеца!  Laughing

# 550
Аз пък в този форум научих, че в живота има само мотики или диаманти... Добре, че не всички живеем във форума Wink

# 551
Просто за нея това е ценно. не виждам причина да и се подигравам за това.  Wink

Ами да. За някои е важна големината, а за други- стойността.
Същото като онези грозни найлонови блузки за по пет лева с грамадни шарени букви "Гучиии", а друг примерно си носи семплата бяла блузка от кашмир... Хора всякакви.

# 552
За мен лично би било обидно, ако ми предложат с цирконий, но не държа и на диамантите, ценител съм на камъните и знам какво бих избрала за себе си.

Мъка мъка  Confused Confused Confused.. чак се разплаках  Cry Cry Cry

Аз пък се ограмотих. Хубаво е да се пускат такива образователни постове, не си прав изобщо.

# 553
Радостина, какво точно не одобряваш - че някоя иска нещо, което според теб не й се полага, че ще получи, нещо, което ти нямаш, или какво? Какво ти пречи, че потребителката Х иска диамант? И по-лошото - че го има.
Усещам, че все пак ще има полза от темата - на път сме да утвърдим стандарт за женене на българката. Която много стърчи над масата, ще й режем главата, за да не дразни останалите.

# 554
Всъщност вероятно и пречи това, че у потенциалните снахи се създават някакви очаквания, при които ако момъкът не може да извади достатъчно голям...   диамант, вероятно би бил отхвърлен, или пък още по-лошо, у бъдещата му съпрута да остане едно лошо чувство, че не е била поискана както трябва, според едни новонавлезли стандарти.

Общи условия

Активация на акаунт