Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 615
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Не е парадокс, Андариел, хомосексуалните да не мислиш, че всички искат да се женят. Поне тези, които аз познавам, хич не им дреме за това. Някакъв процент са тези, които искат - който надали е по-голям от процента хетеросексуални, които искат да се женят.

# 826
Е, на мен не ми е приятно и хетеросексуални двойки да си оплитат езиците на публично място.

Е, аз това го приемам  Wink
Просто...вярно, различните хора са си хора, ама някак на мен ми идва в повече може би...

Andariel - аз така го свързвам, как да ти обясня - като чуя гей-брак и веднага си ги представям на стълбите пред гражданското как се натискат, въображение явно  Joy
И стига с тия решения ако си болен, моля ви - това е несериозно - за да се обвържеш!

# 827
Гейовете не могат да обичат ли?
Че да не могат и да се женят?
Както им харесва ,така да живеят.Нали не пречат на никого....

Цитат
как двама 60 годишни мастити дядовци си пускат езици на обществено място.......
Сериозно ли си видяла подобно нещо?    Joy
Или просто си пишеш,от скука?

Аз ли съм имала проблем  newsm78
И какъв е той точно?
Малко ти е била отпуската....    Joy   дали няма начин да те пратят на поне едногодишна такава?!

# 828
Аз съм силно "за" хетеросексуални бракове.
Гей-браковете не одобрявам. И имането на
деца в такива бракове не одобрявам. Думич-
ката "одобрявам" означава, че не считам, че
е нещо добро, не ме кефи никак.
Да, имам различно отношение към хората с
брак пред тези без брак. И към себе си имах
различно отношение преди да се сдобия със
законна халка на безименния пръст.
Считам брака за ценност. Не смятам да раз-
махвам пръсти на неженените, но и не смя-
там да изпадам в умиление.
Но темата е за предложенията - получавала
съм две, от различни мъже. Едното не приех.
С приемането на другото съм удовлетворена.
Във всички смисли.

# 829
  • София
Andariel, никакъв парадокс не виждам.
Забраненото е привлекателно. А и не всички гей двойки са тръгнали да сключват брак.
Докато аз си знам, че ако искам и утре мога да сключа брак и ми липсва елементът на тръпката. А ако сключа, дали това ще ме направи по-щастлива - съмнявам се?! Няма да тръгна да се женя само защото комшийката Сийка (така ми се румува, не е умишлено) вижда нещо нередно в семействата без подпис.

# 830
  • София
Не е парадокс, Андариел, хомосексуалните да не мислиш, че всички искат да се женят. Поне тези, които аз познавам, хич не им дреме за това. Някакъв процент са тези, които искат - който надали е по-голям от процента хетеросексуални, които искат да се женят.

Според мен до известна степен е свързано с това, че тук все още гей е мръсна дума, едва ли е лесно да се излезе на светло с такава връзка, че и да се иска узаконявването й като граждански брак.

Ми, не знам, Тонка, опитай, най-вероятно ще се почувстваш по-щастлива! Нали ще е едно хубаво преживяване, няма да ти вадят зъб!

# 831
Гейовете не могат да обичат ли?
Че да не могат и да се женят?
Както им харесва ,така да живеят.Нали не пречат на никого....

Цитат
как двама 60 годишни мастити дядовци си пускат езици на обществено място.......
Сериозно ли си видяла подобно нещо?    Joy
Или просто си пишеш,от скука?

Аз ли съм имала проблем  newsm78
И какъв е той точно?
Малко ти е била отпуската....    Joy   дали няма начин да те пратят на поне едногодишна такава?!

Не думай! Ще трябва да се самоубия - ако се превърна в проста домакиня!

А защо пиша - какво те грее теб?  Ти стоиш във форума, защото нямаш интересни занимания. За което наистина те съжалявам. Аз поне си признавам - че убивам работно време.
И да - преди няклоко седмици точно това показаха по телевизията - по повод приемането на официална възможност за сключване в...не помня коя евр.държава!

# 832
Ами аз като проста домакиня намерих начин и думи да отговоря на въпроса на 9-годишния си тогава син "Какво е гей?" .....
А ти като умна офис-работничка явно нямаш речниковия капацитет да обясниш нещо толкова елементарно.Похвално.....   Joy

# 833
  • София
Ми, не знам, Тонка, опитай, най-вероятно ще се почувстваш по-щастлива! Нали ще е едно хубаво преживяване, няма да ти вадят зъб!
Виж, ако е заради роклята, гостите, маанетата, размяната на халки и прочее, минала съм по този път и съм си начесала крастата  Peace

Ми не ме влече, как да ви убедя. Не смятам, че ми липсва нещо в семейството. Имам си дете, мъж, професия, дом, живи и здрави сме (да чукна на дърво). Тоя пуст подпис просто не ми е на дневен ред.

Приятелските ни семейства са 50:50 - бракувани и небракувани. Всички са готини и са си семейства. Нито едните са си закачили брачното свидетелство на врата като ценен трофей, нито пък другите си оплакват съдбините заради липсата на подпис. Всички си гледат децата, обичат се, работят си и животът си тече.

# 834
  • Бургас
Ние нямаме брак. Така решихме в началото - само халки си разменихме, за да се вижда в обществото, че сме обвързани.  Laughing Мъжът ми ми е казал, че ако искам - веднага можем да сключим брак. Аз не съм кръстена и не желая да се покръстя, съответно и църковен няма да сключа.
Нямам нищо против - представям се един ден като булка, вълнувам се, разбира се, хубаво нещо е ритуалът, сигурно. Но на този етап не желая да сключвам такъв. Бракът променя юридическото положение на индивида - трябва да си наясно какви права имаш, какви права има партньорът ти. Засяга имущество, доходи, решения. Не знам, но ми се струва, че ограничава свободата ми - на този етап не бих се отказала от нея.
Детето ми е признато от баща си и съответно има всички права като признато от родител дете.

# 835
...

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 13:42 от Iris04

# 836
...но сигурно за Сийка е важно колко хора мамят държавата, дааа...

Разбира се, че ми е важно, странно е защо на теб не ти е.  Thinking

Наистина темата е много поучителна. По реакциите на ощипаните госпожици човек може да си направи много изводи.  Laughing

# 837
   Намекът, че децата на семейства които нямат сключен брак са по-различни от тези на имащите, и са деца на самотни майки не прави чест на никого.
 Слава богу, детето ми никога не е срещало човек, който да прояви предразсъдъците си, особено при факта , че много голяма част от децата напоследък са от точно такива семейства.
  Дано някоя от учителките му да не е от съфорумничките ни, или поне да си държи схващанията и предположенията за себе си.

# 838
Ами аз като проста домакиня намерих начин и думи да отговоря на въпроса на 9-годишния си тогава син "Какво е гей?" .....
А ти като умна офис-работничка явно нямаш речниковия капацитет да обясниш нещо толкова елементарно.Похвално.....   Joy

Моят син е на 5. Повече няма какво да добавя.  Laughing

...но сигурно за Сийка е важно колко хора мамят държавата, дааа...

Разбира се, че ми е важно, странно е защо на теб не ти е.  Thinking

Наистина темата е много поучителна. По реакциите на ощипаните госпожици човек може да си направи много изводи.  Laughing

Важно е бе, Тонка беше много важна - дали влиза в схемата - сега с покойна ли си?

# 839
Интересно, но аз подобен намек не виждам, не прочитам,
не долавям.

Общи условия

Активация на акаунт